O ilk sok hayatin soku oluyor gercekten esim tahlilleri eve getirdi fsh 33 du .kendi kendime bu sayi cok buyuk ne alaka dedim nette arastirinca fsh 25 uzeri kesinlikle olmaz tek care donasyon diyordu o an kafayi yiyecektim 26 yasindasin ve menopoz sonra alisiyosun herseye .ayrica nette olumsuz seyler okuma nete kalsaydi benim sansim 0 diyok ilk öğrendiğim şok gitti ya, sakin olmaya telkin ediyorum kendimi,garip bir şekilde rahatım çok şükür,dediğim gibi ne çıkarsa bahtıma,sonucu değiştiremem düşünce gücüyle ne de olsa :)
O ilk sok hayatin soku oluyor gercekten esim tahlilleri eve getirdi fsh 33 du .kendi kendime bu sayi cok buyuk ne alaka dedim nette arastirinca fsh 25 uzeri kesinlikle olmaz tek care donasyon diyordu o an kafayi yiyecektim 26 yasindasin ve menopoz sonra alisiyosun herseye .ayrica nette olumsuz seyler okuma nete kalsaydi benim sansim 0 di
O ilk sok hayatin soku oluyor gercekten esim tahlilleri eve getirdi fsh 33 du .kendi kendime bu sayi cok buyuk ne alaka dedim nette arastirinca fsh 25 uzeri kesinlikle olmaz tek care donasyon diyordu o an kafayi yiyecektim 26 yasindasin ve menopoz sonra alisiyosun herseye .ayrica nette olumsuz seyler okuma nete kalsaydi benim sansim 0 di
seni çok çok iyi anlıyorum, yani evet fazla değildi belki ama ertesi ay baktım 1,5 kat artmış noluyoruz falan oldum,eeee buraya takılmadan öncede birkaç birşeyler okudum tabiki ama şimdi sizden başkasıyla pek konuşmuyorum eee birde dr.a gidiyorum,başkada bir şey yok.demekki biraz daha şüphelenmesem bebek olmamasından gecikmiş olacaktım çünkü mart ayında başlamıştık denemeye.alışmak evet şimdi ne deseler kabul ediyorum neredeyse,Allah dert veripte derman aratmasın,sadece normal bir kadın olmak istiyorum,belki şu pof u biraz daha uzatmak, bir bebekten ve sağlıktan başka dileğim yok.O ilk sok hayatin soku oluyor gercekten esim tahlilleri eve getirdi fsh 33 du .kendi kendime bu sayi cok buyuk ne alaka dedim nette arastirinca fsh 25 uzeri kesinlikle olmaz tek care donasyon diyordu o an kafayi yiyecektim 26 yasindasin ve menopoz sonra alisiyosun herseye .ayrica nette olumsuz seyler okuma nete kalsaydi benim sansim 0 di
Canim bildigim kadariyla icimizde izmirde tedavi goren yok.tup bebek tpigine bir baslik ac orada bulursun taniyanarkadaşlar doktorum irenbede çalışmayan ama orayı kullanan izirde hüseyin ivit diye birini tavsiye ettti tanıyanlar varsa yazarsanız sevinirim selamlarrrrrrrrrrrr
Canım diğer topikte bir arkadaşmız izmirde kaan bozkurta gidiyor onunda rezerv azlığı var fsh yüksek..önce ona destek bitkisel bişeyler vermiş şuan onları kullanıyor..bizim gibi hastalarda başarılı bir doktormuş..arkadaşlar doktorum irenbede çalışmayan ama orayı kullanan izirde hüseyin ivit diye birini tavsiye ettti tanıyanlar varsa yazarsanız sevinirim selamlarrrrrrrrrrrr
arkadaşlar doktorum irenbede çalışmayan ama orayı kullanan izirde hüseyin ivit diye birini tavsiye ettti tanıyanlar varsa yazarsanız sevinirim selamlarrrrrrrrrrrr
Canim bildigim kadariyla icimizde izmirde tedavi goren yok.tup bebek tpigine bir baslik ac orada bulursun taniyan
okul,ev ,aıleler, çocuk problemı bunlarla ugrasıyorum canım.
canım ben yazın 13 u gordum en yuksek. bu ay 8 ama topu topu 2 yumurtam var bı de kıstım var yumurtam catlamamıs.
kıst gıtmeden tupe baslanmazmıs.
sızler neler yaptınız guzel haber verecek olan var mı.
malatya nın arastırma hastanesınde yaptıracagım emel mı malatyalıydı malatyalı olanlar yardımcı olabılır mı bseler soracagım
Canimmm hosgeldin nasilsin ozledik seni.evet malatyadayim ben.arastirma hastanesine gittik esimle bu ay. 3 yılı doldurdugumuz için raporla yaptıracagiz. Şansım düşükmüş ama denemek ten başka çare yok ne yazık ki ..raporla 2500-3000 tl civarindaymis. Marta kadar dolularmis. Konsey toplanıp araya sikistirmaya çalışacaklar haber bekliyoruz bizde..erken.menopoz olunca konseyde karar verecekler. 3 yumurtam vardıbu ay.ben cçok sevindim dr çok az dedi.benim hiç olmuyoduya genelde çok şükür oluyor.
bıde burda bi adam var bitki köklerini kaynatıp kavanoza koyup veriyormus ona gittik bu ay adam 26 senedir yapiyormus tek tek isim verdi hamile kalanları. Hepside yumurta azlığı ve menopoz bende aldımondan 3 gündür içiyorum tadı zehir gibi ama şifa olur belki benim hastamda gitti spermi için yukselince değeri bende tüp bebek olana kadar kullanayım dedim..
bu işten anlamıyorum işte akşam dr. a gidicem ya sorarım ama,sabahta kan verdim,yakındaki bir hastanede.1 saat bekledim ama olsun.ben bunu bilir bunu söylerimki erkek dr.lar 10 numara.hiç bir yamukları yok.devlette kan verdim çünkü.güzelce dinledi aslında anlatma niyetinde değildim sadece kan tahlil isteyecektim.o kadar şaşırdımki devletteki kadın dr. tecrübemden sonra oraya gitmeyede korkar oldumGunaydin kizlar.Benim adet kirmiziya dönmüs ama cok degil su an icin.2-3 gunde rahim incelir yeni yumos buyur mu yane diyorsunuz siz anlarsiniz belki degisimler ne kadar sure icinde oluyor rahimde?
Bir kizim olsun
PArfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime
Uykusuz kalmaktan goz altlarim cokse de
Gaz sancilarini gordukce icim sizlasa da
Kusmugunu temizledikten sonra hep gurur duydugum
Tirnagini keserken aman etini kesmeyim diye icim sizlasin
Igne zamanlarinda elinden tutup guc veriyim ona
Altini slinca poposu sismesin diye kremler sureyim
Yeni yeni disleri cikinca mutluluktan ucayim
Herkes goz kismi ona benziyor desin sevdigime bakip
Dudaklari bal gibi ayni sen
Tipki ikinizin karisimi olmus desinler
Sevdigimin gozune bakip gurur duyayim bir kizim olsun olmaz mi
Ezgimm biraz gecmisi okuyaym dedim cok duygulandm..bir kızın oluyor işte, kabul olmuşş duan kızın geliyorr...Çok guzelmis yuregime dokundu ezgi.insallah senin de bi kizin olur canm..bunu tüm kalbmle istyorm.ve inanyorm hissedyorm olacak.ve burda sevnc naralaryla kutlayacaz...
nasılsınız arkadaşlarbu işten anlamıyorum işte akşam dr. a gidicem ya sorarım ama,sabahta kan verdim,yakındaki bir hastanede.1 saat bekledim ama olsun.ben bunu bilir bunu söylerimki erkek dr.lar 10 numara.hiç bir yamukları yok.devlette kan verdim çünkü.güzelce dinledi aslında anlatma niyetinde değildim sadece kan tahlil isteyecektim.o kadar şaşırdımki devletteki kadın dr. tecrübemden sonra oraya gitmeyede korkar oldumbenimde 2. günüm reglimin.sen merak etme kafana takma,derslerine yoğunlaşmaya çalış olmuşa ölmüşe çare yok.bekleyip görücez,vesvese yapma bunu kendine.
Ne de çok kız istemistn be canm..Insalllah canimmm.butun isteyenlerin.allah buyuk hayirlisi once ve sonra gonlumden gecen kiz.cunku annemi kaybettim .cok yalniz buyudum ne kadar da olsa kaynana gorumce ailen gibi degil.yalnizlugimi paylasacagim bi kizim olsa allahim ne olur😟
Sen benden cok yasayacaksin gecen aynisini yaptim gecmise gittim baktim ezgi sey yazmis yumoslardan biri buyuse transfer edilse test yapsam pozitif ciksa hayali bile guzel kendi ne kadar guzeldir nasil bir duygu acaba gibi bir sey..Ben de alip kopyalayacaktim buraya da o ara kendi derdime dustum aklimdan cikti cok duygulandim ben de insallah sagsalim kavusurlar :)Ezgimm biraz gecmisi okuyaym dedim cok duygulandm..bir kızın oluyor işte, kabul olmuşş duan kızın geliyorr...
Evet canim bence aslinda erkekler hemen her konuda kadinlardan iyi kadinlar daha kaprisli oluyor cunku kadinlarin yuku agir erkekler isine daha cok verebiliyor kendini.Ben de katiliyorum buna ama benim esim bayan doktor olsun dedi ben de ilk kez baslayinca bayan doktorla basladim bakalim , doktorumu sevdim cok sukur yoksa ben de ikna yollarina girebilirdim esimi eger kafama yatmasaydi.Benim de kafam karisti ama gun boyu takip edeyim kanama yeterli miktarda olursa bugunu 1 sayip yarin yine kan vermem gerekebilir.Isin kotusu bizim saglik sigortasi araligin 1inde belli olacak prim miktari falan simdi bostayiz her seye para oduyoruz bir fsh testine 55 lira verdim icime oturdu simdi hem fsh hem e2 vermem gerekecek bayilirim yine paralari.bu işten anlamıyorum işte akşam dr. a gidicem ya sorarım ama,sabahta kan verdim,yakındaki bir hastanede.1 saat bekledim ama olsun.ben bunu bilir bunu söylerimki erkek dr.lar 10 numara.hiç bir yamukları yok.devlette kan verdim çünkü.güzelce dinledi aslında anlatma niyetinde değildim sadece kan tahlil isteyecektim.o kadar şaşırdımki devletteki kadın dr. tecrübemden sonra oraya gitmeyede korkar oldumbenimde 2. günüm reglimin.sen merak etme kafana takma,derslerine yoğunlaşmaya çalış olmuşa ölmüşe çare yok.bekleyip görücez,vesvese yapma bunu kendine.
Canim amh 0.1 den küçük fsh 89 u gördü geçen yıl o yüzden diyorlar.ama 2 aydir 3 yumurtam oluyor çok şükür. Fsh ta 2 ay önce 12.88 du. Hayıt tohumu ve aslan pencesi içtim.Canım evlimutlu44, post: 37859259, member: 361458"]neye bakıp sansının dusuk oldugunu soyledıler canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?