Canimmm cok guzel bir haber bu yumurtan buyumus demek.yaa bi e2 testi yaptirsan anlasilir canim ya ya kaliteli bi yumurtaysa altin yumurtaysa ya iyi buyumus cunku kafam karistiKizlarr stresli ve heyecanli bekleysin ardindan nihayet gorundumm.ve kizlarr 7 mm olan yumurtam 16 mm olmuussss guzel gelismis dedi, cok sasirdi bu mucize dedi.cok zayifti cunku.sag tarafta hic yok ve o taraf iyi degilmis.rahmim de kalinlanmis cok sukur.cok sevncliym Rabbimme sukur.bu benm icin gerckten mucize.hic yumurta yoktu folikul kiriltisi bile yoktu.aslnda erken mi seviniyorm bilemiyorm.tup bebek yapsam mi dedim.bence yaptrma simdi, cok canli degil tutmayabilir.p tesi gel dedi catlatma ignesi yapacak(ovitrelle)dogal deniyecem yani.olmadi bi dahaki ay igne tedavilerine baslicam.3 yil sonunda nihayet tedavi asamasna geldim..ama kafam karisik bu firsat kacar mi ki...
Emel canim su kendini suclama olayini birak artik tatlim.Allahin verdigi bir sorun bizdekiBiraz önce bir akrabanın hamile olduğunu öğrendim 3 ay oldu evleneli çok sevindim onun adına...ama beni sorarsaniz gene yıkıldım güçsüzlestim agladım. .suan ezan okunuyor ALLAHIM NE OLURSUN BIZEDE NASIP ET ANNELIGI HAYIRLISI ILE...AMINNNN...ne yapacagimi ne konusacagimi bilmiyorum çokzzormuş bu sınavımız...kendimemi uzuleyim eşimin baba olamayisinami uzuleyim bilemedim. .ALLAHIM AFFET BENI Isyan ETMIYORUM UZULDUGUM ICIN AFFET YARABBIM GÜÇLÜ OLMAYI ISTIYORUM AMA BASARAMIYORUM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM MORALINIZI BOZDUM HELAL EDIN HAKKINIZI. .
Insallah cnm.tatlim ben dun netten baktim hacamatin hicri takvime gore gunlerine.o sayfayi bulursam yazarim ama istanbul daysan orda merkezleri var zaten, onlar da bilgilendirir..muhtemelen çatlamaz canım Allah büyük bir bakmışsın normal yolla hamiş kalıcan senin bir doğumun var zaten rahim alışık bu duruma..hacamat yaptırmışsın o günler hangi günler canım bende yaptırmak istiyorum..
Tatlim peki adet degilim ya simdi olur mu ki e2 testi.yarin yaptirirm hemen.ne yapsam bilemiyorm dogal fikri iyi mi.ne dersinzCanimmm cok guzel bir haber bu yumurtan buyumus demek.yaa bi e2 testi yaptirsan anlasilir canim ya ya kaliteli bi yumurtaysa altin yumurtaysa ya iyi buyumus cunku kafam karisti
ben biyer bulmuştumm zaten canım bir bayan yapıyor köy biraz uzak kadının oturduğu yer ama oranın ilçesine gidermiş bazı günler toplu hacamat yaparmış orası bize daha yakın şimdi arıycam tel ama günlerini öğrensen daha iyi olur..hafta sonumu o günlerden biri o sayfayı bulursan çok sevinirim..kadını 4 ay önce aradım hemen gel dedi 10 sene çocuğu olmayan bir bayana yapmış hemen hamile kalmış..bende erken menopza girdim dedi kadın kendinede her ay yaparmış hacamat faydasını görösün hacamtın demişti ben gitmedim ihmal etti kafadanda yaparız hacat deyince korktum açıkçası kafadan sen yaptırdınmı canım..eşinede yapalım dedi bana eşte sorun yok dedim olsun eşede iki tane yapalım daha tesirli olur dedi..Insallah cnm.tatlim ben dun netten baktim hacamatin hicri takvime gore gunlerine.o sayfayi bulursam yazarim ama istanbul daysan orda merkezleri var zaten, onlar da bilgilendirir..
cnm ben de yaptırdım biliyorsun.öyle korkulacak bişey değil.ilk gün biraz yandı ama ertesi gün geçti. bir ay sonra gene yapacak fayda gören çok fazla.ayrıca öyle kansızlık falan da yapmadı bugünki kan tahlilimde hemoglabinim normal çıktı.ben acaba düşmüş müdür ki diyordum.ama o çıkan zaten kan gibi değl böyle toksinler jöle gibi çıkıyor..ve çok rahatlattı gerçekten..inşallah hormonlara da fayda eder bakalım cnm.ben biyer bulmuştumm zaten canım bir bayan yapıyor köy biraz uzak kadının oturduğu yer ama oranın ilçesine gidermiş bazı günler toplu hacamat yaparmış orası bize daha yakın şimdi arıycam tel ama günlerini öğrensen daha iyi olur..hafta sonumu o günlerden biri o sayfayı bulursan çok sevinirim..kadını 4 ay önce aradım hemen gel dedi 10 sene çocuğu olmayan bir bayana yapmış hemen hamile kalmış..bende erken menopza girdim dedi kadın kendinede her ay yaparmış hacamat faydasını görösün hacamtın demişti ben gitmedim ihmal etti kafadanda yaparız hacat deyince korktum açıkçası kafadan sen yaptırdınmı canım..eşinede yapalım dedi bana eşte sorun yok dedim olsun eşede iki tane yapalım daha tesirli olur dedi..
canım hangi testlerle belli oluyor benim tsh bazen 4 çıkıyordu nodüler görülmüştü boğazımda ama diğer testler iyi çıkmıştı..çok geçmiş olsun canım..kızlar yi haberler gelmiş foruma çokk sevindm sizler için.darısı bizlere inşallah.tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah.ben de bugün tiroid için gittim antitipo tiroitlere baktı sanırım bende haşimato tiroid varmış.yani bu erken yumurta yetmezliğimin en büyük sebebi ve neye kızıyorum biliyomusunuz bir seneden fazladır hipotiroid olduğumu söyledi doktor.ben dedim bakın diye yani baktırmasam o bakmayacak.bana da tüp bebek doktoru dedi ikisi birlikte görülüyor diye.yani yumiş yetmezliği ve haşimato. bundan 4 sene önce bakan doktoru allaha havale ediyorum.o zamanlar ilaç bile vermemişti.adetim gecikmişti gitmiştim.meğersem taa o zamandan işaret veriyormuş benim hormonlar yaa..en azından bir senedir ilaç kullanıyorum tiroid için buna şükür. sizler de baktırın lütfen düşük nedeni ve allah korusun zeka geriliği sorunu olabiliyormuş..imthanımız varmış diyorum ne yapalım Rabbim güç versin doğru kişileri vesile kılsın bizlere inşallah.aranızda var mı haşimatoluuu olan???????
yine kafayada yaptırdın bugün canım başka nerelere yapıyor kaç tane yapıyor..bende biraz kansızlık var sınırda bazen düşük çıkabiliyor..baygınlık bişey geçirisem sonrasında eşim çook kızar bana..cnm ben de yaptırdım biliyorsun.öyle korkulacak bişey değil.ilk gün biraz yandı ama ertesi gün geçti. bir ay sonra gene yapacak fayda gören çok fazla.ayrıca öyle kansızlık falan da yapmadı bugünki kan tahlilimde hemoglabinim normal çıktı.ben acaba düşmüş müdür ki diyordum.ama o çıkan zaten kan gibi değl böyle toksinler jöle gibi çıkıyor..ve çok rahatlattı gerçekten..inşallah hormonlara da fayda eder bakalım cnm.
Tatlm ben de hasimatoluyum.doktorlar soylemiyo herseyi maalesf.ben de gecen yil neden birden kısır oldum diye arastrmalara girdm.bi yerde okudum tirodlere baktrn diye.hemen endokrolojiye gittim.doktora adet duznszligm var tiroidlerden olabilir diye baktrmk istyorm dedigmde alayci bi sekilde guldu ve alakasi yok dedi.bazen insan kendinin doktoru olmali arastrmaliymis meger.hasimatonun diyeti var uyarsan ve ilacini duzenli alirsan bi sorun kalmiyo cnm merak etme.en azindan ogrenmis oldun daha da geckmeden, uzulmekızlar yi haberler gelmiş foruma çokk sevindm sizler için.darısı bizlere inşallah.tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah.ben de bugün tiroid için gittim antitipo tiroitlere baktı sanırım bende haşimato tiroid varmış.yani bu erken yumurta yetmezliğimin en büyük sebebi ve neye kızıyorum biliyomusunuz bir seneden fazladır hipotiroid olduğumu söyledi doktor.ben dedim bakın diye yani baktırmasam o bakmayacak.bana da tüp bebek doktoru dedi ikisi birlikte görülüyor diye.yani yumiş yetmezliği ve haşimato. bundan 4 sene önce bakan doktoru allaha havale ediyorum.o zamanlar ilaç bile vermemişti.adetim gecikmişti gitmiştim.meğersem taa o zamandan işaret veriyormuş benim hormonlar yaa..en azından bir senedir ilaç kullanıyorum tiroid için buna şükür. sizler de baktırın lütfen düşük nedeni ve allah korusun zeka geriliği sorunu olabiliyormuş..imthanımız varmış diyorum ne yapalım Rabbim güç versin doğru kişileri vesile kılsın bizlere inşallah.aranızda var mı haşimatoluuu olan???????
Tatlm tsh 4 cikiyorsa gebelige engeldr.gebelik icin tsh in 2 nin altnda olmasi lazim.sen de muhtemelen hipotiroidi var.kilo alimi metobolizma yavaslgi, sac dokulmesi cilt bozuklugu halszlik vs belirtilern varsa endokrolojiye gorun cnm.t3 t4 ve anti tpo degerlerine de bakip hasimato var mi yok mu belli olurcanım hangi testlerle belli oluyor benim tsh bazen 4 çıkıyordu nodüler görülmüştü boğazımda ama diğer testler iyi çıkmıştı..çok geçmiş olsun canım..
yok cnm kafaya yaptırmadım.arkadaş yaptırdı ama acımadı dedi. ben sırtıma yaptırdım omuz hizama bir de iki kürek arasına.bir dahaki sefere daha aşağıya bel kalça hizasına dedi sırası varmış.illa baş olacak diye bir şey yokmuş ama.başa yaptıranlar vardı onlar da çok fayda görmüş.ben şimdilik baş düşümüyorm cnm.yok yapılırken biraz midem bulandı ama snra geçti hemen. diyorum ya benim de sınırdaydı ilaçlarla düzeldi çok şükür ama bugün kan tahllimde normal çıktı düşmemeiş kanım.yine kafayada yaptırdın bugün canım başka nerelere yapıyor kaç tane yapıyor..bende biraz kansızlık var sınırda bazen düşük çıkabiliyor..baygınlık bişey geçirisem sonrasında eşim çook kızar bana..
evet cnm ben zaten bir sene önce kend zorumla gidip aynı senin gibi diyip başladım ilaca ama haşimatolu olma durumumu araştırmadı.ondan 4 sene önce bebk düşünmezken adetm gecikmişti o zaman da sınırdaydı tsh ve ilaç falan başlatılmadı belki uyarsaydı ilaca başlatasaydı diyorum..işte en azından şuan tsh normal ilaç alıyorm cnm.senin kaç tsh falan ilacı kaç mg alıyosn?Tatlm ben de hasimatoluyum.doktorlar soylemiyo herseyi maalesf.ben de gecen yil neden birden kısır oldum diye arastrmalara girdm.bi yerde okudum tirodlere baktrn diye.hemen endokrolojiye gittim.doktora adet duznszligm var tiroidlerden olabilir diye baktrmk istyorm dedigmde alayci bi sekilde guldu ve alakasi yok dedi.bazen insan kendinin doktoru olmali arastrmaliymis meger.hasimatonun diyeti var uyarsan ve ilacini duzenli alirsan bi sorun kalmiyo cnm merak etme.en azindan ogrenmis oldun daha da geckmeden, uzulme
cnmcım farah yazmış ya tsh t3 t4 ve antitipo.benima antitipo bakılmamıştı tup bebk doktoru baktır dedi de bugün abktırdım. ilaç kullanmalısın bence 4 normal değil.2-2.5 geçmemesi lazım.1 in altına da inmemesi.canım hangi testlerle belli oluyor benim tsh bazen 4 çıkıyordu nodüler görülmüştü boğazımda ama diğer testler iyi çıkmıştı..çok geçmiş olsun canım..
Tatlim baktim kasim ayi gecti.aralik 8,14,16,18.gunleriymis.aslinda p.tesi de yaptrabilirsin cnm.bu tarihler uzaksa.sifa niyetine yapacaksin zaten.mutlaka etki eder.bu gunler daha hayirliymis ama bugunler disinda da yaptrablirsnben biyer bulmuştumm zaten canım bir bayan yapıyor köy biraz uzak kadının oturduğu yer ama oranın ilçesine gidermiş bazı günler toplu hacamat yaparmış orası bize daha yakın şimdi arıycam tel ama günlerini öğrensen daha iyi olur..hafta sonumu o günlerden biri o sayfayı bulursan çok sevinirim..kadını 4 ay önce aradım hemen gel dedi 10 sene çocuğu olmayan bir bayana yapmış hemen hamile kalmış..bende erken menopza girdim dedi kadın kendinede her ay yaparmış hacamat faydasını görösün hacamtın demişti ben gitmedim ihmal etti kafadanda yaparız hacat deyince korktum açıkçası kafadan sen yaptırdınmı canım..eşinede yapalım dedi bana eşte sorun yok dedim olsun eşede iki tane yapalım daha tesirli olur dedi..
t3 t4 bakıldı canım nödülerde küçük dedi zarasızmış..endronojiye gitmiştim doktorumda iyi biriydi tsh başka sorunun yok kiloaya bağlı olabilir demişti 3 kilo verdim sonrası tsh normale döndü tabi kilolar tekrar geri geldi..geçen ay tsh2 çıktı..aslında her ay kontrole gel demişti hata pko kullandığı şeker dengeleyici bir ilaç varmış gebeliği kolaylaştıran o hapa devam et dedi kilo sorununu çözmeden hamile kalma tedaviye başlama demişti dinlemedi başladım tüp tedavilerime şekerde yüksk çıkmıştı kiloya bağlı kilo verince hepsi düşmüştü..biraz bana zaman ver kilo sorunun çözmleyelim öyle tüp bebeye başla demişti benim durumum fsh yüünden bekliycek zamanım yoktu dinlemedim doktoru..bakalım tekrar gidicem endkronolojiye kendisi profösor çook bilgili araştırma hastanesinde çok ilgilenmişti sağolsun..doktor yönünden şanslıyım..Tatlm tsh 4 cikiyorsa gebelige engeldr.gebelik icin tsh in 2 nin altnda olmasi lazim.sen de muhtemelen hipotiroidi var.kilo alimi metobolizma yavaslgi, sac dokulmesi cilt bozuklugu halszlik vs belirtilern varsa endokrolojiye gorun cnm.t3 t4 ve anti tpo degerlerine de bakip hasimato var mi yok mu belli olur
çok sağol canımcığım eşim haftaya akşam 8 kadar işte gidemem büyük bir ihtimale eğitim varmış..aralık 8 olabilir bu bizim kullandığımız günün takvimine göre dimi canım..Tatlim baktim kasim ayi gecti.aralik 8,14,16,18.gunleriymis.aslinda p.tesi de yaptrabilirsin cnm.bu tarihler uzaksa.sifa niyetine yapacaksin zaten.mutlaka etki eder.bu gunler daha hayirliymis ama bugunler disinda da yaptrablirsn
Benim tsh im su an 2 ye dustu.50 mg aliyorm her sabah.anti tpo yani hasimato degerm yuksekti kontrole gitmedm ama daha.kac simdi bilmiyorm ama en kisa zamnda gitmem lazmevet cnm ben zaten bir sene önce kend zorumla gidip aynı senin gibi diyip başladım ilaca ama haşimatolu olma durumumu araştırmadı.ondan 4 sene önce bebk düşünmezken adetm gecikmişti o zaman da sınırdaydı tsh ve ilaç falan başlatılmadı belki uyarsaydı ilaca başlatasaydı diyorum..işte en azından şuan tsh normal ilaç alıyorm cnm.senin kaç tsh falan ilacı kaç mg alıyosn?
bunada şükür canım hiç olamamsından iyidir..hadi bakalım iyi çalışın birde yakı denesene canım yakıylada hamiş kalan çok eczane yakınsa yakı al yapıştır hemen 3 kalsın ok..kızlarr iyi akşamalrr bende de anca yazma fırsatı buldum solda yumurta yok da sağda bir tane var edii boyunu sordum 20mm dedi bugün yarın çatlarmış rahim kaınlığı gebeliğe uygunmuşş hayırlısı bakalım...farahcııııııımm yavruum çook sevindiiiimm maşALLAHH ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?