fsh yüksek olanlar

e2 sınırı 195 di benimkide 196 bu yüzden üzerinde durmadım. doktorda sadece amh için çok kafana takma ama korunmayı bırak sonuçların çok kötü değil dedi

e2 sınırı 195 di benimkide 196 bu yüzden üzerinde durmadım. doktorda sadece amh için çok kafana takma ama korunmayı bırak sonuçların çok kötü değil dedi
Folikuler kisminda mi oyle yaziyordu canim? Ben sanki 80 ustu olmamali gibi hatirliyorum ama labdan laba degisebilir E2 hakkinda pek bilgim yok.Doktorum bana amh sonucumda 1.5 alti rezerv az kabul edilir 1in alti kotu rezervdir seninki tamamen bitmis degil ama az demisti o yuzden 0.5 amh da bana pek iyi gelmiyor pek sanirim bu biraz doktorlarimizin verdigi ilk tepki ile alakali ilk gorustugun doktor olumlu yaklasirsa olumlu kaliyor akilda olumsuz yaklasirsa olumsuz.Ben nette de cok arastirmistim o donem nette 1in alti dusuk rezervdi.

Kizlar bu arada benim lekelenme devam ediyor hatta hafif pembelesmede var rahatladim biraz yoksa kendimden suphe etmeye baslamistim acaba ben mi yanlis gordum diye :)

Iyi akşamlar kızlarrrr ☺ hepiniz birbirinizdenguzelsiniz mmaşallah resimleriniz birbirinizden guzel. .FKB2012 sonucun güzelcçıkmış maşallah arkadaşım çoksevindim. .hersey gönlünüzce olsun☺
Gulum nasilsin msjin gelmedi bana yada cevap atmayi unutmus olabilirim gulum.kusuruma bakma gulum bazen dalgin oluyorum.sen nasil nasil gidiyor.

TE="BenimAskPastam, post: 37835991, member: 544416"]Gulum nasilsin msjin gelmedi bana yada cevap atmayi unutmus olabilirim gulum.kusuruma bakma gulum bazen dalgin oluyorum.sen nasil nasil gidiyor.[/QUOTE]
Merhaba canimmmm çok şükür bıraktığın gibi..Tup bebeğe başlayacağız araştırma hastanesinden haber bekliyoruz inşallah bakalım. ..bir degisiklik yok tatlım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.denizhan denize gittik çok iyi tatlı bir dr du sen buralisin değilmi öyle hatırlıyorum canım. Ama arastirmada daha uygun olunca tüp bebek oraya gittik.

TE="BenimAskPastam, post: 37835991, member: 544416"]Gulum nasilsin msjin gelmedi bana yada cevap atmayi unutmus olabilirim gulum.kusuruma bakma gulum bazen dalgin oluyorum.sen nasil nasil gidiyor.
Merhaba canimmmm çok şükür bıraktığın gibi..Tup bebeğe başlayacağız araştırma hastanesinden haber bekliyoruz inşallah bakalım. ..bir degisiklik yok tatlım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.denizhan denize gittik çok iyi tatlı bir dr du sen buralisin değilmi öyle hatırlıyorum canım. Ama arastirmada daha uygun olunca tüp bebek oraya gittik.[/QUOTE]
Evet canim oraliyim ben.Rabbim islerinizde kolaylik versin islerinizi Rast getirsin.hayirli olsun canim.insallah yavruna vesilen olsun.denizhan bey cok iyi gercekten.arastirmada guzel.heryonden
donanimli.bende iyiyim canim iyi gidiyo Allaha sukur.Allah tum isteyenlere nasip etsin.ikizin 3 uzun olur insallah

evet aynen foliküler kısmında öyleydi dediğin gibi cihaza göre değişebiliyor.fsh da çoğu yerde 9 üzeri yüksek ama benim yaptırdığım yerde 12,5 üst sınır diyor.

Estradiol (E2) 196 pg/mL 24.4-195 pg/mL Folikül

FSH 5.5 mIU/mL 3.5-12.5 mIU/mL Folikül

66.1-411 pg/mL Ovulasyon

40.0-261 pg/mL Luteal

< 54.7 pg/mL Menopoz

4.7-21.5 mIU/mL Ovulasyon

1.7-7.7 mIU/mL Luteal

25.8-134.8 mIU/mL Menopoz

amh da şu şekilde
Anti-Müllerien Hormon 0.52 ng/mL

< 0.08 ng/mL Aşırı azalmış over rezervi

0.08-0.16 ng/mL Azalmış over rezervi

0.16-1.5 ng/mL Azalmış fertilite düzeyi

1.5-5.0 ng/mL Optimal fertilite düzeyi

>5 ng/mL Yüksek düzey (PKOS şüphesi)

FKB2012 çok güzel bir gelin olmuşsun, o kadar makyaj var ama sen nasıl taze ve naifsin,maşallah :) sen yarın bende çarşamba gideceğim dr.a akşam 5 te. Yarın yazarsın dr.dan sonra.

canım hiç korkma benim bu ay fsh biliyorsun düşüktü 12 e250 küsürdü doktorum normal bütün hormonlar demişti..bende dengelendiyse sen hiç korkma ama ben memlekete termale gitmiştim iyi geldi hormonlara tavsiye ederim..Allahın izniyle herşey yolunda gidicek canım..iyi düşünelim iyi olsun..canım sen tıp okuyorsun evet kadın doğumcu ol..sen baya zeki birisin bu arad herkez tıp kazanamaz canım..çook sevindim senin adına başarılar canım..bebek olayına hiç kafanı takma yaşın daha çok genç ilerde ne tedavile çıkıcak..japonyada yapılan bir çalışmada menopoza giren bayanların tekrar yumurta üretmeye yardımcı bir yöntem bulunmuştu..bu ilerde türkiyede uygulanır..sen şimdi okulunu düşün sadece canım emriyo biriktirmek istediğini mutlaka konuş doktorunla..sen okulunu bitir bekler seni dondirik minişler..

Iyi akşamlar kızlarrrr ☺ hepiniz birbirinizdenguzelsiniz mmaşallah resimleriniz birbirinizden guzel. .FKB2012 sonucun güzelcçıkmış maşallah arkadaşım çoksevindim. .hersey gönlünüzce olsun☺
hadi sıra sende fıstık sende remini koy bekliyoruz..

Anladim canim yalniz senin fsh 12.5 uzerinden 5.5sa normalde 4 falan olmus oluyor sanirim bu da biraz E2 baskilamasina isaret ediyor fshin ideal degeri 6-7 cunku.Yalniz E2 baskilamis olsa bile normal fshin da cok yuksek degil bence en fazla 15 falandir su an icin baskilanmamis haliyle.Dedigim gibi hemen tupe vs baslamasan bile aman gozunu seveyim ihmal etme 6-7 ay hic baktirmamazlik etme cunku ben 6 ayin fshimda nasil bir etki yarattigini cok iyi gormus biriyim eylulde 8 aralikta 10du temmuzda 30 oldu cok ciddi bir fertilite dususu yani.10 fshla seni tum merkezler alir 30la almak istemezler o yuzden sana olan ihmal etmeme yonundeki israrim bundan kaynaklaniyor yanlis anlama beni olur mu?

canım yaznı yüksek çıkması normal bence fsh tamam rezerv azlığına işaretir ama ben 3 senden beri takip ediyorum kendimi kış gelince yumurtalarım çalışmaya başlıyor ve fsh düşüyor..bazı kadınlar yazın yumurta üretmezmiş..bizi mevsim değişiliği çok etkiliyor canım tıpta bunun adı varmı merak ediyorum..

FKB2012 çok güzel bir gelin olmuşsun, o kadar makyaj var ama sen nasıl taze ve naifsin,maşallah :) sen yarın bende çarşamba gideceğim dr.a akşam 5 te. Yarın yazarsın dr.dan sonra.
Tesekkur ederim canim sen de fistik gibisin masallah zapzayif :) Ben gunluk hayatta hic yapmam makyaj kuafore de dedim yapmayin cok kadinin basinin etini yedim anca bu kadarla kurtardim ben milleti nasil boyuyorum sen bilsen bu ne ki diyo bana :) Aa hadi bakalim sen de basliyosun o zaman insallah ben senden cok umutluyum yarin yazarim sen de iyi haberlerle gel bize :)
Canim sen bilirsin bunun korkusu uzuntusu nasil bir sey inan ki ben ilk ogrendigimde ne okul kaldi gozumde ne bir sey..Bu seneyi de gecersem sinif gecme derdim bitiyor o bile beni baya rahatlatacak staj gececegim sene tekrarindan kurtulacagim staj uzatacagim sadece ki ben okulu birkac sene uzatmayi goze aldim zaten sene kaybim yok su ana kadar millet bos beles seylere uzatiyor ben uzatmisim bebek icin cok mu diye dusunuyorum.Dondurmada da aklima baya yatiyor ama ya bozulursa diye dusunuyorum zaten zor buluyoruz insan korkuyor.Ama en azindan soyle martta falan transfer ettirsem bari gobegim cikana kadar seneyi tamamlardim seneye de ilk donemki stajlari birakir 2. Donem okula baslardimBilmiyorum insan guvenemiyor o tedavilere de care bulunuyor diyor bakiyorum haberin tarihi 2008 hic gelisme olmamis o zamandan bu zamana guvenemiyorum pek.

canım rezervi az olanlara genelde bazı merkezle havuz sistemi uyguluyor bunun ne olduğunu biliyorsundur..yani emriyo biriktirip dondurulup öyle toplu transfer ediliyor..çünkü bizin bir taen dolu yumoşumuz çıkıyor genelde diğer bayanlar gibi çok yumoşumuz olmadığı için emriyo sayımızda bir yada iki geçmiyor..dondurulan emriyonun tutma oranı yüksekmiş canım..hem rahimde dinleniyor o kadar ilaç tedavisi sonrası..çok merkez var havuz sistemi uyguluyor..birde emriyoyu 3 gününde dondurmaları daha iyimiş..Allahın izniyle bişey olmaz çözünürken canım zaten çözünürken bozulursa kalitesiz olduğunu gösterir buda zaten tutmaz hemen transfer olsanda yani mantıklı düşünürsek..

Benim doktorum da durumunuza gore size havuz sistemi de uygulayabiliriz demisti.Benim de en buyuk korkum cozunurken zarar gorurse sonra pisman olur muyum diye keske direk transfer ettirseydim diye yani.Cunku zarar gorenler oluyormus.Dedigin gibi zarar gorurse kalitesiz de olabilir ama yine de acabalar bitiriyor insani.Iyi dusunmem gerekiyor.Off off cok zor.Neyse yarin gideyim bakalim ne diyecek hele bir o asamaya geleyim de.Belki yumoslar buyumeyecek iptal olacak tedavi belki dollenmeyecek bolunmeyecek vs bir asamayi gecmeden digerini dusununce insan kafayi siyiriyor bana psikolog da oyle demisti bir donem destek aldim , dedi ki Ayi gecmeden Bnin derdini dusunuyorsun once A ya var dedi biraz oyle yapsam iyi olacak.Sen gelecek ay yine gidecek misin doktora ne yapacaksin canim?

teşekkür ederim tavsiler için
kürlere başladım bakalım önce yememe içmeme dikkat edececiğim zararlı herşeyden uzak duracağım bir kendimiz deneyim bakalım olacak mı

Evet canim oraliyim ben.Rabbim islerinizde kolaylik versin islerinizi Rast getirsin.hayirli olsun canim.insallah yavruna vesilen olsun.denizhan bey cok iyi gercekten.arastirmada guzel.heryonden
donanimli.bende iyiyim canim iyi gidiyo Allaha sukur.Allah tum isteyenlere nasip etsin.ikizin 3 uzun olur insallah[/QUOTE]

Aminn tatlım aminnn insallah emeklerimiz.bosa çıkmaz ALLAHIM BÜYÜK. IKIZLERIM OLSUN INŞALLAH NEDEN OLMASIN☺ SAĞ SAGLIM DOĞURUP KUCAGINA ALIR SIN INŞALLAH CANIM BENİM☺AMINNNNNNNN

O aslan pençesi diğer çeşidi olabilir yalnız dikkat et. Cilde herşeye güzel gelen bir başka çeşidi var. Daha pahalı hatta. Onun çayıdır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…