- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Ezgi ben hep adet duzenleyici kullanirim.son kullandgm triseguens.bu doktor cyclo nun beyazlarini gunde iki kez al diyince triseguensk kesmistm gecen hafta.ya bugun sormayi unuttum.icmeye devam etsem mi? Sen o sirada iciyor miydun ne yapsam.ilac icmesem adet olamiyormCanim 6.gundesin demi ortalama 2 mm buyuyorlar yani 12.gune yumurtalarin olgunlasmis olur ve toplanir cok iyi tabiii
Yok cnm senin yasini biliyorm.biz de ortalama ayni yastayz seninle.en kucugumz 21 yasinda.senim ufakligin yasini sordum
Oyy masallah pitir pitir yuruyordur.bence ikinci icin calismalara basla hazir bi sorun yokken.zaten bir sorun olmasa da olmuyor bazen.prenses yalnz kalmasinhe tamam
2.5 yaşında benim prenses
Canim bu ay yumurtlaman olacagi icin olursun kendinden adet.yok ilac vs kullanma simdiEzgi ben hep adet duzenleyici kullanirim.son kullandgm triseguens.bu doktor cyclo nun beyazlarini gunde iki kez al diyince triseguensk kesmistm gecen hafta.ya bugun sormayi unuttum.icmeye devam etsem mi? Sen o sirada iciyor miydun ne yapsam.ilac icmesem adet olamiyorm
Canimcim sadece moral vetmek degil gercekleri yaziyorum inanin.kiz siz benden iyi durumdasiniz inanin beni igneyle yumurtam olmuyordu ben 3 yumurtayi hic o ekranda gormedim muhtemelen amh degerim cok cok dusuk sizinkinden.sizin olur bebeginiz merak etmeyin canimcimEzgiii sen böyle dedin yaa büyüdü gitti benimkiler :) sağol tatlıcım,aminnnn inşallahhhh,çarşambayı iple çekicem şimdi,ama sizle konuşunca rahatlıyorum zaten çok şükür bugünede
Benimde fsh canım fsh 16 birde tüpler tıkalı ve sıvı birikmesi var fsh için henüz bir ilaç kullanmadımCanimmm merhaba yazdiklarin icin cok tesekkur ederim umudunuz olabiliyorsam ne mutlu bana.canimmm umut her zaman olmali ben kaybetmemistim sizde kaybetmeyin bilmiyorum sorun ne sendeki bizdeki sorun fsh olunca dr larin umut vermedigi grubuz ama cok sukur rabbimiz var ol diyince oluverdi bize vermesi zor degil.insallah sen de butun isteyenlerde kavusur yavrucuguna
Tamam cnm kullanmam o vakitCanim bu ay yumurtlaman olacagi icin olursun kendinden adet.yok ilac vs kullanma simdi
Oyy masallah pitir pitir yuruyordur.bence ikinci icin calismalara basla hazir bi sorun yokken.zaten bir sorun olmasa da olmuyor bazen.prenses yalnz kalmasin
Canimm fsh cok yuksek dgil ben 33 u gormustum.laparoskopi olacaksin sanirim gecmis olsun canim .insalkah tedavin bebekle sonuclanir benim bebegim oldugu ay fsh 16 di .yani seninki yuksek degil canim .buzi takip etmeye devam et:)Benimde fsh canım fsh 16 birde tüpler tıkalı ve sıvı birikmesi var fsh için henüz bir ilaç kullanmadım
Önce amaliyat olmam gerekli tüpler Alınacak sonrada tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısı inşallah mutlu sonuçlanır
Rabbim ol derse olur ötesi yok... Senin bu konuyu acık su ana kadar bütün yaşadıklarını okudum maşallah.. Seninle üzülüp mutlu oldum ne güzel darısı bizlerin başına inşallah...
ALLAH versin cnm saglik varsa maddi guc varsa kalabalik aile guzeldr.bizim burdaki kadinlar cok bereketli masallah.ya inan bugun hastaneye gittm resmen yasli diyebilecegm gebe kadinlar vardi yahu.bu kadar nasil dogurabiliyolar hayret.biz bitane zor yapiyorz.arkadsmin babaanesi var cok tatli.14 tane dogurmus.her sene hamileymis yani.hepsini okutup bir guzel yetstrmis.kocaman bi aile olmuslar.Allah her isteyene verir cnm insallah hele ki hic olmayana...burda cok iyi yurekli, anne olmayi sonuna kadar hakeden insanlar var.Sen de arkadaslara dua et olur mu cnm..insanin birbirine ettgi dua makbuldr biliyosunya bilemiyorumki,bazen öyle bi istiyorumki,sonra diyorum kızım biraz daha büyüsün
gerçi Allah bilir veririmi vermezmi değilmi
ama çok çocuk sevenlerdenim bende
yalnız olmak iyi değil,kalabalık aile güzeldir
Allah nasip ederse 3 tane istiyorum
bekarkende 5 tane istiyordum,maddi manevi gücüm olsa yine isterim valla : )
ALLAH versin cnm saglik varsa maddi guc varsa kalabalik aile guzeldr.bizim burdaki kadinlar cok bereketli masallah.ya inan bugun hastaneye gittm resmen yasli diyebilecegm gebe kadinlar vardi yahu.bu kadar nasil dogurabiliyolar hayret.biz bitane zor yapiyorz.arkadsmin babaanesi var cok tatli.14 tane dogurmus.her sene hamileymis yani.hepsini okutup bir guzel yetstrmis.kocaman bi aile olmuslar.Allah her isteyene verir cnm insallah hele ki hic olmayana...burda cok iyi yurekli, anne olmayi sonuna kadar hakeden insanlar var.Sen de arkadaslara dua et olur mu cnm..insanin birbirine ettgi dua makbuldr biliyosun
Duan cok guzel.biz bazen biseyleri cok isteriz illa olsun deriz ama hayirliysa olsun demeyi unuturz.evet en onmlisi o herseyde oyle HAYIRLIYSA OLSUN.ben o hakkiyla o kadar cocuk yapip bakanlara hayret ediyorm gerckten.cocuk buyutmk sanat isi beceri isi bence.yapip yapip kendi halinde buyutmk olmuyor.yok o kadari cok fazla.iyisi mi hayirlisi 3 cocuk; ) aslnda dogu bati bu anlamda biraz karissa hic fena olmaz.bu taraftan ortalama nerdeyse 10 cocuk ,batida 1 cocuktan fazla yapmiyolar artk.Ne soylesek bos aslnda Rabbim kime ne kadar isterse veriyor..ben herzaman dua ediyorum çocuksuz olanlara,ama hayırlıysa olsun farahcım
ben herzaman şöyle dua ettim,rabbim sen bana hayırlıysa evlat nasib et
hayırsızsa etme diye,duam hep budur.
babamlarda 11 kardeş bir tanesi ölmüş,eskiden çok çocuk yapıyorlarmış
ama o kadarda değil ya çok fazla : )
insanın gücü kalmaz bakmaya,gerçi Allah gücü veriyordur.
Duan cok guzel.biz bazen biseyleri cok isteriz illa olsun deriz ama hayirliysa olsun demeyi unuturz.evet en onmlisi o herseyde oyle HAYIRLIYSA OLSUN.ben o hakkiyla o kadar cocuk yapip bakanlara hayret ediyorm gerckten.cocuk buyutmk sanat isi beceri isi bence.yapip yapip kendi halinde buyutmk olmuyor.yok o kadari cok fazla.iyisi mi hayirlisi 3 cocuk; ) aslnda dogu bati bu anlamda biraz karissa hic fena olmaz.bu taraftan ortalama nerdeyse 10 cocuk ,batida 1 cocuktan fazla yapmiyolar artk.Ne soylesek bos aslnda Rabbim kime ne kadar isterse veriyor..
Seker biz senle hep ayni gidiyoz gibi doktor isinde insallah sonuca da variriz bu gidisle opuyu falan da ayni gun olacaz gibi :) insallah buyur canim ya ben de biraz rahatladim korkuyodum hepsi sonecek elde bir sey kalmayacak diye bakalim sonumuz hayrolsun.benim 7. günü bugün,sağ taraf hiç cevap vermemiş dediğim gibi,çarşamba bende gideceğim tekrar,korkma sanki korktukça olmayacak gibi asıl,ben Allah a bıraktım olacak inşallah hiç değilse içi dolu 2 tane olsa, inşallahhh olacak canım benim,bak bir yol çıktık,Rabbim döndürmesin kapısından.
Icimi ferahlattin canim ya doktorum da pozitifti ama doktorum genelde pozitif olunca ben ayrim yapamiyom :) senin de boyle demen beni rahatlatti demek gunde 2 mm bunu ogrendigim iyi oldu carsamba bunlarin ortalama 14-16 mm olmasi lazim o zaman.Ezgi sence bir yumurta da kalsa devam edeyim mi seninki tek yumurtayla oldu sonucta ne bilim tek yumurtaya pek sans vermezler ya o yuzden ben embriyo olmasina kadar gideyim di mi? Bu arada eve geldim simdi baktim ilac orgalutran evet iki tane yapacam bu buyuk olani mi baskilayacak ne yapacak nerden bilecek hangisi buyuk yav yanlislikla kucukleri goturmesin bu simdi:)Canim 6.gundesin demi ortalama 2 mm buyuyorlar yani 12.gune yumurtalarin olgunlasmis olur ve toplanir cok iyi tabiii
canım fsh ve amh değerleriğn kaçtıcanım nerelerdeydin, merhaba,biz mart 2014 ten beri normal deniyoruz,ovulasyon testide kullandım 3 ay, çünkü eşimle ayrı olduğumuz için o günlerde evime gitmeye çalışıyordum,ama olmadı,4 dr.dan (2 si özel,2 si devlet) 4 üde tüp bebek dedi,1 i bile aşılama demedi,aşılama senin gibi hastalarda zaman kaybı dedi hepsi.o yüzden artık vakit kaybetmek istemiyorum ha ilkinde tutar tutmaz devletin verdiği 3 şansıda denemek istiyorum ama.
sizin fsh kaçtıCok sagol cnm ya.3 yildr fsh la ugrastgimdan beri ilk defa tedavi asamasina geldim.hic yoktu yumurtam cunku.ne ozenirdm yumurta takibi yaptrip catlatma ignesi yapanlara.hep bos dondum ultrasondan.nihayet bir yumurta gordum uzun uzun baktim zaten
Nasil yani dogan bebegin kok hucreleri mi etkiliyo acaba hmmm cok ilginc.bende 2 .ci yi istiyorum simdiden ama esim hic yanasmiyor sanirim adam yoruldu cocuk macerasindanKizlar bir de doktorum dedi ki 2 gun once bir hastam aradi o da sizin gibi 20 yasinda pof hastasi dedi onda tek yumurta elde etmistik dollenmis tutmustu dogurdu dedi simdi spontan hamileymis dedi onun amhi 0.0 li degerlerdeydi daha da kucuktu yani dedi bu ilk gebelik bazen kök hucre etkisi yapiyor yumurtaliklarda gec kalmadan bir gebelik elde etsek cok iyi olacak dedi sizinle de paylasayim dedim :)
Canim yasin 21 yumurtanin en kaliteli oldugu yastasin.devam et tabiiiiiii.herkes tek yumurtayla hamile kaliyorSeker biz senle hep ayni gidiyoz gibi doktor isinde insallah sonuca da variriz bu gidisle opuyu falan da ayni gun olacaz gibi :) insallah buyur canim ya ben de biraz rahatladim korkuyodum hepsi sonecek elde bir sey kalmayacak diye bakalim sonumuz hayrolsun.
Icimi ferahlattin canim ya doktorum da pozitifti ama doktorum genelde pozitif olunca ben ayrim yapamiyom :) senin de boyle demen beni rahatlatti demek gunde 2 mm bunu ogrendigim iyi oldu carsamba bunlarin ortalama 14-16 mm olmasi lazim o zaman.Ezgi sence bir yumurta da kalsa devam edeyim mi seninki tek yumurtayla oldu sonucta ne bilim tek yumurtaya pek sans vermezler ya o yuzden ben embriyo olmasina kadar gideyim di mi? Bu arada eve geldim simdi baktim ilac orgalutran evet iki tane yapacam bu buyuk olani mi baskilayacak ne yapacak nerden bilecek hangisi buyuk yav yanlislikla kucukleri goturmesin bu simdi:)
Benm fsh gecen ay 45 ti.bu ay olcturmedmsizin fsh kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?