- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Olur tabi niye olmasin.doktorlar zaten direk yemeyi tavsiye ediyorlar.yarasin sifa olsun:)sadece yiyerek aynı etkiyi verir mi acaba ? illaki faydası olur herhalde.. ben havucu yapamayacağım galiba zaten tadı çok kötü oldu
havucu sadece yerim bende :)
Bence direk yemek daha bile faydalidir posasiyla yiyin derler ya hep yiyecekler icin.Canim DHEA da bir hormon bazi bunyelerde ise yariyor bazilarinda yaramiyor yumurta gelistirici yani herkeste yarayacak diye bir sart yok ama yarayana yariyor ezgi kullandigi ay kaliteli yumosu oldu mesela.Her doktor vermiyor ama genelde tup bebek merkezlerindeki doktorlar veriyor bence sen simdi degil de tupe falan baslayacak olursan kullan ama istersen doktoruna danis.Tabi öylede olur bencede her türlü denemek yapmak lazım bence zor veya zararlı birşey değil sonuçta
dhea nasıl birşey bana faydası olur mu sizce?
Anladim canim herkese yaramiyormus zaten evet ben fsh dusuk cikinca yaradi mi acaba diye umitlendim ama folikul sayim bunda kalirsa azalmis bile.Bakalim insallah adete kadar buyur birkac tane daha.Tatlm yazin ki iki aylk tedavi suresince ictim gunde 3 tane.gecen yillarda da cok kullandm 3 ay olucak sekilde.ama bana bir faydasi olmadi. sanirm her bunye farkli..
Farrah sen DHEA kullandin mi? Kullanmadiysan onu kullansana bi iyi gelir belki.
Edit: gerci kilo aldirdi diye sen demistin di mi kafam karisti bi an kusura bakma.Kac ay kullandin onu?
kızlar doktora danışmadan almayın. güzel ama bi o kadar da tehlikeliTabi öylede olur bencede her türlü denemek yapmak lazım bence zor veya zararlı birşey değil sonuçta
dhea nasıl birşey bana faydası olur mu sizce?
Canim benim doktorum verdi zaten gunde 3 kere kullan dedi.Doktorum Gen-Art tup bebek aysun baltaci.kızlar doktora danışmadan almayın. güzel ama bi o kadar da tehlikeli
Hadi bakalim sekercim gozunaydin , duzenli adet olman cok iyi :) yarin iyi haberlerle gel bize insallah fsh da iyi cikar da hemen baslarsiniz tup bebege.kızlaaarrrr çok şükür Allah ıma bu ayda gecikmedi reglim, ben yarın dr.un yolunu tutarım, sabahta bir kan testi yaptırayım,bununla beraber 3 defa ölçüm yapılmış olacak inşallah, bakalım yarın neler olacak???
inşallah,bakalım ne çıkarsa bahtıma yarın :)Hadi bakalim sekercim gozunaydin , duzenli adet olman cok iyi :) yarin iyi haberlerle gel bize insallah fsh da iyi cikar da hemen baslarsiniz tup bebege.
Canim benim doktorum verdi zaten gunde 3 kere kullan dedi.Doktorum Gen-Art tup bebek aysun baltaci.
Canim drlarin bazsi oneriyor bazisi onermiyor.dr una gore degisir yani.bende kullandim.fsh dusurucu yada yokken yumurta yapici bi ilac tip literaturunde yok zaten dhea her insanda salgilanan bi hormon ve bu hormonuk yumurtaliklarda etkisi var .bizde vucudumuz genc olmasina ragmen menopoz surecine giriyo ve bu yuzden dhea azalmis.ilk tup denemelerinden birinde bu ilac kullanilmis ve drlar o gunden bu yana rezervi az olanlara oneriyorlar.kalp krizi riski cok uzun vadede ortaya cikiyormus onun da sebebi bu ilac genelde yaslilara veriliyormus o yuzden.kilo kesinlikle aldirmiyor .zaten menopoz sureci ile bizim kalp hastaligi riskimiz var .hormonlarla dengelemeye calisiyoruz.biliyorum canım okudum onu.
ben diğer arkadaşlar için dedim. almayı düşünmüştüm ama doktorum hayır dedi.
Masallah canim duzenli adet gormek bile nimet bizim icin .hadi hayirlisi stres yapma sonuc icin ne olursa hayirlisikızlaaarrrr çok şükür Allah ıma bu ayda gecikmedi reglim, ben yarın dr.un yolunu tutarım, sabahta bir kan testi yaptırayım,bununla beraber 3 defa ölçüm yapılmış olacak inşallah, bakalım yarın neler olacak???
yok ilk öğrendiğim şok gitti ya, sakin olmaya telkin ediyorum kendimi,garip bir şekilde rahatım çok şükür,dediğim gibi ne çıkarsa bahtıma,sonucu değiştiremem düşünce gücüyle ne de olsa :)Masallah canim duzenli adet gormek bile nimet bizim icin .hadi hayirlisi stres yapma sonuc icin ne olursa hayirlisi
Beni de alinti yapinca bana da dedin sandim da o yuzden evet bence de her ihtimale karsi doktora danismakta fayda var.biliyorum canım okudum onu.
ben diğer arkadaşlar için dedim. almayı düşünmüştüm ama doktorum hayır dedi.
haydi gözün aydın.. umarın sonuçlarında iyi çıkar mutlu haberlerle gelirsinkızlaaarrrr çok şükür Allah ıma bu ayda gecikmedi reglim, ben yarın dr.un yolunu tutarım, sabahta bir kan testi yaptırayım,bununla beraber 3 defa ölçüm yapılmış olacak inşallah, bakalım yarın neler olacak???
AMİNNN İNŞALLAH :)haydi gözün aydın.. umarın sonuçlarında iyi çıkar mutlu haberlerle gelirsin
içeriğine fila baktımda benim bunu kullanmamam lazım zatenkızlar doktora danışmadan almayın. güzel ama bi o kadar da tehlikeli
canım bugün gitmişsin doktoruna neden adet olmuşsun sormadınmı..bu arada rahim 4mm olunca nerden anlıycan kanamndanmı..canım dur bakalım ben sana belirti olarak rahim kalın çıkar demiştim hamişte olabilirsin diğerleri çatlamamış yumurta olabilir sonuçta hamilelikte öncü bir yumurta büyütülüp tek spermle döleniyor biyolojik olarak değilmi..hamiş olmadığını bilsem soğan kürü yap derdim rahmi inceltiyor aslında.1hafta daha bekle canı sonra bir kan testi yaptır bence..söylediği folükülerde bu ayın folüküleridir büyük bir ihtimale geç büyümüşte olabilirler..Beni de alinti yapinca bana da dedin sandim da o yuzden evet bence de her ihtimale karsi doktora danismakta fayda var.
Canim drlarin bazsi oneriyor bazisi onermiyor.dr una gore degisir yani.bende kullandim.fsh dusurucu yada yokken yumurta yapici bi ilac tip literaturunde yok zaten dhea her insanda salgilanan bi hormon ve bu hormonuk yumurtaliklarda etkisi var .bizde vucudumuz genc olmasina ragmen menopoz surecine giriyo ve bu yuzden dhea azalmis.ilk tup denemelerinden birinde bu ilac kullanilmis ve drlar o gunden bu yana rezervi az olanlara oneriyorlar.kalp krizi riski cok uzun vadede ortaya cikiyormus onun da sebebi bu ilac genelde yaslilara veriliyormus o yuzden.kilo kesinlikle aldirmiyor .zaten menopoz sureci ile bizim kalp hastaligi riskimiz var .hormonlarla dengelemeye calisiyoruz.
Canim ben tam adet olmamisim biz buna girizgah deriz dedi.Evet tam anlamiyla kanamam oldugunda gidecekmisim lekelenmelerle degil.Zaten su an erken gelmisti bana da adet olmak yani ben ay sonuna bekliyordum ortasinda olunca sasirdim araliga kadar adet olmasam cok iyi olur acikcasi zaten sinav donemimi bile sabote etti su an bu lekelenme olayi kafami bulandirdi bos yere calisamaz oldum.Hamilelik oldugunu sanmiyorum ilk ay cunku ama sökülmezsem dedigin gibi test yapayim.Yumoslari ben de anlamadim ama buyumus olsalar kendi derdi zaten zor gordu yumoslari oyle buyuk buyuk degildi gecenkinde cok netti bunda hic degildi basta 1 dedi sonra zar zor iki ve ucu gordu.Yani bence bunlar gelecek ayin oyle buyuk net gorunmuyorlardi.Bilmiyorum iyice kafam bulandi ama cok takmasam iyi olacak haftaya persembe sinavim var cunku 2 aylik tum derslerin sinavina girecegim binevi mini öss tarzinda tum dersler var ona geri yogunlassam iyi olacak.Bu arada ben hic sogan yemem ya annem de sogani yemiyorsun bari suyunu ic demisti ama o daha da kotuydu ya icemem ben onu hayatimda ictigim en kotu seydi :)canım bugün gitmişsin doktoruna neden adet olmuşsun sormadınmı..bu arada rahim 4mm olunca nerden anlıycan kanamndanmı..canım dur bakalım ben sana belirti olarak rahim kalın çıkar demiştim hamişte olabilirsin diğerleri çatlamamış yumurta olabilir sonuçta hamilelikte öncü bir yumurta büyütülüp tek spermle döleniyor biyolojik olarak değilmi..hamiş olmadığını bilsem soğan kürü yap derdim rahmi inceltiyor aslında.1hafta daha bekle canı sonra bir kan testi yaptır bence..söylediği folükülerde bu ayın folüküleridir büyük bir ihtimale geç büyümüşte olabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?