fsh yüksek olanlar

Tatlm ben hamile kalmadan onceki ay fsh 15 ti.demek ki daha düşmüş ki gebelik oldu bilemiyorm.dr lar ilgilenmiyorlar sorunlu hastayla sorun yoksa her dr iyidr.ama sorun olunca lanetli gibi kaciyorlar.zaten ben dr a gitmedm uzun süre. Cunku bana tedavi vermediler bile cocuk asla olmaz diye her sefernde aglatarak yolladlar.ben de artk gitmem dedim.ve kendmce tedavi uyguladm bitkilerden faydalandm bi lokman hekim buldum onun bitki ilaclaryla hamile kaldm.cnm ben inciri gecen yil yaptm sogan kurunden sonra.olculeri tam hatrlamiyorm saracoglundan bakablirsn.7-8 incirdi sanirm.evet benm de kasiklarda sislenme tarzi agri oluyordu icerde calisma oldgunu gosteriyor:) ncirle havucu birlkte oneriyorlar simdi.saracogluna aç sor istersen cnm nsl yapilgini.ben de bugun aradm bana uygun kür var mi diye kullandgm bitkileri soyleyncee ssipariş vermedm.

Teşekkür derim canım. Şimdilik onun sitesinden baktım öyle yapacağım.Lokman hekimin verdiği bitki ilaçlarını yazabilir misin,hatırlıyorsan ben de doktor karşıtıyım artık :) Allah cemi cümlemize yardımcı olsun inşallah (AMİN)

Yok cnm insan rahatliyor problemlermz ayni sonucta.e biraz da ben sorayim :) nerelisin ?

Ben Trabzon'luyum,Eskişehir geliniyim :) Öğretmenim,32 yaşındayım, dünyalar tatlısı,akıl küpü,3 yaşında cimcime bir kızım var (Onu verene kurban olurum) Şuan Erzurum'dayız. Seneye Eskişehir'e tayin isteyeceğiz inşallah.

Canm ben artk bitkleri macunlari yiyip icmekten oyle tiksindim ki bu hekim imdadma yetisti.cunku bitklileri kapsül haline getirmiş ilac gibi iciyorum sabah aksam (tekrar basladm) şunu kaynat iç deseydi kesnlkle icmezdm onun icin tam da bana göre oldu.aslanpencesi isirganotu adacayi enginar hayitcayi civanpercemi karisimi

İnternet üzerinden mi satıyor, ben de alabilsem keşke bu hapları tam bana göre olur.Bitkinin hiçbir şeyinden korkmam ben.

Allah bagslasin kizlar fena oluyor.benmki 5 yasinda.gozumun nuru.ben de diyarbakir liyim.iktisatciyim ev hanimiyim ama.

İnternet üzerinden mi satıyor, ben de alabilsem keşke bu hapları tam bana göre olur.Bitkinin hiçbir şeyinden korkmam ben.

Kendisi bulunduğum şehirde. Epey bi talebi var.ilaclarni yolluyo ama sehirdisina da.istersen nosunu ozelden atarm.durumunu anlat(ki herkese ayni vermiyo) sana da yollasin.sifa nerden gelir bilinmez.senin sorunun neydi tam olarak ne kadar süredir problem var

Allah bağışlasın canım.Olmayanlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.

AMin Insallah.Ezgi nin ve Ebe nin tez zamanda gebelk haberlerni alirz.cok samimi söylüyorum benden çok hic olmayanin olmasini daha cok istyorum ve bunu yurekten diliyorum..

Ben eşime bir sorayım canım da ona göre isterim senden. Benim FSH yüksek.Adetten önce gittim 22 çıktı adetin 3. günü gittim 3 küsür çıktı ama E2 im yüksek çıktı.İlaç kullandım gittim başka bir doktora adetin 3. günü 16 küsür çıktı.Tahlillerime TÜP yazdı.Ah o doktoru bir elime verseler :) Daha yeni tanıştım bu sorunla doğru dürüst açıklama yapmadıkları için netten araştırıyordum ki sizi buldum :) İncir kürüne başladım yarın da havuca başlayacağım nasipse. Bakalım hayırlısı inşallah.Ayrıca ilk hamilelğim hemen oldu.Evlendim 2 ay içinde hamile kaldım.Eşim diyor ki belki o zaman da vardı sen de ama doktora gitmediğiniçin ortaya çıkmadı ,yani strese gerek yok yine olur :) Eşime sonuna kadar katılıyorum,strese gerek yok.Allah'ın izniyle olacak inşallah.

Canım malum yarın mesai,çok erken kalkacağım zaten cümlelerim devrikleşmeye başladı demekki uykum gelmiş :) Allah rahatlık versin,hayırlı geceler.Sonra mutlaka devam edelim

AMin Insallah.Ezgi nin ve Ebe nin tez zamanda gebelk haberlerni alirz.cok samimi söylüyorum benden çok hic olmayanin olmasini daha cok istyorum ve bunu yurekten diliyorum..

Amin Amin Amin İnşallah.Aynen ben de, çok istiyorum ve en kısa zamanda alacağımıza da eminim,kızları azcık stresten uzak tutmak lazım o kadar :)

Sana da cnm sonra konusrz diyip bitirecekken sorunun bence geçici degerler cok kotu degil stres yapma uzulme diyemeden gecemedim :)

Sana da cnm sonra konusrz diyip bitirecekken sorunun bence geçici degerler cok kotu degil stres yapma uzulme diyemeden gecemedim :)

Sağol canım ,hakkını helal et.Çok iyi geldi bana.Mutlu uyuyacaktım şimdi musmutlu uyuyacağım :) Güzel haberlerle görüşmek duasıyla Allah'a emanetsiniz :)

Tabi canm.hep diyorm evvella sagligmiza kavusalim.bu yasta ostorojenimzn azalmasi menopoza girmemiz ilerisi icin hic degil.kalp damar hastalklari kemik erimesi daha hızlı oluyormuş. Önce hormonlar duzelsin sonra gobisler şişsinn :))

Valla canım ben anlayamıyorum ya tabi ki herşey Allahtan ama bu yaşta bu kadar şey ama yinede Rabbim dermensız dert vermesin, bende troid-amh-sinüzit-sinir boşalması-varis-tansiyonda dengesilik var kim bilir bilmediğim daha neler var daha şimdiden ilerde ne olur bilemiyorum Allahım sağlık versin bu yaşta daha hormonlarımız çok taze iken bu kadar rahatsızlık çok zor ya inşallah bazen o günleri görebilicekmiyim diyorum kucağımda benden bir parça olucakmı diyorum hayel gibi geliyor Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhatli bir evlat versin inşallah isteyen herkeze :) olupta burdan paylaşacağımız zamanlarda gelir inşallah hepimiz için :)

Fsh sorunu canim bu ay 12 cikti yumurta olmuyo olsada buyumuyo kalitesiz oyle iste. Bi ara kullanmistim ben de sonra biraktim

O zaman tabi amh da düşük çıkıyo dimi aslında 90 larda olanlar var değilmi senin ki çok ta kötü değil sanki ama yumurta da olması lazım tabi bir tane bile yetebiliyor yeterki kaliteli olsun tatlım Rabbim yüzünü güldürsün seninde inşallah ben kendim için herkez için dua ediyorum çok zor çünlü

Kızlar bugün baktırdım yeni az önce muaynede yumurtam 2 ad ve 2 side 22 mm olmuş yani çatlamak üzere doktor napalım diye sordu bende çatlama iğnesi kullanmak istedim hemen az önce çatlama iğnesi vurdum şansa bırakmamak için ve doktor bugün 11 de vur dedi yarın akşamda 11 de ilişki önerdi acaba 22 mm ya benim yumurtalar kendiliğinden olurda iğneye gerek kalmadan bugün içinde çatlarmı ki bu akşamı boş geçirmem doğru olurmu ki ? :)

Canim ne olur ne olmaz bos gecirme.masallh iyi buyumus yumoslar eger kaliteli iseler tutarlar canim ins.senin fsh kactiki canim

Bu guzel bisey yumurtanin catlayack duzeye gelmesi.yumurta boyutlaryla ilgili bilgm yok ama sunu biliyorm yumurta catladktan sonra 24 saat canli kaliyor.hem bugun hem yarin ilişki olursa yarinki sperm kalitesi daha düşük olur.dr lar spermlern daha hizli ve kaliteli olmasi icn gunasiri oneryo o yuzden.onun icn bence dr u dinle.sabah erken vakitlerde olursa hem daha iyi olur.hadi bakalim güzel hbrlerni bekliyorz..

Gunaydin kizlar.gununuz guzel olsun bugun sizinle bir siir paylasacagim bizim gibi fsh sorunu olup yavrusunu kucagina alan bi annenin dizelerinden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…