- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
regli olunca dr. a gideceğim. en son ekim ayında 15,09 du. ondan sonrayı şimdi öğrenicez sanırım.bakalım yaramışmı yaramamışmı?almanyadaki arkadaşımada bahsettim bu aslanpençesinden, kadın mantosu diye marketlerde çay olarak satılırmış, kadınlarda sürekli içermiş çay niyetine ve ciltleri östrojenin normal olmasından dolayı çok pürüzsüz ve güzelmiş.Şekerpancarı, bu konu aklında olsa olur mu? FSH'ı ilerde ölçtüğünde bize yine aslan pençesi ile ilgili yorum yapabilir misin?
Hakaret etmedim ama oyle algiladysan ozur dilerim.ben senin tavrindan rahatsz oldugm icin yazdm.Sözümü aldgima gore sorun yok artikİyi aynı çerçevede olduğumuza sevindim farah. Ama senin söylediğin birşeyin tersini söyleyip inanmıyorsam da kızıp hakaret etme içeriği ne olursa olsun. Ben de aynısını senin için yapmayacağım, söz :)
regli olunca dr. a gideceğim. en son ekim ayında 15,09 du. ondan sonrayı şimdi öğrenicez sanırım.bakalım yaramışmı yaramamışmı?almanyadaki arkadaşımada bahsettim bu aslanpençesinden, kadın mantosu diye marketlerde çay olarak satılırmış, kadınlarda sürekli içermiş çay niyetine ve ciltleri östrojenin normal olmasından dolayı çok pürüzsüz ve güzelmiş.
tatlımmm gözün aydın :) hemen başlarsınız tedaviye o zaman,,hiç vakit kaybetmezsiniz,çok sevindim senin adına, şimdi yum da vardır.dr.unla konuşursun ona göre değerlendirirsin :) 6,60 süper değer maşallahhh, e2 ninde normal olduğunu tahmin ediyorum,hatta ilaçlarında işe yaradığını düşünüyorum :)Kizlaarrr fsh 6.60 cikmis :) E2 istememistim ben cunku daha saglik guvencemiz onaylanmadi o yuzden buna bile 55 lira odedim istememistim ama e2 cok yuksek degilse iyi degerim Allahim esim bakti ilk ben bakamadim o kadar korkuyordum ki anlatamam sukurler olsun...
Ayyy masallah cok super bi rakam☺drunu ariyosun ve derhal tedavini oluyosun fistigim hadi hayirli olsunKizlaarrr fsh 6.60 cikmis :) E2 istememistim ben cunku daha saglik guvencemiz onaylanmadi o yuzden buna bile 55 lira odedim istememistim ama e2 cok yuksek degilse iyi degerim Allahim esim bakti ilk ben bakamadim o kadar korkuyordum ki anlatamam sukurler olsun...
oy canım benim çook sevindiiimm..hayırlı tedaviler..Kizlaarrr fsh 6.60 cikmis :) E2 istememistim ben cunku daha saglik guvencemiz onaylanmadi o yuzden buna bile 55 lira odedim istememistim ama e2 cok yuksek degilse iyi degerim Allahim esim bakti ilk ben bakamadim o kadar korkuyordum ki anlatamam sukurler olsun...
Tatlm cok sevindim ee yumoslar da iyiydi zaten.gozün aydin olsun cnmKizlaarrr fsh 6.60 cikmis :) E2 istememistim ben cunku daha saglik guvencemiz onaylanmadi o yuzden buna bile 55 lira odedim istememistim ama e2 cok yuksek degilse iyi degerim Allahim esim bakti ilk ben bakamadim o kadar korkuyordum ki anlatamam sukurler olsun...
Tatlm bu lekelenmen kafama takildi.gulneva hakli olabilir.hamile olabilir misin acaba.cunku leke kesilmiş devam etmemis.acaba diyorm ben deTesekkur ederim kizlar :) esime dedim sen bak ben bakamam simdi geldim eve ama aciklanmamisti sonuc baktik aciklanmis dedi actik ama bakamadim bile sayfaya sonra baktim inanamadim o kadar korkuyordum ki 50-60lara cikmistir fsh diye.Simdi de baktim bugun lekelenme olmamis kafam karisti ama dün oldu lekelenme canim sıkildi biraz belim de agriyor hafiften insallah adet lekelenmesidir de bosuna sevinmemis olurum bu fshla.Yarin sabah doktora gidecegim zaten bakalim ne diyecek.Aslinda ben lisedeyken de 23-24. Gun adet olurdum son iki yildir 28-30 olmustu ben de daha da duzene girdi diye seviniyordum meger rezerv azalmasiymis.Simdi tekrar 23-24 olunca umutlandim biraz da kaliteli mi acaba yumurtalar diye DHEAya guveniyorum cunku ama bakalim ya insallah E2 iyidir adet de olurum da bosu bosuna sevinmemis olurum bu sonucla.Biz hep pimpirikliyiz bir sey olumlu olsa digeri olumsuz olur mu diyoruz o kadar alismisiz ki kotu sonuclara insan inanamiyor :) yarin doktordan sonra da yazarim.
Bilmiyorum ki canim ilk aydanTatlm bu lekelenmen kafama takildi.gulneva hakli olabilir.hamile olabilir misin acaba.cunku leke kesilmiş devam etmemis.acaba diyorm ben de
çok şükür canım çook mutlu oldum yarın doktoruna git mutlaka e2 ister tedaviye başlıycaksan..bu değeri mutlaka deyerlendir..bir sürü buz mimişlerin olsun inşKizlaarrr fsh 6.60 cikmis :) E2 istememistim ben cunku daha saglik guvencemiz onaylanmadi o yuzden buna bile 55 lira odedim istememistim ama e2 cok yuksek degilse iyi degerim Allahim esim bakti ilk ben bakamadim o kadar korkuyordum ki anlatamam sukurler olsun...
çook güzelsin canım çook güzel gelin olmuşsun eşin o yüzden kaçırmamış senin gibi birini..Kizlaar resimdeki de benim :) taze gelincik olarak dugun resmi koydum :) ehehe makyajli halim yani dogal halime cocuk gibisin derler neyseki burda o halimi atmisim biraz dogal halimi de koyarim olmazsaBen de gulneva gibi sarisin renkli gozlu tayfadanim.
Yarin ultrasondan bir baksin doktorum bakalim ne diyecek o anlarim ben durumunuzu dedi isterse yaptiririm E2 de.Benim de korkum yuksek E2 biraz da insallah degildir.Insan doya doya sevinemiyor bile hemen acabalar basliyor yaa ne illet bir sey bu fsh.çok şükür canım çook mutlu oldum yarın doktoruna git mutlaka e2 ister tedaviye başlıycaksan..bu değeri mutlaka deyerlendir..bir sürü buz mimişlerin olsun inş
canım akıntın kırmızaya dönmedimi daha kesildimi yoksa...bakalım şimdi araştırcam gebe olunca fsh yüskemidir merak eti şimdi dur bakalım araştıralım..Bilmiyorum ki canim ilk aydanBen hic ihtimal vermedim o fshlari gordukten sonra oyle pek belirtim de yok benim hic dusunmedim bile.Sanmiyorum yani gunlere dikkat bile etmedim.Yarin doktora gideyim bakalim ama benim de kafam bulandi ama bence degilim.
Tesekkur ederim canim sen de oylesin masallah ben seni esmer diye dusunmustum hep neden bilmem cok sasirdim baktim sarisin renkli gozlu bir bayançook güzelsin canım çook güzel gelin olmuşsun eşin o yüzden kaçırmamış senin gibi birini..
Ya gecen ay da boyle 3-4 gun kahve oldu az az.Sonra döndü kirmiziya ama oncesinde oldu bu.O yuzden su an sasirmadim ama fsh yaniltmaz insallah iste.Sevindim basta cok ama su an geri acabalar korkular basticanım akıntın kırmızaya dönmedimi daha kesildimi yoksa...bakalım şimdi araştırcam gebe olunca fsh yüskemidir merak eti şimdi dur bakalım araştıralım..
Hayirlisi tatlim.ama sen daha iyi bilirsin elbet gunlerinden .belki de bizim kurultumuzdr bulanmasin kafan.bu arada cok guzelsin cok zarif bir gelin olmussun.guzel yuzun gulsun hep:)Bilmiyorum ki canim ilk aydanBen hic ihtimal vermedim o fshlari gordukten sonra oyle pek belirtim de yok benim hic dusunmedim bile.Sanmiyorum yani gunlere dikkat bile etmedim.Yarin doktora gideyim bakalim ama benim de kafam bulandi ama bence degilim.
Benim de su an aklima geldi ama dedigim gibi fsh 30dan sonra dogal yoldan olmaz zaten diye kafama girmis bir kere cikmiyor :) bakalim yarin doktor ne diyecek hamile oldugumu pek sanmiyorum ama rahim ne durumda yumurtalik ne durumda merak etmiyor degilim.Tesekkur ettim tatlim darisi guzel kizina insallah :)Hayirlisi tatlim.ama sen daha iyi bilirsin elbet gunlerinden .belki de bizim kurultumuzdr bulanmasin kafan.bu arada cok guzelsin cok zarif bir gelin olmussun.guzel yuzun gulsun hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?