- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
canim opu oldu ama transfer yapmadi dr. Embriyo bile olusturmadi. Benim durumum cok farkli dr acisindan o nedenle isim vermeyim. Beni anlayacagini dusunuyorum. Tanidik dr o ndnle gume gittim ben ugrasmadi pek fazla.canımcığım sende merionel ve femara ile yumurta büyütmüşsün..doktorun kim sonuç ne oldu opu olabildinmi transfer sonrasımı negatif sonuç aldın..
canımcığım neden doktor ismi vermek istemiyorsunki herkeze uygulanan tedavi farklı bende fsh yüksek amh çok düşük..bizim fsh yüzünden yumurtalar kaltiesiz böyle durumlarla karşılaşmak normal doktor hatasıyla ilgili değil bence..ben 3 tüp denedim çok iptaler oldu yumurt büyümedi hep orta kalite emriyom oldu tutmadı tüp iki ay önce klomenle yumoş büyüdüğü halde opu oldum dölenme olmadı..bu a tedavimde merkez değiştirdim yumurta erken çatladı doktorların ne suçu varki canım normal prosödür uyguluyorlar..sana iyi gelen merkez diğer hastaya iyi gelmez biz burda kimseyi kötilemiyoruz..sana iyi gelmeyen doktorla hamiş kalanda çook vardır..biz sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz..bence doktor ismi vermenin sakıncası yok..sorun bizdeki yumoşlarda canım..canim opu oldu ama transfer yapmadi dr. Embriyo bile olusturmadi. Benim durumum cok farkli dr acisindan o nedenle isim vermeyim. Beni anlayacagini dusunuyorum. Tanidik dr o ndnle gume gittim ben ugrasmadi pek fazla.
canim bende de amh dusuk fsh yuksek. Durumumuz ayni. Ben ozelden yazayim sana doktoru olur mu. Gercekten benim durum cok farkli. Ama opu liv de oldu. Ben hic memnun kalmadim. Hemsireler beni ameliyathaneye transfer diye falan indirsi o derece karisiklik var yanicanımcığım neden doktor ismi vermek istemiyorsunki herkeze uygulanan tedavi farklı bende fsh yüksek amh çok düşük..bizim fsh yüzünden yumurtalar kaltiesiz böyle durumlarla karşılaşmak normal doktor hatasıyla ilgili değil bence..ben 3 tüp denedim çok iptaler oldu yumurt büyümedi hep orta kalite emriyom oldu tutmadı tüp iki ay önce klomenle yumoş büyüdüğü halde opu oldum dölenme olmadı..bu a tedavimde merkez değiştirdim yumurta erken çatladı doktorların ne suçu varki canım normal prosödür uyguluyorlar..sana iyi gelen merkez diğer hastaya iyi gelmez biz burda kimseyi kötilemiyoruz..sana iyi gelmeyen doktorla hamiş kalanda çook vardır..biz sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz..bence doktor ismi vermenin sakıncası yok..sorun bizdeki yumoşlarda canım..
o dokotorun ismini hiç duymadım canım..bende merkez değiştirdim istanbula yakınsan tavsiye edebilceğim merkezler var..hakımızda hayırlsı olsun..şimdi sen bakım yap kendine..imunekQenzim10 biesteron omega3 arı sütü kullan..canim bende de amh dusuk fsh yuksek. Durumumuz ayni. Ben ozelden yazayim sana doktoru olur mu. Gercekten benim durum cok farkli. Ama opu liv de oldu. Ben hic memnun kalmadim. Hemsireler beni ameliyathaneye transfer diye falan indirsi o derece karisiklik var yani
sagol canim benim. Umudumuzu yitirmememiz lazim. Ankaradayim canim ben. Nova arta gidicemo dokotorun ismini hiç duymadım canım..bende merkez değiştirdim istanbula yakınsan tavsiye edebilceğim merkezler var..hakımızda hayırlsı olsun..şimdi sen bakım yap kendine..imunekQenzim10 biesteron omega3 arı sütü kullan..
o dokotorun ismini hiç duymadım canım..bende merkez değiştirdim istanbula yakınsan tavsiye edebilceğim merkezler var..hakımızda hayırlsı olsun..şimdi sen bakım yap kendine..imunekQenzim10 biesteron omega3 arı sütü kullan..
Allahtan umut kesilmez canım sabredicez bekliycez yapıcak başka bişey yok mallesef..işimiz Allaha kalmış olmamasında vardır bir hayır..biz üstümüze düşeni yapalım..Ben de bir yıldır sizler gibi maalesef yüksek fsh ve düşük amh ile uğraşıyorum. Daha hiç embriyo ve transfer aşamasına gelemedim bile, üç aydır doktor kontrolünde vitamin ve hayıt,aslanpençesi,civan perçemi ve saf arı sütü kullanıyorum ama üç aydır yumurtam olmuyor, tüp bebek tedavisine bile başlayamadım.Erken çatlayan, tüp bebek tedavisinde ilaçlara rağmen büyümeyen ve şimdi de o kadar vitamin takviyelerine rağmen olmayan yumurta. Bugün yine kontrole gittim yine yok yumurtam... Hiç umut yok mu????
Gülnevacım doğru diyorsun ama yaşımız da genç değil ki daha zaman var desek.Zaten bana hiçbir doktor olmulu konuşmadı ve şimdi anlıyorum ki haklılarmış.Dedikleri gibi yumurta ya kalitesiz çıktı erken çatladı ya da büyümedi... Üç aydır da doktor kontrolünde içmediğim ilaç yok ama yumurta oluşmuyor. İlaç kullanmadan da adet oluyorum hala, bu iyi birşey ama yumurta yokkken nasıl adet oluyorum onu da anlamadım. Senin doktora gittiğinde canım yumurtan olmadığı zaman adet olabiliyormuydun?Allahtan umut kesilmez canım sabredicez bekliycez yapıcak başka bişey yok mallesef..işimiz Allaha kalmış olmamasında vardır bir hayır..biz üstümüze düşeni yapalım..
Canim yumurtanla adetin alakasi yok.Yumurtan olmadan da adet olabilirsin adeti saglayan rahimdir o kalinlasip dokulur varsa icinde yumurta atilir.Kendiliginden adet olman cok cok iyi.Kendiliginden oldugun surece umut vardir hep bunu unutma tup bebek doktorlarindan biri demis.Canim sen ignelerle mi tedavi gordun? Ben igne vuruldum gonal-f + menopur ilk tedavimde iki kalitesiz yumurta ve dolayisiyla embriyo oldu.Sonra klomenle buyuttum folikullerimi bu kez iki tane 1. Kalite embriyom oldu.Bence bizim gibi hastalarda igne yerine klomenle daha kaliteli yumurta elde ediliyor bir daha folikulun olursa oyle yapsana.Gülnevacım doğru diyorsun ama yaşımız da genç değil ki daha zaman var desek.Zaten bana hiçbir doktor olmulu konuşmadı ve şimdi anlıyorum ki haklılarmış.Dedikleri gibi yumurta ya kalitesiz çıktı erken çatladı ya da büyümedi... Üç aydır da doktor kontrolünde içmediğim ilaç yok ama yumurta oluşmuyor. İlaç kullanmadan da adet oluyorum hala, bu iyi birşey ama yumurta yokkken nasıl adet oluyorum onu da anlamadım. Senin doktora gittiğinde canım yumurtan olmadığı zaman adet olabiliyormuydun?
Canim yumurtanla adetin alakasi yok.Yumurtan olmadan da adet olabilirsin adeti saglayan rahimdir o kalinlasip dokulur varsa icinde yumurta atilir.Kendiliginden adet olman cok cok iyi.Kendiliginden oldugun surece umut vardir hep bunu unutma tup bebek doktorlarindan biri demis.Canim sen ignelerle mi tedavi gordun? Ben igne vuruldum gonal-f + menopur ilk tedavimde iki kalitesiz yumurta ve dolayisiyla embriyo oldu.Sonra klomenle buyuttum folikullerimi bu kez iki tane 1. Kalite embriyom oldu.Bence bizim gibi hastalarda igne yerine klomenle daha kaliteli yumurta elde ediliyor bir daha folikulun olursa oyle yapsana.
sagol canim benim. Umudumuzu yitirmememiz lazim. Ankaradayim canim ben. Nova arto dokotorun ismini hiç duymadım canım..bende merkez değiştirdim istanbula yakınsan tavsiye edebilceğim merkezler var..hakımızda hayırlsı olsun..şimdi sen bakım yap kendine..imunekQenzim10 biesteron omega3 arı sütü kullan..
Canim ben de yazin 30 fshi gordum.Amh da gecen sene 0.5ti.Dhea kullaniyorum 2-3 aydir onun faydasini gordum canim son iki ay fsh 8 cikti.Ama ilk tedavimde 4 folikulden 3 u buyudu 225 gonal-f+ menopur du tedavim.Ama dengesiz buyuduler biri bos cikti diger ikisi dollendi ama 3. Kalite embriyo oldular doktor cok kalitesiz dedi.Embriyonun kalitesini de yumurta belirler dolayisiyla kalitesiz buyumus yumurtalar.Canim bizde yapilan en buyuk yanlis yuksek doz igne vermek.Hic gerek yok inan , bizde yapilmasi gereken klomenle tek yumurta buyutup kaliteli buyutmek.Benim fsh 8 e2 110du bir sonraki ay doktorum dedi ki olmaz bu ay e2 yuksek pas gecelim dedi.Fakat burda ezgi diye bir arkadas var o da yuksek doz ignelere hic cevap vermemis buyumemis bile folikuller 16 fsh 167 e2 oldugu ay klomen kullandi onla tup yaptirdi simdi 8 aylik hamile cok sukur.Ben de onu goz onune alarak gittim klomen aldim kendi kafama kullandim ve sonuc 2 tane kaliteli embriyom oldu doktorum bile yumurtalari gordu hemen alalim bunlari dedi e2 falan unuttu.Yani canim sen de bosver birak o yuksek doz igneleri bir kere de klomenle dene canim eger folikulun oour fsh da 20 nin alti olursa cook buyuk ihtimalle bu kez kaliteli embriyo elde edersin canim.Doktorun da onay vermis madem kullan canim.Canım teşekkür ederim bana umut olmaya çalıştığın için, bugünkü doktor kontrolü yüzünden karamsar bir moddayım aslında. Benim ilk tedavimde yüksek doz iğnelerle 4 yumurtadan biri büyüdü ama erken çatladı,ikincide gonalf yüksek doz kullandım hiçbiri büyümedi, 3 aydır de sadece kontrole gidiyorum ortada yumurta olmadığından tüp bebek tedavisine başlayamadım artık sinirlerim bozuldu.O kadar çok vitamin ve ot.çöp içiyorumki nasıl işe yaramaz aklım almıyor.Canım kontoruma söyledim klomeni, onu kullanabiliriz dedi ama folikul olursa. Benim fsh 31 ve amh 0,13 canım, bu durumumu düşününce umut da kalmadı artık.
ben 29 yasindayim arkadslar daha 2 yillik evliyim. Ne yapicam ben de bilmiyorum ama umut edicez caresibuGülnevacım doğru diyorsun ama yaşımız da genç değil ki daha zaman var desek.Zaten bana hiçbir doktor olmulu konuşmadı ve şimdi anlıyorum ki haklılarmış.Dedikleri gibi yumurta ya kalitesiz çıktı erken çatladı ya da büyümedi... Üç aydır da doktor kontrolünde içmediğim ilaç yok ama yumurta oluşmuyor. İlaç kullanmadan da adet oluyorum hala, bu iyi birşey ama yumurta yokkken nasıl adet oluyorum onu da anlamadım. Senin doktora gittiğinde canım yumurtan olmadığı zaman adet olabiliyormuydun?
Canım haklısın o kadar yüksek dozun faydasını gören yoktur bizim gibi hastalarda.Ben de dhea, saf arı sütü, hayıt tohumu, aslan pençesi, civan perçemi, e vitamini ve antioksidant formula kullanıyorum 3 aydır bakalım bir gün faydasını görürüm inşallah. Aslında e2 nin yüksek olması genelde kist e bağlanıyor, kist olunca e2 yükselirken fsh ı baskılayıp düşürüyor canım, senin kist mi vardı e2 110 iken? Senin havuz yöntemimi yapılıyor canım.Nerede tedavi görüyorsun?Canim ben de yazin 30 fshi gordum.Amh da gecen sene 0.5ti.Dhea kullaniyorum 2-3 aydir onun faydasini gordum canim son iki ay fsh 8 cikti.Ama ilk tedavimde 4 folikulden 3 u buyudu 225 gonal-f+ menopur du tedavim.Ama dengesiz buyuduler biri bos cikti diger ikisi dollendi ama 3. Kalite embriyo oldular doktor cok kalitesiz dedi.Embriyonun kalitesini de yumurta belirler dolayisiyla kalitesiz buyumus yumurtalar.Canim bizde yapilan en buyuk yanlis yuksek doz igne vermek.Hic gerek yok inan , bizde yapilmasi gereken klomenle tek yumurta buyutup kaliteli buyutmek.Benim fsh 8 e2 110du bir sonraki ay doktorum dedi ki olmaz bu ay e2 yuksek pas gecelim dedi.Fakat burda ezgi diye bir arkadas var o da yuksek doz ignelere hic cevap vermemis buyumemis bile folikuller 16 fsh 167 e2 oldugu ay klomen kullandi onla tup yaptirdi simdi 8 aylik hamile cok sukur.Ben de onu goz onune alarak gittim klomen aldim kendi kafama kullandim ve sonuc 2 tane kaliteli embriyom oldu doktorum bile yumurtalari gordu hemen alalim bunlari dedi e2 falan unuttu.Yani canim sen de bosver birak o yuksek doz igneleri bir kere de klomenle dene canim eger folikulun oour fsh da 20 nin alti olursa cook buyuk ihtimalle bu kez kaliteli embriyo elde edersin canim.Doktorun da onay vermis madem kullan canim.
canim ben de dr umla bunu konusucam benim e2 400 lerdeydi gecen ay. 0,15 amh 3,62 fsh ama e2 yuksek iste. Bu ay 3 yumurtam vardi 1 tanesi cevap verdi. o da kalitesiz cikti.Canim ben de yazin 30 fshi gordum.Amh da gecen sene 0.5ti.Dhea kullaniyorum 2-3 aydir onun faydasini gordum canim son iki ay fsh 8 cikti.Ama ilk tedavimde 4 folikulden 3 u buyudu 225 gonal-f+ menopur du tedavim.Ama dengesiz buyuduler biri bos cikti diger ikisi dollendi ama 3. Kalite embriyo oldular doktor cok kalitesiz dedi.Embriyonun kalitesini de yumurta belirler dolayisiyla kalitesiz buyumus yumurtalar.Canim bizde yapilan en buyuk yanlis yuksek doz igne vermek.Hic gerek yok inan , bizde yapilmasi gereken klomenle tek yumurta buyutup kaliteli buyutmek.Benim fsh 8 e2 110du bir sonraki ay doktorum dedi ki olmaz bu ay e2 yuksek pas gecelim dedi.Fakat burda ezgi diye bir arkadas var o da yuksek doz ignelere hic cevap vermemis buyumemis bile folikuller 16 fsh 167 e2 oldugu ay klomen kullandi onla tup yaptirdi simdi 8 aylik hamile cok sukur.Ben de onu goz onune alarak gittim klomen aldim kendi kafama kullandim ve sonuc 2 tane kaliteli embriyom oldu doktorum bile yumurtalari gordu hemen alalim bunlari dedi e2 falan unuttu.Yani canim sen de bosver birak o yuksek doz igneleri bir kere de klomenle dene canim eger folikulun oour fsh da 20 nin alti olursa cook buyuk ihtimalle bu kez kaliteli embriyo elde edersin canim.Doktorun da onay vermis madem kullan canim.
Canım yaşın genç senin ben 35 yaşındayım, bu yüzden umudum azaldı aslında. Senin fsh ve amh kaç?ben 29 yasindayim arkadslar daha 2 yillik evliyim. Ne yapicam ben de bilmiyorum ama umut edicez caresibu
canim ben de dr umla bunu konusucam benim e2 400 lerdeydi gecen ay. 0,15 amh 3,62 fsh ama e2 yuksek iste. Bu ay 3 yumurtam vardi 1 tanesi cevap verdi. o da kalitesiz cikti.Canim ben de yazin 30 fshi gordum.Amh da gecen sene 0.5ti.Dhea kullaniyorum 2-3 aydir onun faydasini gordum canim son iki ay fsh 8 cikti.Ama ilk tedavimde 4 folikulden 3 u buyudu 225 gonal-f+ menopur du tedavim.Ama dengesiz buyuduler biri bos cikti diger ikisi dollendi ama 3. Kalite embriyo oldular doktor cok kalitesiz dedi.Embriyonun kalitesini de yumurta belirler dolayisiyla kalitesiz buyumus yumurtalar.Canim bizde yapilan en buyuk yanlis yuksek doz igne vermek.Hic gerek yok inan , bizde yapilmasi gereken klomenle tek yumurta buyutup kaliteli buyutmek.Benim fsh 8 e2 110du bir sonraki ay doktorum dedi ki olmaz bu ay e2 yuksek pas gecelim dedi.Fakat burda ezgi diye bir arkadas var o da yuksek doz ignelere hic cevap vermemis buyumemis bile folikuller 16 fsh 167 e2 oldugu ay klomen kullandi onla tup yaptirdi simdi 8 aylik hamile cok sukur.Ben de onu goz onune alarak gittim klomen aldim kendi kafama kullandim ve sonuc 2 tane kaliteli embriyom oldu doktorum bile yumurtalari gordu hemen alalim bunlari dedi e2 falan unuttu.Yani canim sen de bosver birak o yuksek doz igneleri bir kere de klomenle dene canim eger folikulun oour fsh da 20 nin alti olursa cook buyuk ihtimalle bu kez kaliteli embriyo elde edersin canim.Doktorun da onay vermis madem kullan canim.
Canim e2 400 yuksek bir deger yalniz.200 e kadar yolu var canim ezgiden gordugum kadariyla normalde 200 de yuksek ama tedavi icin engel degil ama 400 500 gibi degerler genelde kist oldugu icin oluyor.O yuzden sen e2 nin biraz dusmesini bekle canim fshini oyle dusuren de e2 cunku fshin ideali 6-7 dir.Fsh 20 alti e2 200 alti klomen icin ideal olan bence canim.canim ben de dr umla bunu konusucam benim e2 400 lerdeydi gecen ay. 0,15 amh 3,62 fsh ama e2 yuksek iste. Bu ay 3 yumurtam vardi 1 tanesi cevap verdi. o da kalitesiz cikti.
Yoktu canim kist.E2 cok yuksek olsa kullanmazdim bende ama bence tedavi icin 200 e kadar yolu var canim engel degil yani cunku ezgi de 167 e2 ile kaldi hamile ama 200 ustu engel olabilir haklilar o konuda.Genelde kist oluyor cunku 200 ustu olanlarda.Doktor 9. Gun bakti 13 mm yumurta hemen destekleyelim dedi menopur verdi ama ben kullanmadim klomene devam ettim.Ilk tedavimde fsh 8 e2 67 ydi hic kaliteli embriyo elde edemedim bunda fsh 8 e2 110 du klomenle iki tane 1. Kalite oldu 5. Gune kadar gittiler ustelik.Evet canim havuz uygulaniyor ankara gen-arttayim aysun baltaci doktorum.Subatta dusunuyorum transferi.Bu ay da doktorum kendi dedi sizin gibi hastalarda bazen klomen ise yariyor dedi adetimi bekliyorum simdi bu ay da klomen deneyecegim fsh 20 alti olursa.Fsh 20 e2 200 altinda klomen sonuc veriyor bence canim daha yuksek degerleri bilemeyecegim gozlemledigim bir kisi yok cunku.Canım haklısın o kadar yüksek dozun faydasını gören yoktur bizim gibi hastalarda.Ben de dhea, saf arı sütü, hayıt tohumu, aslan pençesi, civan perçemi, e vitamini ve antioksidant formula kullanıyorum 3 aydır bakalım bir gün faydasını görürüm inşallah. Aslında e2 nin yüksek olması genelde kist e bağlanıyor, kist olunca e2 yükselirken fsh ı baskılayıp düşürüyor canım, senin kist mi vardı e2 110 iken? Senin havuz yöntemimi yapılıyor canım.Nerede tedavi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?