fsh yüksek olanlar

Sagol cnm benim.guclu degilim esas guclu sizsiniz.ben sizin durumuzda olsaydm sizin kadar guclu olamazdm inan.Once sen hele bir hamile kal da ben beklerm sirami:)

aaa cnmm benim bu ne guzel gelisme boyle.hemen degerlendr.baksana kendlgnden buyumus.tatlim belki o su yaradi, ee incir de yiyordun.bence catlatma ignesi yaptr cnm.benm de dun adetimin 15. gunuydu ve 19 mm di.arada cok yok zaten biz gec yumurtluyorz gec catlayabilir bizim.adete birgun kala ovulasyon olur hatta.mutlaka igne ol.ve bol bol calis

Son düzenleme:
FARAHCIIM İYİKİ BİR KIZIN VARMIŞŞ senin .canım ALLAH ım bağışlasın.ALLAH IM YAKININDAKİLERE DE AKIL VERSİN ..yaşadıkların hiç kolzy şey değil hele o elti miydi görümcemiydii saçını başını yolasım geldii valla tutmayın beniiii :)..ALAH ım sabrının mukafatını elbet verecekk maşALLAH SANA..
EMELİİMM canım hadi inşALLAH SENİN KAFAN DA RAHAT YA ARTIK NASIL OLSA TÜP YAPTIRACAM DİYE BELLİ Mİ OLUR KENDİLİĞİNEN HAMİLE KALIRSIN BELKİ..

KIZLAR bİŞEY ANLATAYIM DA GÜLÜN EMİİ....Banlanmam inşALLAHH bim den sufle aldık dediler tadı çok çok güzell ballandıra ballandıra anlattılar neyse aldık cahilliğin gözü kör olmasın emi..ben hiçç okumadım daha önce de hiiç görmedim nasıl bişeydir açtım puding ii bişeymiş dedim ALALh ALLAH resimdeki gibi değil niyeyse dedimm ama okumak hiç aklıma gelmedii..açtık eşimle yemeye başladık dedim ben beğenmedim yemedim benimki görmeden attım çöpee..bizmki yedii :)..dedikk aman herkesin dediğini yapmayalım damak tadı işte daha almayalım..bende kabını atmamıştım eşim bakmış ii okumuşş kabı saklamış akşam ban gösterdii gel gel oku bakalım dedii..okudum anaaaam dedimm pişecekmiymiş buu..biz çiğ çiğ yedik daha doğrusu ben sevmedim attım bizimki yediiiiii......nasıl gülüorum ben ama o kadar çook güldüm kii..
diyo kii kimseye anlatmaa dedim anlatacam benim yediğimi anlatmaa..:) diyoooo

"farrahdiba, post: 37979013, member: 532036"]aaa cnmm benim bu ne guzel gelisme boyle.hemen degerlendr.baksana kendlgnden buyumus.tatlim belki o su yaradi, ee incir de yiyordun.bence catlatma ignesi yaptr cnm[/QUOTE]

Bilmiyorum farrahcigim dr çatlatma iğnesi kullan demedi derdi yoksa ilgili bir dr du..hayırlısı olsun..o suyu hala içiyorum karmakarışık duygulardayim acayip sakinlik var hiç heyecan yok neden acaba yoruldum mu yoksa tüp bebek yapılacak ilk defa ciddi anlamda bu yüzden mi böyleyim bilmiyorum inan ki...

okulum çok sağol hayırlısı neyse o olsun. Ama ben kim hamile kalmak kim diyorum ama tabi en ıyısını YÜCE ALLAHIM BILIR. ..OL DERS E OLUR. .

Ilahi çok komiksin tatlım yaaaa heyecanla sonunu okudum☺
ay onu isitinca güzel oluyor içinden akıyor pudingi sıcak sicak☺
insanlık hali ne yapacan..☺onceden suflemi varmiş..

Ha ha cnm eltiler boyle valla ben de cok yolmak istedm 20 yas buyuk benden:) gerci su an basi cok dertli cok uzuluyorm ona.inanir misin gunlerce agladm.22 yillik evli,esi istemiyor artik onu. bosanma davasi acildi cok zor zamnlar gecriyor.Allah kimsenin yuvasini yikmasin

"farrahdiba, post: 37979013, member: 532036"]aaa cnmm benim bu ne guzel gelisme boyle.hemen degerlendr.baksana kendlgnden buyumus.tatlim belki o su yaradi, ee incir de yiyordun.bence catlatma ignesi yaptr cnm

Bilmiyorum farrahcigim dr çatlatma iğnesi kullan demedi derdi yoksa ilgili bir dr du..hayırlısı olsun..o suyu hala içiyorum karmakarışık duygulardayim acayip sakinlik var hiç heyecan yok neden acaba yoruldum mu yoksa tüp bebek yapılacak ilk defa ciddi anlamda bu yüzden mi böyleyim bilmiyorum inan ki...

okulum çok sağol hayırlısı neyse o olsun. Ama ben kim hamile kalmak kim diyorum ama tabi en ıyısını YÜCE ALLAHIM BILIR. ..OL DERS E OLUR. .[/QUOTE]
Tatlm doktor bana da kendo vermedi ki catlatma ignesini.ben istedim.klomeni bile ben istemistm.sen iste cnm

Ilahi çok komiksin tatlım yaaaa heyecanla sonunu okudum☺
ay onu isitinca güzel oluyor içinden akıyor pudingi sıcak sicak☺
insanlık hali ne yapacan..☺onceden suflemi varmiş..

hala gülüyoruumm ben..diyorum kii bak bakk yanlış resim koymuşlarr karıştırmışlar herhaldee hiç pişeceği aklıma gelmiyooorr :) ALALH ım yARABBİM ..DEDİM AL DENEYEK BU KEZ SÖZ PİŞİRECEMMM :)....

YAŞI BAYA büyükmüş oturaklı bir kadın olması lazımkenn konuşmalarına dikkat etmemiş..ALALH ım yardımcsı olsun ne olacağı belli olmuyorr işteee...

Ya tatlimmm ama haklisin biz de dun kizimla aldik.ben de cozulsun de yiyelm dedim
Baktim boyle sufle boyle olmaz bi gariplk var dedim.bi koseye kucucuk yazmislar.ne bileym kardesimmm.yani ben de nerdeyse oyle yiyordum esine soyle cok gulmesin sana :)

Ya tatlimmm ama haklisin biz de dun kizimla aldik.ben de cozulsun de yiyelm dedim
Baktim boyle sufle boyle olmaz bi gariplk var dedim.bi koseye kucucuk yazmislar.ne bileym kardesimmm.yani ben de nerdeyse oyle yiyordum esine soyle cok gulmesin sana :)
he valla yaa ama resmi var yaa ben diyorumkii yanlış basmışlarr kfaya bakalee benimm :)..eşim gülmüyo kız ben ona gülüyorum çiğ çiğ yedin ne mide varmışş diyyee:)..gariplik vardıı hamur gibi tad geliyor ama bişe demedim yedim diyooo:)..

sen iyi uyanmışın canım ben daha önce hiç görmemiştim sufle nasıl bişeydir hiç bilmiyooduumm kii..

Ilahi kiz haklisin valla gulmekte.hakkaten o ne mide oyle.ziyan olmasin diye vurmus dibine hamurun :)

Ilahi kiz haklisin valla gulmekte.hakkaten o ne mide oyle.ziyan olmasin diye vurmus dibine hamurun :)

valla yaa ne midee varmış eşimdee..midesiz diyip diyip gülüyoomm kendii de gülüyoo suflenin de tdı ne güzeldi demi hayatım diyorum basıyorum kahkahayıııı:)

allahımmmmm banada cokkkkkkkkk moral oldu allah hepimizin yardımcısı olsun

allahım hepimize acısın yüzümüzü güldürsünn bende bazen umutsuzum depresyona giricem diye korkuyorum yaş 37

Arkadaşlar. Adetime 8 gün var. Yumurtalık taraflarına hafif kasılma, kramp giriyor. Sabah biraz sinirlendim birşeye. Sizce tutunma ihtimali varsa yumurtanın hemen bu yüzden kaybetme riski olmaz di mi? Offf, canım sıkıldı sabah sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…