ezgicim nasılsın kızının ciciler yıkanıp ütülendimi çantayıda yavaş yavaş hazırlamak gerek artık..sende ne güzel telaşlar var şimdi..Rabim bizlerede yaşatsın o telaşları inş..Dualar sizlerle ferah tut icini
Gulneva tatlim napiyosun evde misin ay evde sikildim ben yaaa hos isler var bir suru hic kalkasim yokgüzel haberlerle geliceksin inş canım opu tarihine de hazırlan hata 14mm yumoş sürpriz yapabilir sana annesi..
Ya insallah esitlenmis olurlar o 14 mm onden gitmemistir orgalutrandan beri bende akinti oluyor ondan once yoktu korkuyorum bu yumoslara bir sey olmustur diye akinti normal mi acaba catladi falan mi yoksa , yine kalbim sıkısacak girerken ultrasona.güzel haberlerle geliceksin inş canım opu tarihine de hazırlan hata 14mm yumoş sürpriz yapabilir sana annesi..
canım bende ev hanımıyım evlendikten sonra ev hanımı oldum 3 senelik evliyim başta çook sıkılyırodum şimdi alıştım rahatlığa..canımcığım yardıma geleyim keşke yakın olsak yardımına gelirdim..Gulneva tatlim napiyosun evde misin ay evde sikildim ben yaaa hos isler var bir suru hic kalkasim yok
Ay yazmissin gormedim kuzum.yok ya daha yikamadim ama aklimda cantam yok kendime birsylerde almam lazim kendime birsey almadim hep kiza aldik.daha vakit var diye agirdan aliyorum ama iste erken dogum riski herzan var.darisi size kuzuüuum sizinkileri de duyacagim insallah tatli telaslariniziezgicim nasılsın kızının ciciler yıkanıp ütülendimi çantayıda yavaş yavaş hazırlamak gerek artık..sende ne güzel telaşlar var şimdi..Rabim bizlerede yaşatsın o telaşları inş..
Normal canim ben opudan once cok akintim oldu korktum senin gibi sonra hemsireye sordum hatta opu gecikti benim beni telas sardi yumurtam catladi diye hemsire olmaz drlar ayarlar ona gore demisti.nitekim catlamamistiYa insallah esitlenmis olurlar o 14 mm onden gitmemistir orgalutrandan beri bende akinti oluyor ondan once yoktu korkuyorum bu yumoslara bir sey olmustur diye akinti normal mi acaba catladi falan mi yoksa , yine kalbim sıkısacak girerken ultrasona.
Saol tatlim dusunmen yeterli cok dusuncelisin.ama keske yakin olsaydik simdi bi cay keyfi yapardik senlecanım bende ev hanımıyım evlendikten sonra ev hanımı oldum 3 senelik evliyim başta çook sıkılyırodum şimdi alıştım rahatlığa..canımcığım yardıma geleyim keşke yakın olsak yardımına gelirdim..
canım önden gitsede diğerleride durmamaıştır yetişirler kardeşine merak etme sen..şimdi senin ilk tüp bebk maceran bende senin gibiydim sonrası alıştım Allaha bıraktım çünkü biz ne kadarda düşünüp stres yapsakta plan yapsakta bu yumoşlar çok fena sürpriz yapmayı çook seviyorlar..hiç canını sıkma canım bu tedavinde birtane de büyüse ki sende 3 adet var en kötü ihtimal bir emriyonda olsa dondurcan biriktircen zaten..ben senin yaştan dolayı umutluyum en az 2 emriyon olur dedi dersin canım..Ya insallah esitlenmis olurlar o 14 mm onden gitmemistir orgalutrandan beri bende akinti oluyor ondan once yoktu korkuyorum bu yumoslara bir sey olmustur diye akinti normal mi acaba catladi falan mi yoksa , yine kalbim sıkısacak girerken ultrasona.
ayne canım çayın yanında neler neler yapardım sana..Saol tatlim dusunmen yeterli cok dusuncelisin.ama keske yakin olsaydik simdi bi cay keyfi yapardik senle
Valla tahmin ediyorum farrah ve sen cok fena hamarat gibisiniz.masallah bide gocmendin demi gocmenler hamarat olurlar.beni de internet tarifleri kurtariyor:)ayne canım çayın yanında neler neler yapardım sana..
sen hazırla çantanı dursun bir kenarda canım..inş canım bize yaşayalım o tatlı telaşları..Ay yazmissin gormedim kuzum.yok ya daha yikamadim ama aklimda cantam yok kendime birsylerde almam lazim kendime birsey almadim hep kiza aldik.daha vakit var diye agirdan aliyorum ama iste erken dogum riski herzan var.darisi size kuzuüuum sizinkileri de duyacagim insallah tatli telaslarinizi
canım istesin hiç üşenmem canım..benimde kurtarıcım internet burda değişik güzle tarifler var bir yaptığımı tekrar yapma yeni tarifler denerim hemen..ferah doğulu oranın yemeklerini geçemem lezet yönünden..biz göçenler hamur işi çok yaparlar..biberin her türlü yemeğini yaparız..turşularımız kompsotolarımız kahvaltılık soslarımız meşurdur..Valla tahmin ediyorum farrah ve sen cok fena hamarat gibisiniz.masallah bide gocmendin demi gocmenler hamarat olurlar.beni de internet tarifleri kurtariyor:)
Sekercim niye sikiyosun canini 3 tane kocaman yumosun var 3 tane bebek demek tatlim masallah cok da guzel buyumusler.bi kac gune opu olur desene.masallah tatlim hadi sikma canini artikBen geldim dr.dan. yani haberler umduğum gibi değil, sağ taraftaki yum. yok denecek kadar küçük, soldada 3-4 tane var dedi gene 15-16 mm. ama sanırım 3 dedi.diğerine noldu hiç bilmiyorum,kafamda bulandı,canımda sıkıldı,bize lazım bir tane biliyorum ama işte.neyse dün kan vermiştim,bugünde verdim,malum iğnelerden karnım acıyor,acısın hiç sorun değil acısında ama bebek olsun yaaaa..bugünde puregon a ve olgalutran a devam. yarın gene usg var.fark edicekmi acaba,prolaktinden korktuğumdan incir yemiyordum ama bu birkaç gün biraz yiyeyim diyorum.
FKB2012 benimde akıntım var, hatta bugün idrar tahlili verirken nerdeyse karışacaktı kaba.
bende durumlar böyle, iyi olmak istiyorum ama ne biliym eşimde yok ya böyle bir ağlamaklı bir bir mahzunum,işe geldim zaten hemen,çok surat asıyorlar izin alıyorum diye sık sık, ama anladımki hormonlar yüzünden böyle oluyor sanırsam..durumlar böyle
Canim heyecan yapma buyuyorlar yumurtacuklarin icin rahat olsun artikGeldim doktorda bekliyorum kizlar.Of kalbim sıkısıyor cidden rahattim aslinda niye boyle oldum ki ben.
Ayy canim ilk tebrik eden ben oluyum masallah cok guzelKizlar bitti muayenem 16 mm 12,5 mm ve 11,5 mm olmus yumurtalar , doktor pazar ya da pazartesi opu dedi arkadaki iki folikulumden vazgecmek istemiyorum dedi.Bu onden giden insallah is acmaz basima.E2 ve progesteron istedi bu arada verdim kani da simdi.Aynen ignelere devam.Rahim cok guzel 8,5 mm olmus dedi.Gerci o simdiki is degil ama bu goruntu beni rahatlatiyor dedi.Benden haberler simdilik boyle.
Canim senin yumoslarinin boyutu cok guzel muhtemelen o 3le opuya gireceksin ama bence onlar dolu dolu yumoslar , bende de 3 var ama benimkiler esit buyumuyor o yuzden suphedeyim.Tabi sen 7 folikulle basladin onun uzuntusu var haklisin ama 3 tane guzel yumosun var canim o da yeter sana.Benim de arkadan gelen minikler var ama doktor onlar bize yetisemeyecek gibi dedi simdi 3 yumosla takipteyiz bakalim.Evet ya bende de akinti var seffaf beyaz boyle , demek ki orgalutrandan kaynaklaniyor.Ben geldim dr.dan. yani haberler umduğum gibi değil, sağ taraftaki yum. yok denecek kadar küçük, soldada 3-4 tane var dedi gene 15-16 mm. ama sanırım 3 dedi.diğerine noldu hiç bilmiyorum,kafamda bulandı,canımda sıkıldı,bize lazım bir tane biliyorum ama işte.neyse dün kan vermiştim,bugünde verdim,malum iğnelerden karnım acıyor,acısın hiç sorun değil acısında ama bebek olsun yaaaa..bugünde puregon a ve olgalutran a devam. yarın gene usg var.fark edicekmi acaba,prolaktinden korktuğumdan incir yemiyordum ama bu birkaç gün biraz yiyeyim diyorum.
FKB2012 benimde akıntım var, hatta bugün idrar tahlili verirken nerdeyse karışacaktı kaba.
bende durumlar böyle, iyi olmak istiyorum ama ne biliym eşimde yok ya böyle bir ağlamaklı bir bir mahzunum,işe geldim zaten hemen,çok surat asıyorlar izin alıyorum diye sık sık, ama anladımki hormonlar yüzünden böyle oluyor sanırsam..durumlar böyle
Canim bunlarin boyutu farkli farkli ya canim sıkildi benim neden yaklasmamislar ki birbirlerine gene aralarinda ayni oranda fark var.Insallah bu 3 yumosla girerim opuya ya bir de benim gunde 1 mm buyuyorlar sanki az degil mi bu da? Korkuyorum geriye tek yumurta kalacak o da dollenmeyecek her sey bosa gidecek diye.Orgalutrana devam canim tum ignelere devam.Bu arada doktorum sagolsun maddi yonden cok rahatlatti bizi her seyi maliyetine yapiyorlar igneler de dahil hakkini odeyemem o konuda.Yoksa bu igneler de dunyanin parasi hakkaten.Ayy canim ilk tebrik eden ben oluyum masallah cok guzel
3 yumos.onde giden icin olgalutrana devam etmiycek misin acaba.hadi hayirlisu tatlim cok sevindim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?