- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
cnm çok doğru söylüyorsun tabiki belki birilerine yol gösterecek ama daha doktoru yeni tanıdım ya kimsei direkt etkilemyim dedim ondan yani.fsh önemli değil dedi yumurta durumu önemli dedi.yani fsh düşsse bile zaten yuurta artmıyor östrojen prgstrn testleri istiyor.bakalım adet olunca söylicem.bilemiyorum cnm çok pahalı ama daha düşk maliyetli yerlerde yapınca da çok değişen bir şey olmuyor onlar da 4-5den aşağı demiyor.yani ne bilim bilmedim beklmek de kötü..yumurta cevabım iyi değil bir tane görd...bilmiyorum dün çok ağladım gene..ne olcak böle bilemiyorum..adeti bile düzenliyici kulanıyorum artık insan oruluyor cnm..geçen aylardaki yumurtalarım boşa gittii..belki aşılamalrla uğramasam bişeyler olurdu..köt bir yerde anlış tedavilerle daha kötü olur diye de korkuyorumUmtlym burda hepimiz tedavilerimizi paylasiyoruz canim , yol gosterici oluyor doktor adi neden vermeyeceksin anlamadim?Hepimiz bizle en iyi ilgilenecek doktoru ariyoruz senin tecrubelerin de birilerine yol gosterici olacak belki bence paylas canim ama sen bilirsin.Fshina bakacak mi doktor direk mi baslayacak sen de mi erbil beye gittin yoksa? Havuz yontemi iyi hos da hem cok riskli hem cok maliyetli bence benim okul isi olmasa hic bulasmazdim belki havuza falan ya.Ama bir yerden baslamakla iyi yapmissin canim .
Canim kimi niye etkileyesin biz de yeni tanisak da doktoru gelip yaziyoruz okuyanlar da goruyor zaman icindeki tecrubemizi bahceci klinigi zaten unlu bir klinik sen yazmasan 100 kisi vardir ordaki doktorlarin adini yazan ama sen bilirsin paylasmak istemezsen de bir sey diyemem bundan baska.Bahceci pahali canim acikcasi tedavi basinda 1150 lira falan aliyorlarmis ama labi cok iyi diyorlar deger canim insallah.Bir yumurta kotu degil zaten normal kadinlarda da olan folikullerin biri buyur yumurta olur normal yani uzulme.cnm çok doğru söylüyorsun tabiki belki birilerine yol gösterecek ama daha doktoru yeni tanıdım ya kimsei direkt etkilemyim dedim ondan yani.fsh önemli değil dedi yumurta durumu önemli dedi.yani fsh düşsse bile zaten yuurta artmıyor östrojen prgstrn testleri istiyor.bakalım adet olunca söylicem.bilemiyorum cnm çok pahalı ama daha düşk maliyetli yerlerde yapınca da çok değişen bir şey olmuyor onlar da 4-5den aşağı demiyor.yani ne bilim bilmedim beklmek de kötü..yumurta cevabım iyi değil bir tane görd...bilmiyorum dün çok ağladım gene..ne olcak böle bilemiyorum..adeti bile düzenliyici kulanıyorum artık insan oruluyor cnm..geçen aylardaki yumurtalarım boşa gittii..belki aşılamalrla uğramasam bişeyler olurdu..köt bir yerde anlış tedavilerle daha kötü olur diye de korkuyorum
E2 80 progesteron 1 alti olmali sanirim.bir şey sorucam adetin-3. gn prgestrn ve e2 kaç olmalı kızlar umurta için
Sağ ol canım,amin inşallah. Meleğin duası tutar annesi umutsuz olma :) soğan kürü yaptın mı canım? Klomen de geciktirir sen de kullanmıştın. Bence sen de incir kürü yap canım. Önce soğan sonra incir ne kaybederiz ki.Bakalım ben tüpü düşünmeye başladım incir kürüm bitince adet olur olmaz gideceğim bakalım. Acaip sağlı sollu sancım var ya incir çalışma yaptırıyor ya da kist kendini gösteriyor daha gitmedim burdayım diye :) Bana diyorsunuz ama siz de yazmıyorsunuz canım gözümde kaçmıyor :)Elann canm seni gordugume cok sevndim.hayirli kandiller kuzum.Rabbim babaannene sifa versin.
Ah kuzu da kardes istemeye basladi demek.benim ki beni yiyiyo resmen.kimseden gormedigm psikolojik baskiyi ondan goruyorum:) dun bana yine kiziyo bu aralar cok gobeklendm de soylemesi ayip hem icinde bebek yok hem de bu kadar şiş.bari bebek olsaydi bu ne gobek
bir de pijama almstm gecenlerde giydim diyom yok bu genis ben bunu degistriyim yok anne degstrme belki hamile olursun.o zaman iyi olur.hayda gel de delirme.ona dua ettiriyodm devamli bilincaltina, ustune basina fena isledi.artik dua da ettrmicem.kardesle yatip kalkiyo unutsun biraz.
elan cim incir kurune sana yaramisti.umarm yine ise yarar kuzun gelir.ben de adeti bekliyorm 24 gun gecti.of ilac almak istemiyorm.ama ilacsz da adet olamiyorm.bitkisel takiliyim dedim bakalim olursam gidcem tup bebege.
ozletme gel yine
yok cnm sen de yanlış anlma özelden yazaım sana.tamamCanim kimi niye etkileyesin biz de yeni tanisak da doktoru gelip yaziyoruz okuyanlar da goruyor zaman icindeki tecrubemizi bahceci klinigi zaten unlu bir klinik sen yazmasan 100 kisi vardir ordaki doktorlarin adini yazan ama sen bilirsin paylasmak istemezsen de bir sey diyemem bundan baska.Bahceci pahali canim acikcasi tedavi basinda 1150 lira falan aliyorlarmis ama labi cok iyi diyorlar deger canim insallah.Bir yumurta kotu degil zaten normal kadinlarda da olan folikullerin biri buyur yumurta olur normal yani uzulme.
benim bu ay e2 8 falandı..diğeri de 0.800 lı bişediE2 80 progesteron 1 alti olmali sanirim.
Biz de şubat gibi başlayacağız aynı zamana denk geliyor sanırım seninle :) Hadi hayırlısı canım haberleşiriz. Allah yardımcımız olsun.canım benim Allah miniğinin dualarını kabul etsin de kardeşi tez vakitte sağlıklı gelsin.
canım bende transferden sonra ilk gidicem ne var ne yok baksın. inşallah erimiş gitmiştir kist. Allah korusun erimemişse bile doğum kontrol hapı sanırım kisti eritiyorebe88 de onu kullanıyor sanırım.
canımcım üstten yumoşları göremez vajinal ultrason ile yumurta takibi yapıyor. benim dr.umda erkek.kontrol sırasında rahat olmam için mutlaka hemşireyi yanımızda tutuyor hem de hiç bir şey görmüyor zaten o üstümüze giydiğimiz önlükten. benim transferimi opumu da hep erkek dr. yaptı. bende çok çekinirdim ama sağlık için kuzu gözlerimi kapıyorum sadece yumoşları görmek için açıyorum.genede sen bilirsin.FKB2012 nin dr.u kadın. şimdilik memnun.ama bu konuda takip yapabilen kadın dr. sayısı çok çok az ne yazıkki.sen düşün iyice ver kararını hem başında rahatlasın birazcık.sonra takibe başla.hep kontrollü olmak gerekiyor.
aminn inşallahh tatlım.
Canim e2 20 nin de ustunde olmali sanirim yani 20-80 arasi olmali galiba cunku 20 alti da dusuk e2. E2 dusuyor fsh yukseliyor.Sen dogal östrojen iceren gidalara yonelsen biraz e2 ni yukseltsen fshin da iner aslinda biraz ama tabi o hayit caylari falan da bu kez cok yukseltip kist yapiyor.Tam bir kisir dongu.benim bu ay e2 8 falandı..diğeri de 0.800 lı bişedi
Umutlar umutlar,hayırlısı inşallah canım, tabiiki vakit buldukça yazmaya çalışıyorum, hergün foruma bakmaya gayret ediyorum.Biz de şubat gibi başlayacağız aynı zamana denk geliyor sanırım seninle :) Hadi hayırlısı canım haberleşiriz. Allah yardımcımız olsun.
Slm tatlum tüp daha iyi tabi beklemkle hizla tukeniyo olan da.sogan kuru gecen yillarda cok yaptm.acikcasi bi fayda goremedm.zaten herkesin vucudu bunyesi farkli.sogan kuru kistler icin cok iyi diye biliyorum ayrica.incir kuru yaparim iki sefer yapmistm.21 gun yapiliyodu degil mi ama sogan kürü yapilmadan yapilir de mi cnm.Benim adetim oyle zaten cnm ilac icmesem olmuyorum.3-4 ayi gectigi de oluyor.su an aslanpenceli adacayli kantaronlu bi bitki iciyorm.bunlarla da adet olamazsam Diyarbakir surlarindan atlarm herhalde :)Sağ ol canmin inşallah. Meleğin duası tutar annesi umutsuz olma :) soğan kürü yaptın mı canım? Klomen de geciktirir sen de kullanmıştın. Bence sen de incir kürü yap canım. Önce soğan sonra incir ne kaybederiz ki.Bakalım ben tüpü düşünmeye başladım incir kürüm bitince adet olur olmaz gideceğim bakalım. Acaip sağlı sollu sancım var ya incir çalışma yaptırıyor ya da kist kendini gösteriyor daha gitmedim burdayım diye :) Bana diyorsunuz ama siz de yazmıyorsunuz canım gözümde kaçmıyor :)
Tatlm gecmis olsun oncelikle.bizim gibi hastalarda yumurtlama geçte olabilir adete birgun kala bile.adetin gecmis epey belki de kullandklarin geciktrmistr.adet gecikmesi de bizler icin olagan seyler cnm.ne diyim umarimm gecikme degildr de hamilesndr..Kizlar mrb ben birsey sormak istiyorumm ben 5aralikta regl oldum adetim 22gunde bir oldugu icin 19gun yanilmiyorsam progesterona baktirdi. Progesteron 0.12 cikti galiba yani yumurta yoktu. Simdi adetim 8gun geciyor ve bugun akintim var sumuksu akinti yumurtlama akintisi gibi adet olmadan yumurtlama olabilir mi bu arda bir hafta once acillik oldum sancim vardi ilacdan once gebelik testi yapildi negatif cikti. Ama hala adet olmadim. Bu ay ari sutu bal polen kullandim. Testere disli aslan pencesi kullandim hayit tohumu kullandim. Kasiklarimda da hafif agri var sizce bu nexen boyle oldu
Günaydın kızlar ☺ gününüz güzel olsun. .inşallah tedavilerimiz yolunda gitsin ALLAHIN IZNIYLE CIFTER CIFTER ALALIM BDBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA AMINNN
Umutlar umutlar,hayırlısı inşallah canım, tabiiki vakit buldukça yazmaya çalışıyorum, hergün foruma bakmaya gayret ediyorum.
Yalnız bugün sol kasığım çok ağrıyor, umarım kist falan değildir
Ben incir de kullanamıyorum prolaktinim sorunlu ancak zaten tüp bebek te çok önemli değil prl.bakalım belki kür yapamam ama günde 2 tane falan yerim hiç olmazsa
Aminnnn cümlemizin canım.
Slm tatlum tüp daha iyi tabi beklemkle hizla tukeniyo olan da.sogan kuru gecen yillarda cok yaptm.acikcasi bi fayda goremedm.zaten herkesin vucudu bunyesi farkli.sogan kuru kistler icin cok iyi diye biliyorum ayrica.incir kuru yaparim iki sefer yapmistm.21 gun yapiliyodu degil mi ama sogan kürü yapilmadan yapilir de mi cnm.Benim adetim oyle zaten cnm ilac icmesem olmuyorum.3-4 ayi gectigi de oluyor.su an aslanpenceli adacayli kantaronlu bi bitki iciyorm.bunlarla da adet olamazsam Diyarbakir surlarindan atlarm herhalde :)
Slm tatlum tüp daha iyi tabi beklemkle hizla tukeniyo olan da.sogan kuru gecen yillarda cok yaptm.acikcasi bi fayda goremedm.zaten herkesin vucudu bunyesi farkli.sogan kuru kistler icin cok iyi diye biliyorum ayrica.incir kuru yaparim iki sefer yapmistm.21 gun yapiliyodu degil mi ama sogan kürü yapilmadan yapilir de mi cnm.Benim adetim oyle zaten cnm ilac icmesem olmuyorum.3-4 ayi gectigi de oluyor.su an aslanpenceli adacayli kantaronlu bi bitki iciyorm.bunlarla da adet olamazsam Diyarbakir surlarindan atlarm herhalde :)
Olur tatlim yaparim.arapca en zoru degil mi cnm zaten millet yerlerde arapcadan yine de gecmissin pravo :) ben de aska geldm cnm edebiyati sevmedm zati aklm ilahiyatta kalmisti sinav sonuclarm da pek parlak olmadi.olsun yine de bu sene sinavlarina gircem sinavlara girmeyi ozlemisim he he.senin gazinin da etkisyle eylul de ilahiyata kayit yaptrcam.bi arkadasmn da ilahiyat okuyo kitaplarina baktm cok hosuma gitti.ne guzel ne faydali seyler ogrenir insan.Surları unut getirtme beni oraya :) soğan kuru yapmadan da oluyor canım. Bu arada been Arapça'dan 50 aldım üzüldüm benim gibi bir inek nasıl olurda 50 alır :) diğerleri 80 lerde. Senin nasıl canım azucuk konuyu dagitam :)
Elann ya nasil bir nimetmis hemen hamile kalmak.meger ne zormus nasil bir mucizeymism.sınanmayinca kiymet bilmiyo insanSelam canım :) evet tüp yapam da bir batında 2 dogurayim diyorum :)) şaka bir tarafa istiyorum biran önce olsun. Bugün aylar sonra burda var olan tek arkadaşımla görüştük korunmayi bırakmış hamile kalmış. Dün ogrenmisler, kizlarimiz aynı yaşta biz de aynı yastayiz özendim hemen hamile kalmaliyim hissine kapildim çok istediğim için herhalde :) neyse hayırlısı artık. Saraçoğlu 25 gün yapin 7 ara verin tekrar 25 yapın diyor adet döngüsüne göre 21 yapıp 7 ara verip 21 daha yapılabilir diyor. Ben havucu da ekledim 3. Günden itibaren. Acaip sisim şu an hamile kaldigimda da böyle olmuştum gerçi yumurtlayinca da böyle oluyorum :) sen de yap canım hatta bir forumda okudum hic yumurtlamayan biri incir ve havuç kuru yapmış bir de klomen kullanmış yumurtası oluşmuş . Her şey Rabbimizden canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?