fsh yüksek olanlar

sağol canımcığım herşeyin çaresi var ama ölümün çaresi yok mallesef canım çook üzüldüm başınız sağolsun..çıkmadık candan umut kesilmez önümüze bakıcazRabim elbet bir kapı açacak..

kızlar kanal7de boş beşik diye eski türk filmi var.bu filmi ne zaman izlesem duygulanp ağlıyorum ben.. annelik nasıl bir dugudur ki böyle daha onu kucağına almadan içinde hissetmeden insanın yüreğini yakan bir duygu... başkasınn çocuğuna bile kıyamıyorum ben...

sağol canımcığım benim eşimin ilk evliliğinden bir kız var anne vefat etmiş bana anne diyen biri var çok şükür..biyolojik annei olmasamda birbirimizi çok seviyoru anne kız gibi..canım fsh konusunda çok takıntı yapma fsh yüksek olanlarda doğal hamiş kalabiliyor bizde duayla sıramızı bekliycez canım tedavilerimize devam edicez sabırla bekliycez..

öyle cnm evet diyorum ya işte belki de durumu bizimle aynı olup bunun farkına bile varmadan hamiş kalanlar vardır.. ama Rabbim herkese bir imtihan veriyor.. kimisinin sıkıntısı olmadan hamiş kalıyo ama sonrasında sıkntıları oluyo.. kimisi de biz gibi sıkıntı yaşıyo ama rabbim öyle tatlı hayırlı evlatlar veriyo ki bu günleri unutturuyo.. ne yesem ne içsem diyorum ki rabbim bunlar şifa olsun ya şafi...

cylo prognova devam et canım arı sütü polen omega 3 Qenzim10 biesteron kullan..bunların hepsi yumurtayı kaliteli yapıyor..bizimde imthanımız buymuş..RAbim sabır versin..

Gulnevacim ne desem bilmiyorum.. Ben de sok yasadim inan okuyunca hani transfer olup tutmasa anlayacagim ama bu asamada takilacagini hic dusunmemistim cok uzuldum cidden.Ben bu kez kavusacaksin diye cok inanmistim ama demek ki daha vaktin gelmemis.Sabirla bekle canim hic ummadik bir anda bakarsin bir yumos gelisiverir yine.Hakkinda hayirlisi olsun canim benim.

cylo prognova devam et canım arı sütü polen omega 3 Qenzim10 biesteron kullan..bunların hepsi yumurtayı kaliteli yapıyor..bizimde imthanımız buymuş..RAbim sabır versin..
cnm dhea bioteron doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama herhangi bir test falan yapmadı.sen test yaptırıp mı kaulladın bu hapı? onun dışında dediklerini kullanıyorum.poleni karışımla mı alıyorsun.hani arı sütü de almıştın ya ayrıca.onu arısütü almadım o dediğinden biraz pahalı geldi.ama alasım var.elimde karışım var onu kullanıyorum

kızlar bu zorlu süreçte herkes neler kullandığını neler içtiğini ot,ilaç,vitamin vs paylaşsa aslında daha faydalı olabiliriz belki brbrimize.neler yapıyosunuz sizler??

kızlar bu zorlu süreçte herkes neler kullandığını neler içtiğini ot,ilaç,vitamin vs paylaşsa aslında daha faydalı olabiliriz belki brbrimize.neler yapıyosunuz sizler??
Canim ben doktorun onerileri disina cikmadim henuz.Bir sure boyle deneyecegim ama baktim olmuyor o zaman digerlerini deneyecegim.Doktorum omega 3 melatonin folik asit ve DHEA verdi.Bir de bol bol incir ye dedi.Ben de oyle yapiyorum su an.

Sabahtan beri ne yazsam da teselli olur diye düşünmekten bu saat oldu, mukadderat arkadaşım,Hazinesi büyük Allah ın çok büyük, elbette bizimde bir nasibimiz kısmetimiz vardır,seni çok dirayetli gördüm,Allah ın dediği olur,vakti var vakti var sabır sabır, inşallah o dediğin iş olur hem maddi olarak rahatlarsınız, hemde kafan dağılır hemde tedavinde devam eder,hakkınız da hayırlısını dilerim

Gulneva iyimisinnnnn canimm. .aklım sende kaldı. ..canım sıkıldı derdin derdimdir tamam mı canimm hep yanındayım ALLAH BÜYÜK VARDIR BIR HAYIR. .INŞALLAH EN YAKIN EN HAYIRLI ZAMANDA KENDİN GEBE KALIRSINN TATLIMM AMINN

sağol canımcığım iyiyim 5 güne bişeyim kalmazmış bugün haberlerde dinledim üzüntü en fazla 120 saat sürermiş sonrası unuturmuşsun şaka bir yana canım eşim işten geldi rahatlatı beni giden para olsun canımız sağolsun dedi yolumuza devam dedi çook mutlu oldum destek çok önmli canım ya yoksa tek başına kalkamazsın bunca şeyin altından..desteğin içinde sağolasın canımcığım Allahım kimseye yaşatmasın opu sonrası dölenmemeside transfer sonrası tutmaması kadar acıymış neden dölenmedi neler oldu acaba diye düşünmekten kafayı iyicem benim e2 çook güzeldi progesteronumda iyidi biyerde bir terslik var çünkü eşimdede sorun yoktu sorular birsürü soru işaretleri kafamda ..Allahım daha beter acılardan korusun inş..

inş canımcığım sağolasın iş bulursam kafamda dağılır ama izin almakta sorun olcak tedavi aşamasında..inş öyle bir iş bulayım ki tedavilerimi aksatmayayım..

inş canımcığım sağolasın iş bulursam kafamda dağılır ama izin almakta sorun olcak tedavi aşamasında..inş öyle bir iş bulayım ki tedavilerimi aksatmayayım..
Canim benim bence de calisirsan hem bifaz kafan dagilir hem de maddi olarak rahatlarsiniz.Elde avucta ne varsa harcamak da insani strese sokar bu tedaviler sirasinda en azindan harcadigini yerine koyabilirsin sonrasinda.Ben de cok uzuldum ya icim buruldu boyle 3 negatif tup bebegin ustune artik hakettigini dusunuyordum ama kismet iste elden ne gelir ki kaderde ne varsa yasiyoruz.Bir sonraki tedavinde merkez mi degistirsen canim ya ne dersin ? Acin taze kalmaz merak etme nelere alisiyoruz buna da alisirsin zamanla ilk gun henuz acin taze.Allahim daha kotu acilardan korusun canim insallah en kisa zamanda kavusursun yavruna.

Allah esini basindan eksik etmesin.masallah cok anlayisliymis.cok onmli bisey bu biliyor musun.benm esim 3 yil oldu rahatszlgm hala da bana bir kez bile uzulme demedi.bisey olmaz bi kizimz var zatn demedi.destek olmadi hic aksine beni sucladgi da oldu.surekli ozellkle ailesinin yaninda cocuk istegini dile getirip incitti beni.cok destek beklemistm halbuki.ama her iste bi hayir var derler ya eşin de olsa bu hayatta kimseye sirtini dayamiyacan beklentilerini asagi cekicen zor zamaninda etrafnda destekciler aramiyacan.guclu olcan..bunu ogrendim simdi ondan bi beklentim yok beni biraz anlasa diye uzulup sizlnmiyorm en azindan.onu oyle kabul ettim...neyse aska geldim konu ben degil sensin:)ozetle boyle guzel bir destekcn yardmcin oldugu surece asamayacgin zorluk yok bence.ALLAH tez vakitte bu guzel askinzn meyvesini versin..

canım aslında bbu tedavime başlarken merkez değiştirmek istediğimi söyledim doktoruma ama orası ortak çalıştıkları için hemen eski merkezimi areti aramış doktorum..onuda kıramadım çünkü beni 1 seneden beri ücretsiz muayene ediyor çok ilgili ve bilgili bir doktor sağolsun..şimdi önümüze bakıcaz tedavime start verdiğim anda doktoruma kesinlikle tekarar areti istemiyorum diycem..ben memeoriali çok istemiştim istanbulda çok başarılı bir merkez diğer topikte oraya gidip hamile kalan çook..ordada fsh 15 aldında istiyorlar yoksa tedavine başlatmıyorlar..bakalım canım zaman neyi göstercek..

canım ya çook üzüldüm senin durumunada çünkü eş destek olmayınca çook zordur hele seni suçlaması herşey Allahtan canım ya belkide sorun onda bilinemez çünkü bebek işi tek taraflı değil diye düşünüyorum..eşimin bir kızı var ilk evliliğinden hiçbir zaman zaten çocuğum var ikincisi olmasa farketmez demedi..ben diyorumki ona senin adına çok seviniyorum iyiyki kızın var babalığı tatmışsın yoksa babalığ hiç tatmıycaktın diyorum..yalnış düşünüyosun ollmaması benide üzüyor seninle çocuğumuz farklı diyor..öyle işte biz bazen eşimle çok fikir ayrılığımız olsada hiç küs kalamayız nedense..Allahım inş aşkımızın meyvesinide verir mutluğumuz tamamlanır benim cici kızımda kardeş çok istiyor..Anneciğim her akşam dua ediyorum neden kardeşim olmuyor diyor..inş evdeki küçük meleklerimizin duası kabul olur sende bende burdaki bütün arkadaşalrımızda kavuşalım melekelrimize aminnnnnn...

Canim istanbulda emre karatekelioglu var.Onu da bi dusunsene.Senle benzer durumda hayat2011 diye biri vardi cocuk istiyorumda.4 ay folikul gorunmemis onda sonra bir kucuk folikul gorunmus emre bey dusuk doz ilac kullanarak buyuttu onu en son hamile kaldi cocugu oldu.O sitenin cogu da ona gidiyordu bizim gibi hastalarla cok ilgileniyor.Istanbul tup bebek olmasi lazim, istanbuldaki doktorlar deyince de aklima hep emre bey geliyor.Memorialdaki semra hanim sadece iyi durumdaki hastalari kabul ediyormus diye biliyorum zor vakalarla ugrasmiyormus.Bizim gibi hastalara ben kabul edemem deyip yolluyormus.Emre beyi de dusun derim.

canım ben zaten İstanbul tüp bebeye gidiyorum oranın sahibi aret bey benim doktorum evet benimde düşük dozla ilaç büyütülüyor emre beyin metnini çok duydum hata bir defa kontrolümü yapmıştı çok tatlı dili bir doktor insanı sakinleştiren bir özliği var..bilmiyorum canım ya ordaki merkez emriyoyou fazla takip etmiyor hemen 2 günü transfer ediliyor..bak birsürü teknik var ama bana neden 3 tüp bebekte uygulamadı emriyologlar şu tedavimde opu öncesi kendim konuştum ermiyologla ımcı ve tıraşlam tekniğini madem böyle bişey var neden uygulanmıyor ben bu merkezden soğudum canım emre beyde olsa o merkeze birdaha hiç gitmek içimden gelmiyor..

Evet ya insan bu hastalikta hep bir destek ariyor.Suclu olmasa bile sucluluk duyuyor ve karsindaki kisi de bunu dile getirsin suclu olmadigini soylesin seni rahatlatsin istiyor.Karsi taraf icin de zor ama dusununce bizim icin kat kat daha zor insan sorumluluk hissediyor.Sizin bir kiziniz var yine ama hic olmayan icin daha kotu bir duygu bence.Benim de esim hep destek oldu bugune kadar cok sukur gerci tedavi asamalarina gelmedik henuz ama hastaligi ogrendim ogreneli hep yanimda oldu ben onu birakacak oldum o birakmadi beni.Evlilik de onun israri ve kararliligi sayesinde oldu yoksa ben bu hastalik varken hic evlenmeyedebilirdim acikcasi ama insallah Allah yuzumuzu kara cikartmaz.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…