fsh yüksek olanlar

Cok tuhaf bisey oldu yanliz bu konuda bingin var mi ben 24 kasimda yumurtama baktilar 12-14 mm arasiydi.28 kasimda tekrar baktilar karin boslugunda sivi var yumurta catlamis dedi doktor ve 4 aralikta tekrar adet oldum yani 7 gun sonra boyle birsey olabilir mi? Ben doktora sordum 12 mm bi yumurtam olsa kaybolur mu buyumedigi icin dedim yok dedi kaybolmaz edi

Iyi de cnm 2cm yani20 mm lik yumurta kist degil ki 24de catlamayip 26 da sinirda bekleyip28 olunca kist oluyo bu doktorlar neye gore degerlendiriyor anlamiyorum ben
Bilmiyorum canım, çok anlamam zaten. Araştırmaları bırakalı da uzun zaman oldu okumuyorum artık. Şöyle ben sormadan her şeyi ayrıntısı ile anlatan bir doktorum olamadı ya gözüm açık gidicem:)

OTE="Ezgim10, post: 38249404, member: 563683"]Elann tatlim soyle soyleyim normal 2.gun adetinin tahlil yaptiriyosun.kontrole gidiliyor orda kontrol ediyo follikulu ona gore igne ilac veriyor.sonra yumoslar buyuyunce yine kontrol var yeterli olgunluga gelmisse catlatma ignesi yapiliyor .bu catlatmadan tam 36 saat sonra yumoslarin toplancak onu da alltan yaipyolar canim o kacinilmaz ama anestezi aliyosun uyuyup uyaniyosun.sonra esin sperm veriyo yumoslarin durumuna gore de transfer.transfre 5 dk suruyo dr ekrana bakarak yapiyo orda uyaniksin.tatlim mecburen alttan aciyosun zor ama iste bebis icin ne yapalim .tup bebekcilerin cogu da erkek .bayan da bulabilirsin ama tatlim rahat edemezsen bayana yaptir[/QUOTE]

Sağ ol Ezgi can iki can :) eğer başlarsam yine sorarım canım .

Canım şimdi biz ne desek senin yüreğindeki yangını söndürmez ama en azından azıcık da olsa için ferahlar gayesiyle yazıyorum. Biliyorsun Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Demekki zamanı değilmiş. Geçen gün hocamla Zekeriya Peygamberi konuşuyorduk ne çok dalga gecmisler onunla önce çocuğu olmadığı için sonra da 80 yaşında baba olduğu için. Ama hepsinin sınav olduğunu Rabbimin ol deyip de olduramadigi hiçbir şey olmadığının bilincindeydi. Sabır canım bu sınavımizin anahtari. Ben 2. bebegimi kaybettigimde ilk günün afallamasindan sonra dedimki kendi kendime veren de alanda Rabbim ,demekki zamanı değilmiş ,hazır değilmişiz. Rabbim dağına göre kar verir sabırla bu sınavı da geçeceğiz inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Eşimin maydanoz kuruyle karıştı azicuk :) evet 19 aralıkta bitiyor soğan kurum tam da adete bir gün kala. Acaip sancilarim oldu içerde yol çalışması var sanki :)
Sende kist olmadığına sevindim canımcim. Önümüzdeki ayları değerlendireceğiz inşallah. Telden yazıyorum çok uzatmayayim :)

Gulneva işe girmene çok sevindim hayırlısı olacak inşallah. Benim çok arkadaşım var 5-6 defa tüp deneyip sonra kendiliğinden hamile kalan .hayırlısı inşallah.

Canim fsh yuksekken adetinde bu tarz sapmalar olabilir normal kadinlar gibi duzgun yumurtlayip adet olmuyoruz cunku , yumurtlamadan sonraki donem genelde herkeste sabittir ve 14 gunde olur degisen sure folikulun buyudugu donemdir o yuzden yumurtalama olmus da olabilir olmamis da , fshin olculdu mu peki o ay kacti ?

Yo fsh olculmedi canim evet adetlerim 32 gun surerken 16-17.gun yumurtluyordum artik bilemiyorum

B

Sağ ol Ezgi can iki can :) eğer başlarsam yine sorarım canım .[/QUOTE]
Ne demek canim benim bu arada adin gül du dimi ben de gülce koymak istiyorum kadinin biri demesin mi gül lu isim koymak günahmis gulun omru az olurmus solarmis diye nerde yaziyo bunlar ya valla bizim millet günah sevap kavramini da kafadan uyduruyo

canım gitinmi doktora merak ettim..inş yumoşların dizi dizi boncuk gibi çook olsun..

Gulneva işe girmene çok sevindim hayırlısı olacak inşallah. Benim çok arkadaşım var 5-6 defa tüp deneyip sonra kendiliğinden hamile kalan .hayırlısı inşallah.
teşekkür ederim canımcığım inş doğalından gelsin bebişim..karnıma bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor bazen ara ara kasıklarda dolgunluk hissediyorum gülerken bile baskı hissediyorum..canı soğan kürü iki hafta uyguluyorsun sabah akşam yaptım ben..

canım gitinmi doktora merak ettim..inş yumoşların dizi dizi boncuk gibi çook olsun..
Geldim canim rahim daha tam incelmemis , 3 folikul var sagda 2 solda 1 olmak uzere.Fsh , e2 ve progesteron icin kan verdim aksama ya da yarin sabaha cikarmis doktorum ona gore cagiracak.Elonva diye bir igne baslayacagiz , uzun etkili gonadotropinmis ilac maliyetimiz cok dusecekmis kendi numunelik istemis firmadan.Embriyolarim kalitesizmis malesef , hucre atiklari fazlaymis biri grade 2 ile 3 arasinda sayilir digeri grade 3 mus , canim sıkildi ama yapacak bir sey yok doktorum sabirla devam edecegiz dedi bakalim.

toplam 5 folükül Allah bereket versin canımcığım daha ne olsun..inş fsh düşük çıkar şu iğne birkereye mahsusmu vurluyormuş..öyle bir iğne vardı haberlerde çıkmıştı hata artık tüp tedavisi tek bir iğneyle yumoşlar büyütlcek diye adını araştırmıştım o inenin adına benziyor sanki..olsun moralini bozma canımcığım 5 güne gitilerse çokta kalitesiz değilerdir..şimdi önümüze bakıcaz moralini bozma canımcığım..

benim kaçtı hatırlamıyorum ama doktor sınırda oldugunu söyledi ama bi sıkıntı olmaz dedi.. sanırım yinede gebe kalmama engel olan durum bu çnk başka bi sıkıntımız yok.

5 degil canim yaa nerde , 3 folikul var.Sagda 2 solda 1. Her ay azaliyor.Evet canim bu o igne tek sefer vuruluyor , fsh iyi cikmazsa da klomen deneyip kontrole gitmek istiyorum bir de oyle bakacagim.Belki benim de klomenle falan tek ama kaliteli yumurtam olur ezgi gibi.Canim sıkildi ama yapacak bir sey yok napalim Allah verirse olacak her turlu vermezse de elden bir sey gelmiyor.

benim kaçtı hatırlamıyorum ama doktor sınırda oldugunu söyledi ama bi sıkıntı olmaz dedi.. sanırım yinede gebe kalmama engel olan durum bu çnk başka bi sıkıntımız yok.
Canim 10 a kadar normal kabul edilse de ideali 6-7 dir 9-10 gibi degerler de yukselmeye basladiginin belirtisi aslinda en ust sinir onlar cunku.Klomen falan verdi mi doktorun?

hiçbir şey vermedi. olur cocugun kafana takma bir süre daha dene dedi.. 4 yıllık evliyimmm :)

belki şimdi bir daha baktırsam daha yuksek cıkar dedıgın gıbı yukselme asamasındaydı belkı 5 ay oldu doktora gıdeli

Kacti canim degerin? Ne kadar zaman oldu deneyeli? Gecen surede olmadiysa doktora gitmende fayda var canim.

Gulnevamm canım benim çok sevindim inanki bak hersey yoluna giriyor inşallah. ...yeni işin hayırlı olsun tatlimm. .istediğin yerde yaptirirsin artık tüp bebeğini. .hadi bakalımartık iyi haberler ver bizeee☺

Kizlar ben fsh yuksek cikacagini tahmin ediyorum sizde oluyor mu mesela ates basiyor beni adet oncesi sonra test yapiliyor yuksek buayda oyle oldu benim fsh 60 cikmis simdi bu ay yumurtam olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…