H hayatmucizelerledolu memorialde hem yüksek fsh ile tedavi başlamıyormuş hem de gerçekten çok maliyetli,çok garanticiler.yani evet bir kere denedik olduki tutmadı, daha sonra denemek için ben bayağı beklemek zorunda kalırım böyle bir durumda, ama gerçekten iyi bir dr ve merkezlede çalışmak istiyorum..bu aralar benimde bu konuda kafam çok karışıkkızlar bugün biriyle konuştum şuan otuz yaşında geçen sene tüp bebekle hamile kalmış.bahçecide yaptımış yumurta biriktirmişler.biraz pahalıya geldi ama dedi bizim gibi hastalarda bir ay bile önemli diye doktor hemen başlamış fsh 24 müş. ya ben niye bekliyorum onu anlamadım.hem fsh yüksek düşsün diyolar hem de böyle yapanlar da var.yüksekken yumuiş kalitesi düşüyor dedi ya da tepki alamıyoruz dedi bana memorialde..mantıklı geldiği için ben şuan düzenli adet olabilmek adına cylo prgnoa kullanıyorum.15 falan olması lazım dediler bana.. ama bu kız bu değerle düşük dozlarla yumiş büyütüp hatta 2 gün iğne kullanp 3.gün toplamışlar falan.böyle 3-4 ay sürmüş.sonra işte transfer yapmışlar....kızlar ne yapsam ben ya memorial de iyi dedi ama onu da o zaman bu değerle başlayamayız demişler.. istanbulda olsam yarın ilk şim gitmek olurdu...ama o imkanım da yok.yarın bahçecideki doktoru da bir arayıp konuşacağım bakalım.....bu yöntemle deneyen var mıydı aranızda kızlar???? gülneva cnm sen böyle yaptıracaktın sanırım öyle yazmıştın geçen.nereyi düşünüyorsun?
yani fsh yüksekken tedavi ne derce etkili olur bilemiyorum ama ezginin de 16 falandı hamiş olduğu ay...oooff kafam bulandı gene.memorial diyordum ama ne yapsam bilemiyorum.....
canım ben direkt iğnelere başladım elimde zaten 3 kere ölçülmüş değerlerim v.s. vardı, o yüzden bunu sor aklına yatmayan herşeyi sor ama gata genelde çok çok kalabalık dr. çokta ilgilenemiyor.Canlar birsey soracagim bilginiz varmi bilmem. Adetin 8.10.12. Gunleri LH duzeyine baktiran varmi
Ben yaptirdim da 8. Gun 41 10. Gun 46 cikmis 12. Gun yaptirmadim. Birde birsey sormak istiyorum fsh yuksek oldugu ay yumurta olmaz micanım ben direkt iğnelere başladım elimde zaten 3 kere ölçülmüş değerlerim v.s. vardı, o yüzden bunu sor aklına yatmayan herşeyi sor ama gata genelde çok çok kalabalık dr. çokta ilgilenemiyor.
çok yüksekse olmayabilir olsa bile gelişmeyebilir kalitesiz olabilir.ben 7 folikül ile başladım 2 si toplandı teki döllendi ama kalitesi çok düşüktü eminim.sağ tarafım o kadar iğneye hiç yanıt vermedi.Ben yaptirdim da 8. Gun 41 10. Gun 46 cikmis 12. Gun yaptirmadim. Birde birsey sormak istiyorum fsh yuksek oldugu ay yumurta olmaz mi
Lh nin 46 cikmasi iyi mii ben anlamadim foktor tedte bkti buna gore yumurtan olmali dedi ult. Bkti yumurta gorunmuyor catlami olabilir dedi. Cuma gunu poreston mu ne test yaptir dediçok yüksekse olmayabilir olsa bile gelişmeyebilir kalitesiz olabilir.ben 7 folikül ile başladım 2 si toplandı teki döllendi ama kalitesi çok düşüktü eminim.sağ tarafım o kadar iğneye hiç yanıt vermedi.
Duzeltme :) Doktor niye ultrasonla bakmiyor demistim de bakmis tamam orayi eksik okumusum.Lh nin 46 cikmasi iyi mii ben anlamadim foktor tedte bkti buna gore yumurtan olmali dedi ult. Bkti yumurta gorunmuyor catlami olabilir dedi. Cuma gunu poreston mu ne test yaptir dedi
canım kistin varr incir bal tarçın yeme doğum kontrol hapı hiç işine yaramaz tekrar kistini canlabdırır bu kullandıkların..bu ay hiçbişey kullanma sadece d.kontrol hapını kullan..canım keşke bir yumurtamız olsa tedaviye başlyabilsek..her ay farklı yumurtluyoruz yada yumurtlamıyoruz..herşey kader kısmet canım ben 3 başladım elde bir kaldı oda dölenmedi biliyorsun..sayıya takılma önemli olan tedaviye başlamak..Iyi aksamlar kızlar herkese merhaba☺umutlym canım bedelli çıktı çok şükür bak kafana taktiği na degmedi..ben cumartesi gene adet oldum 12.gunumde tekrar oldum yani..dr kistin geçmemiş dedi doğum kontrol hapı verdi bitince tahlillerimi yapıp gidecem eğer iyi çıkarsa yumurta da görürse başlayacağız tüp bebeğe dedi bir yumurta da olsa başlayalım femera yöntemi ile yapacakmis.dedimki bari 3 follikul falan olduğunda baslasak dedim oda sayılara takılma hiç belli olmaz dedi bir bakmisin 1 yumurta ile başlayıp 3 olmuş dedi.yada 3 le başlayıp 1 e düşmüş hiç belli olmaz dedi.iste biesteron doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 gündür. Incir yiyorum hergun 2 tane çörek otubal ttarçın yiyorum bide aslan pencesi içiyorum. Inşallah iyi olur hersey.drum sabır Emelim yeterki sen üzülme sabırlı olalım kuzum dedi☺
Cuma günü 21. Günü reglinin progesteron testi vericen,inşallah reglinin 2. Günü gittiğinde foliküllleri görür tedavine başlar,inşallah zamanında regli de olursun, sen az az incirde ye.iyi haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsunLh nin 46 cikmasi iyi mii ben anlamadim foktor tedte bkti buna gore yumurtan olmali dedi ult. Bkti yumurta gorunmuyor catlami olabilir dedi. Cuma gunu poreston mu ne test yaptir dedi
Gülneva olsun sen genede bırakma burayı bizleri,çalışıyorsun ne güzel, yoluna girer ev işleri de bir şekilde, bahçeciyi senmi önermiştin, sen emre beyden vazmıgeçtin,planın nedir bu konudaki... Kendine iyi bakcanlar nasılsınız kimse girmez olmuş buralara..ezgii nasılsın canım bayağdan beri girmemişsin inş iyisindir benim işim bayağ yorucu kızlar çalışma hayatı artı ev işleri yüzünden girmez oldum buralara..
Canimmm iyiyim sen nasilsim yoruluyosundur haliyle.ben de durumlar ayni canim dogumu bekliyoruz bi degisiklilk olmayinca yazacak bisey bulamiyorum sizi takip ediyorum ama hep.32 haftalik olduk 6 hafta kaldi canincanlar nasılsınız kimse girmez olmuş buralara..ezgii nasılsın canım bayağdan beri girmemişsin inş iyisindir benim işim bayağ yorucu kızlar çalışma hayatı artı ev işleri yüzünden girmez oldum buralara..
Progesteronu yumurtlama olup olmadigini ogrenmek icin istemistir genelde 10 uzeri yumurtlamis kabul ederleer.hayirli tedaviler..Lh nin 46 cikmasi iyi mii ben anlamadim foktor tedte bkti buna gore yumurtan olmali dedi ult. Bkti yumurta gorunmuyor catlami olabilir dedi. Cuma gunu poreston mu ne test yaptir dedi
Canim lh hormonu yumurta catlatma hormonu dur.bu hormon adetin 3.gunu en az olur ve giderek yukselir ortalama 15.gunde pik yapar yani giderek yukselir ve adetin 14.gunu en yuksek duzeye ulasir.fakat bu tek basina yumurtlama olup olmadigini belirlemez progesteron tahlili yaptirman lazimBen yaptirdim da 8. Gun 41 10. Gun 46 cikmis 12. Gun yaptirmadim. Birde birsey sormak istiyorum fsh yuksek oldugu ay yumurta olmaz mi
canlar nasılsınız kimse girmez olmuş buralara..ezgii nasılsın canım bayağdan beri girmemişsin inş iyisindir benim işim bayağ yorucu kızlar çalışma hayatı artı ev işleri yüzünden girmez oldum buralara..
canım ben aret beye gidiyordum İstanbul tüp bebek ben memnun kalmadım kendisinden çok dik kafalı hiçbişeyi kabul etmiyor dondurma yapalım dedim çöpe atıcak paran varsa donduralım çözünürken bozulurmuş falan filan..ama emre beyden çok memnun hastaları oda İstanbul tüp bebekte ben ona gitmedim..aslında memorial semra hanımı çok metediyolar..ama oda kendi ilaç takibini kendi yapıyormuş..ben klomenle büyüsün istiyorum yumoşlarımın ve istanbulda devamlı kalamam kalıcak yerim yok..bahçeci erbil beyle tedavisiyle hamiş kalanda çokmuş kara değiştirdim gibi dondurma işlemide yapıyormuş aynı zamanda bakalım kısmet canım neresi tam karar veremedim..hakımızda hayırlısı neresiyse o olsun..Gülneva olsun sen genede bırakma burayı bizleri,çalışıyorsun ne güzel, yoluna girer ev işleri de bir şekilde, bahçeciyi senmi önermiştin, sen emre beyden vazmıgeçtin,planın nedir bu konudaki... Kendine iyi bak
maşallah büyümüşsünüz çoğu gitti azı kaldı..kavuşcan inş cennet kokulununa..darısı bize olsun inş..işim acayip yorucu canım ya eve gelince iş yapıcak halim kalmıyor o tempoya doğal hamişte kalınmaz..Canimmm iyiyim sen nasilsim yoruluyosundur haliyle.ben de durumlar ayni canim dogumu bekliyoruz bi degisiklilk olmayinca yazacak bisey bulamiyorum sizi takip ediyorum ama hep.32 haftalik olduk 6 hafta kaldi canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?