Bilmiyorum ki canim ben de sasirdim acikcasi garip geldi mekanizmasi nedir diye de sormadim pek o an ultrasona hazirlaniyordum , dogumla vucut kendini yeniler derler oyle bir sey mi acaba herhalde yumurtayi artirmasa da hormonlar kalan yumurtalari kaliteli yapiyordur hic bilmiyom valla tamamen attim su an :) erkekler bu cocuk isinde ilginc ya gercekten takmiyorlar mi yoksa oyle mi gosteriyorlar anlamiyorum biz anne olmak icin paralaniyoz onlar olsa da olur olmasa da olur havasinda.Esin de heyecanli mi ezgi bebis geliyor diye ici kipir kipirdir simdii :) antagonist isini anladim canim simdi , doktor dedi antagonist bir ilac verecem benim gozler faltasi gibi acildi orda sonra onden giden yumurtayi baskilamak icin dedi de rahatladim ama yine de tam anlamamistim.Insallah buyur 3u de cok korkuyom bir sey olacak diye gidecekler diye tek yumurtada da dollenmezse elde var sifir olacak bari 2 tane ciksa da daha cok umudum olur oyy oyy amma kafa yoran islermis ya baska kadinlar bi gidiyor 15-20 yumurta biz boyle aman bir tanecik yumurtam gitmesin aman bir sey olmasin herkesin derdi baska baska iste.Nasil yani dogan bebegin kok hucreleri mi etkiliyo acaba hmmm cok ilginc.bende 2 .ci yi istiyorum simdiden ama esim hic yanasmiyor sanirim adam yoruldu cocuk macerasindan
Abooo evde mi bagliyorlarmis daha neler kız.ayy yazik o cocuklara valla, iki dilim yemeleri lazimken ceyrek yiyiyorlar.herseyin ortasi iyi.en güzeli 2 yada 3 çocuk,fazlası yorar adamı : )
köylerde çok çocuk yapılıyor ama,tarlaya gidiyorlarmış eskiden
çocukları evde bağlarlarmışki,bi yere gitmesin diye
neler var neler
çok zor,fazla çocuk iyi bişey değil.
yaşınız kaç ??Benm fsh gecen ay 45 ti.bu ay olcturmedm
canım napsınlarki başka çareleri yok,bi ablanın kayınvalidesi anlatmıştıAbooo evde mi bagliyorlarmis daha neler kız.ayy yazik o cocuklara valla, iki dilim yemeleri lazimken ceyrek yiyiyorlar.herseyin ortasi iyi.
Amin insallah.yas 27yaşınız kaç ??allahım bizleri bekletmeden ol desin hayırlısıyla olsunn hepimizin
Oyle tatlim valla.bizden iyilere, yukseklere baktgimiz icin, bizden daha kotu durumdakilere bakip sukretmeyi bilemiyorz.Allah bir dert veriyor sonra, hatrlatyor..canım napsınlarki başka çareleri yok,bi ablanın kayınvalidesi anlatmıştı
belinden bağlardım işime giderdim diye
yada napıyorlar,tarlaya yanına götürüyorlar,sırtlarına bağlıyorlar falan
eskiler çok çekmiş,biz rahattayız,bir elimiz yağda, bir elimiz balda
ne kadar şükür etsek az
kesinlikle öyle,her zaman alt sınıfı görüceksinki ibret alıcaksın,bende neden yok demiyeceksinOyle tatlim valla.bizden iyilere, yukseklere baktgimiz icin, bizden daha kotu durumdakilere bakip sukretmeyi bilemiyorz.Allah bir dert veriyor sonra, hatrlatyor..
İnsallah canim hayirlisi bir baslayayim bende tecrubelerimi yazarim sizi takipteyimCanimm fsh cok yuksek dgil ben 33 u gormustum.laparoskopi olacaksin sanirim gecmis olsun canim .insalkah tedavin bebekle sonuclanir benim bebegim oldugu ay fsh 16 di .yani seninki yuksek degil canim .buzi takip etmeye devam et:)
Ayynenn cnmm yaa , rabbim bizi sukurden uzak doyumsz kullardan eylemesin.kesinlikle öyle,her zaman alt sınıfı görüceksinki ibret alıcaksın,bende neden yok demiyeceksin
hastalanınca nasılda değişiyoruz değilmi,hemen dualar falan,insanın gözü hiç bişi görmüyor o an
insanoğlu her koşulda nankör.
Cnm ya fsh a cok takilmamk lazm aslnda.benm gecen ay 45 ti ondan once de 50 lerde idi.bu ay olctrmedm direk ultrasona baktrdm iki tane de olsa vardi.fsh olctrseydm kesin yine 40-50 cikardi.en onmlisi ultrason.benm arkadsm da 45 fsh la dogal hamile kalmisti.umarm yarin ultrasonda guzel yumoslarin gorunur.belki boyle olmasi daha hayirli oldu.memoriala gitmemen...esin gonullu degldi zaten.bi baktin hic gerek kalmaz dogal yolla gelir bebisincanla ben geldim tahlilerimi aldım fsh25 çıkmış lh11, prolokatin13 ,tsh2.3 yarında doktorumla randevum var bakalım bu fsh yumoş varmı yokmu çok merak ediyorum normalde olmaması gerek olsada büyümemesi gerek..memorial işi yattı canlar herşeyde vardır bir hayır fsh düşük çıksaydı memoriale ön görüşmeye gitsemde eşim parayı kabul etmek istemiyor tedaviye başlıycak durumumuz yok..bakalım canlar bu parayı kabul etirene kadar uraşıcam..yarın için çok heycanlıyım Mevlam ne eylerse güzel eyler..şimdi kendime bakıma aldım canlar incir kürüne başladım acabamı prolokatin yüskemi diye düşünürken düşük çıktı içim rahat incir kürüne devam edicem..imunek Qenzim10 sipariş verdim onu kullanıcam arı sütüme devam hayırlısı canlar inş yumoşum varsa doğal hamiş kalmayı deniycem doktor kontrolünde inş..
şekerpancarı yumoşlar birbiriyle eşit büyümüşler muhtemelen hepsi kaliteli canım..
fb canım senin yumoşlarda güzel büyümüş ama seninkiler biraz aceleci olucaklar anneleri gibi önden gidiyorlar..hiç stres yapma canım büyüdükleri sürece umut var..
ferahçığım doktor çatlatma iğnesi yaptımı eşine sert bir kahve içir çalışma öncesi canım spermleri harektlendirirmiş..bu sfer olucak inş Allahında izniyle canım..
ezgiciğim benden iyi haberler yok ama yarın daha net olucak benim için..hakımzda hayırlsı olsun canım yapıcak bişey yok..kızının cicilerini çok merak ediyorum yesinler onun cicilerini canım geçen bende bebek kıyafetlerine baktım kız bebekler için ne güzel cicili şeyler var öyle çook özendim vallahi..
ben fsh normlde 1 seneden beri ölçtürmezdim ben geçen ay daha yüksek beklemiştim fsh12 görünce şook bu ayda kesin yükselmiştir diye düşünmüştüm zaten ama çokta yüske değil.. aslında bende fsh 60 gördüm gecen sene.. sağol canımcığım doğal deneyelim birazda belki bizim nazlı bebişimiz böyle gelmeye kara verir hayırlısı..taktiklerimi unutma kahveyii..sert bir neskahve..Cnm ya fsh a cok takilmamk lazm aslnda.benm gecen ay 45 ti ondan once de 50 lerde idi.bu ay olctrmedm direk ultrasona baktrdm iki tane de olsa vardi.fsh olctrseydm kesin yine 40-50 cikardi.en onmlisi ultrason.benm arkadsm da 45 fsh la dogal hamile kalmisti.umarm yarin ultrasonda guzel yumoslarin gorunur.belki boyle olmasi daha hayirli oldu.memoriala gitmemen...esin gonullu degldi zaten.bi baktin hic gerek kalmaz dogal yolla gelir bebisin
Kurlere devam
durmak yok
yola devammm
canım sen neler yapıyorsun kür bişey kullanıyormusun..biesteron mutlaka kullan canım arı sütü birde bu yazdığım üminek Qenzim10 kulanıp doğal hamile kalan biri vardı diğer topikte 1 çocukta fsh yüskek olduğu için tüp yaptırmış soğum yapmış sorası bir sen içinde bu imuneksi 3 ay kullanmış doğal hamiş kalmış içeriğide çok iyi tavsiye ederim canım..bekleme süresinde kendine bakım yap canım..madi yönden ikimizin durumuda aynı Allah büyük canım belki doğal gelir bizim nazlı bebişler..Herkese merhabalar kızlar. .tedavi olan arkadaşlar inanin okadar umut oldunuzki bana moral buldum okudukça inşallah herşey yolunda gider aralığın sonunda hepimiz hamile haberimizle yeni yıla gireriz kader arkadaşlarım. ..gulneva da inşallah güzel haberlerle gelir kızlar kadro tam olur...gelsin bebekler inşallah☺inanin sizleri okuyup cesaretlendim. .
Kahve onerisi icin tesekkurler tamam cnm uygulayacam.ben fsh normlde 1 seneden beri ölçtürmezdim ben geçen ay daha yüksek beklemiştim fsh12 görünce şook bu ayda kesin yükselmiştir diye düşünmüştüm zaten ama çokta yüske değil.. aslında bende fsh 60 gördüm gecen sene.. sağol canımcığım doğal deneyelim birazda belki bizim nazlı bebişimiz böyle gelmeye kara verir hayırlısı..taktiklerimi unutma kahveyii..sert bir neskahve..
Tabi tabi cesaretlen guc al kuzum.bak benm fsh ta cok yuksek ama bir tane de olsa yumosum gelisti.sende de olur niye olmasin.yeter ki kafani rahat tut bence tup bebegin ertelenmesi iyiye vesile olack sen de.tupe gerek kalmadan gelick bebisin o tup bebek parasiyla da melegine alisvers yaparsin.incir yemeye devamHerkese merhabalar kızlar. .tedavi olan arkadaşlar inanin okadar umut oldunuzki bana moral buldum okudukça inşallah herşey yolunda gider aralığın sonunda hepimiz hamile haberimizle yeni yıla gireriz kader arkadaşlarım. ..gulneva da inşallah güzel haberlerle gelir kızlar kadro tam olur...gelsin bebekler inşallah☺inanin sizleri okuyup cesaretlendim. .
Her zaman hakkımızda en hayırlısı ne ise onu istemiyormuyuz, kısmet te ne varsa o oluyor,inşallah o bakımlar işe yarar bende inciri çok istiyorum ama prolaktinden o kadar çok korkuyorumki tüketmeye çekiniyorum, yaptıklarının hepsi yarasın şifa olsun inşallah,Allah gönlündekini önüne koysun inşallah hem de tez vakitte sağlıcakla...canla ben geldim tahlilerimi aldım fsh25 çıkmış lh11, prolokatin13 ,tsh2.3 yarında doktorumla randevum var bakalım bu fsh yumoş varmı yokmu çok merak ediyorum normalde olmaması gerek olsada büyümemesi gerek..memorial işi yattı canlar herşeyde vardır bir hayır fsh düşük çıksaydı memoriale ön görüşmeye gitsemde eşim parayı kabul etmek istemiyor tedaviye başlıycak durumumuz yok..bakalım canlar bu parayı kabul etirene kadar uraşıcam..yarın için çok heycanlıyım Mevlam ne eylerse güzel eyler..şimdi kendime bakıma aldım canlar incir kürüne başladım acabamı prolokatin yüskemi diye düşünürken düşük çıktı içim rahat incir kürüne devam edicem..imunek Qenzim10 sipariş verdim onu kullanıcam arı sütüme devam hayırlısı canlar inş yumoşum varsa doğal hamiş kalmayı deniycem doktor kontrolünde inş..
şekerpancarı yumoşlar birbiriyle eşit büyümüşler muhtemelen hepsi kaliteli canım..
fb canım senin yumoşlarda güzel büyümüş ama seninkiler biraz aceleci olucaklar anneleri gibi önden gidiyorlar..hiç stres yapma canım büyüdükleri sürece umut var..
ferahçığım doktor çatlatma iğnesi yaptımı eşine sert bir kahve içir çalışma öncesi canım spermleri harektlendirirmiş..bu sfer olucak inş Allahında izniyle canım..
ezgiciğim benden iyi haberler yok ama yarın daha net olucak benim için..hakımzda hayırlsı olsun canım yapıcak bişey yok..kızının cicilerini çok merak ediyorum yesinler onun cicilerini canım geçen bende bebek kıyafetlerine baktım kız bebekler için ne güzel cicili şeyler var öyle çook özendim vallahi..
bu üzgün yüzler niye niye, gayet iyi yumoşlar şimdi inşallah o antagonist işe yarar,çarşamba neler olacak bakalım bir,neden niye stres yapma baskılama bırak hayalinde hep kocaman olsun yumlar, biz senle bu gidişle inşallah aynı gün opu ya giricez.sağlıklı sağlıklı toplanıcak yumlar,bende korkuyorum evet ya olmazsa diye sonra olmazsa da 3 ay dinlenmeyi düşünüyorum ne yapayım maddi manevi böyle öngördüm kafa rahat olunca sanırım bu iş daha iyi oluyor kendimi işime vermeye düşünmemeye çalışıyorum sadece iğne vakti geldimi o zaman karnımı seviyorum falan bazen delirdiğimide düşünmüyor değilim aslındaGulneva daha dusuk ciksin cok isterdim ama aslinda bir bakima iyi olmus biliyor musun , farrahin dedigi gibi biraz dinlen sen soluk al cunku daha gecen ay stresli bir tedavi sureci atlattin bi nefes almanda fayda var.Dedigin gibi kendini bakima al havalar guzel olsa yuruyus yap diyecegim ama soguk simdi , kurlerine devam et.Insallah onumuzdeki ay daha iyi olur.Benim yumoslar aceleci derken canim cok mu buyuk ki anlamadim birinin 14 mm olmasi mi sorunevet keske hepsi esit buyuseydi bende de ya antagonist ilac ise yarar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?