- 22 Ağustos 2015
- 104
- 29
- 13
- 41
hangi kürleri uyguladın biraz anlatır mısın?34 yaşındayım 2008 doğumlu bir kizim var 1,5 yıl korumadık olmayinca 2015 nisanda dr a gittim fsh 14,,,, du bana amh yapalım dediler sogan kuru uygulayıp bir ay sonra baska bir hastanede degerlerime bakildi fsh 10,,,, gibi bir değere düştü amh ise 0,26 di yani direk tüp dediler hic tup denemedim çünkü yakin arkadaşımın 2 tüp deneyimi var ve tutmadı. Bende kürler uyguladim dogal yoldan hamile kaldim. Dr lar kurleri önermiyor evet ama verdikleri hormon ilaclari vucuda hic mi yan etkisi yok. İstanbulda yasiyorum her semte bir klinik var ve guzel para var bu işte... Açıkçası cok dr akrabam tanıdığım var ama güvenmiyorum geneline..
Cnm ben 4 yil boyunca bircok kur denedim.icmedgim yemedgm sey kalmadi diyebilrm.ama hamile kalmadan once ne yaptin dersen bi tanidik bir macun tarifi vermisti corekotlu balli ari sutlu.onu yaptim yedim 41 gun.hangi kürleri uyguladın acaba benimde fsh yüksek ve 2 defa tüp bebek denedim olmadı
Öncelikle ben 26 günde bir regl oluyordum ama regl olmak illaki yumurta olması anlamına gelmiyormuş onu anladım. İlk ay soğan kürü yaptım iki gün erken regl oldum. Sonra aslan pencesi testere dişli bunu almak için aktara gittim bana hayıt ekstresi be arı sütü de sattı. İkisi aynı anda yapılmıyormuş ama ben bilmeden yaptım. Testre dişli aslan pencesi ni aktar ne zaman aldığını bilmiyor oysa bir yıldan fazla beklemsi halinde etkisi cok azalıyormuş. Sonraki ay sadece hayıt ekstrası yaptım reglim 28 güne cıktı göbek ve göğüste tüylenme yaptı bende korkup bıraktım. Bu arada tatile gittim eşim ameliyat oldu filan hiçbirşey yapmadım sperm örneginde ileri hız düşük cıktı. Umudum iyice kırıldı aktardan ona karışım aldim kendimde deli bali yedim sabahlari ac karnina ve yaklasik iki ay haftada yarim kilo incir yedim cunku incirin tutunmaya cok faydasi oldugunu öğrenmiştim. Bu karisimlari nisan ayindan aralik ayina kadar yapmis oldum. 10 aralikta b_hcg sonrası hamile olduğumu öğrendim. Benim yaşadıklarım bunlar.hangi kürleri uyguladın biraz anlatır mısın?
senin adına sevindim.Rabbim sağlıkla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. bende benzer bir macun kullanıyorum şimdi inşallah işe yarar.Cnm ben 4 yil boyunca bircok kur denedim.icmedgim yemedgm sey kalmadi diyebilrm.ama hamile kalmadan once ne yaptin dersen bi tanidik bir macun tarifi vermisti corekotlu balli ari sutlu.onu yaptim yedim 41 gun.
41 gunun sonunda zaten adet oldum ve son adetim oldu.hamile kaldm o ay.
Istersen tarifini veririm.umarim bebegine kavusursun
cevap için tesşekkürler Rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlısı ile güzel günlerini göstersin.senin adına sevindim.inşallah darısı benim başıma:)Öncelikle ben 26 günde bir regl oluyordum ama regl olmak illaki yumurta olması anlamına gelmiyormuş onu anladım. İlk ay soğan kürü yaptım iki gün erken regl oldum. Sonra aslan pencesi testere dişli bunu almak için aktara gittim bana hayıt ekstresi be arı sütü de sattı. İkisi aynı anda yapılmıyormuş ama ben bilmeden yaptım. Testre dişli aslan pencesi ni aktar ne zaman aldığını bilmiyor oysa bir yıldan fazla beklemsi halinde etkisi cok azalıyormuş. Sonraki ay sadece hayıt ekstrası yaptım reglim 28 güne cıktı göbek ve göğüste tüylenme yaptı bende korkup bıraktım. Bu arada tatile gittim eşim ameliyat oldu filan hiçbirşey yapmadım sperm örneginde ileri hız düşük cıktı. Umudum iyice kırıldı aktardan ona karışım aldim kendimde deli bali yedim sabahlari ac karnina ve yaklasik iki ay haftada yarim kilo incir yedim cunku incirin tutunmaya cok faydasi oldugunu öğrenmiştim. Bu karisimlari nisan ayindan aralik ayina kadar yapmis oldum. 10 aralikta b_hcg sonrası hamile olduğumu öğrendim. Benim yaşadıklarım bunlar.
Öncelikle ben 26 günde bir regl oluyordum ama regl olmak illaki yumurta olması anlamına gelmiyormuş onu anladım. İlk ay soğan kürü yaptım iki gün erken regl oldum. Sonra aslan pencesi testere dişli bunu almak için aktara gittim bana hayıt ekstresi be arı sütü de sattı. İkisi aynı anda yapılmıyormuş ama ben bilmeden yaptım. Testre dişli aslan pencesi ni aktar ne zaman aldığını bilmiyor oysa bir yıldan fazla beklemsi halinde etkisi cok azalıyormuş. Sonraki ay sadece hayıt ekstrası yaptım reglim 28 güne cıktı göbek ve göğüste tüylenme yaptı bende korkup bıraktım. Bu arada tatile gittim eşim ameliyat oldu filan hiçbirşey yapmadım sperm örneginde ileri hız düşük cıktı. Umudum iyice kırıldı aktardan ona karışım aldim kendimde deli bali yedim sabahlari ac karnina ve yaklasik iki ay haftada yarim kilo incir yedim cunku incirin tutunmaya cok faydasi oldugunu öğrenmiştim. Bu karisimlari nisan ayindan aralik ayina kadar yapmis oldum. 10 aralikta b_hcg sonrası hamile olduğumu öğrendim. Benim yaşadıklarım bunlar.
Öncelikle ben 26 günde bir regl oluyordum ama regl olmak illaki yumurta olması anlamına gelmiyormuş onu anladım. İlk ay soğan kürü yaptım iki gün erken regl oldum. Sonra aslan pencesi testere dişli bunu almak için aktara gittim bana hayıt ekstresi be arı sütü de sattı. İkisi aynı anda yapılmıyormuş ama ben bilmeden yaptım. Testre dişli aslan pencesi ni aktar ne zaman aldığını bilmiyor oysa bir yıldan fazla beklemsi halinde etkisi cok azalıyormuş. Sonraki ay sadece hayıt ekstrası yaptım reglim 28 güne cıktı göbek ve göğüste tüylenme yaptı bende korkup bıraktım. Bu arada tatile gittim eşim ameliyat oldu filan hiçbirşey yapmadım sperm örneginde ileri hız düşük cıktı. Umudum iyice kırıldı aktardan ona karışım aldim kendimde deli bali yedim sabahlari ac karnina ve yaklasik iki ay haftada yarim kilo incir yedim cunku incirin tutunmaya cok faydasi oldugunu öğrenmiştim. Bu karisimlari nisan ayindan aralik ayina kadar yapmis oldum. 10 aralikta b_hcg sonrası hamile olduğumu öğrendim. Benim yaşadıklarım bunlar.
Deli balı yada kestane balı diye de geciyor. Evet aslan pençesi ve hayıt aynı anda kullanmayın bende tüylenme yaptıÇok sevindim adınıza. Deli balı nedir. Birlikte olmaması gerek hayır ile aslan pençesi mi
Yanıtınız için teşekkürler, arı sütü ya da çok kaliteli bir bal gerekiyor sanırım. Dün cepten yazmaya çalışırken internette kopukluk olduğu için sizin mesajı bir kaç defa alıntılamış :)Deli balı yada kestane balı diye de geciyor. Evet aslan pençesi ve hayıt aynı anda kullanmayın bende tüylenme yaptı
Gebelik ihtimali olabilir kan değerinde cikar. Ben idrarda görememiş menopoz oldum diye iki gün ağlamıştım inşallah gebeliktir.Kızlar size birşey danışmak istiyorum durumum da bahsetmiştim adet değilken test sonuClar 25.55 çıktı adet olup. Hastaneye gidecektim Ama dört gündür adet gecikti ilk defa. Böyle oluyor adet dönem üç gün önce Kahverengi leke geldi sonra durdu şimdi de saydam kokusuz akıntı geliyor. Göğüslerim aşırı sis. Fsh. Yüksekliği buna sebep olur. Mu yada hamilelik ihtimali olur. Mu kafam çok karışık yine ye
İnşallah gebeliktır. Bende menopoz girdin diye ağlıyorum. Hiçbirşey anlamıyorum öyle bir belirsizlik yaşıyorum. Ki tahliladet değilken yapıldı değer. Doğru mu yanlış mi onu da bilemiyorm bana nolur dua edin çok zor günler geçiyorum allah hepimizin yardımcısı olsunGebelik ihtimali olabilir kan değerinde cikar. Ben idrarda görememiş menopoz oldum diye iki gün ağlamıştım inşallah gebeliktir.
Fsh için Reglin 3. Günü aç veriliyor diye biliyorum ama amh değeri ise herhangi bir günde belirleyici olabiliyor. Gebelik için kan testi şart inşallah hamilesinizdir.İnşallah gebeliktır. Bende menopoz girdin diye ağlıyorum. Hiçbirşey anlamıyorum öyle bir belirsizlik yaşıyorum. Ki tahliladet değilken yapıldı değer. Doğru mu yanlış mi onu da bilemiyorm bana nolur dua edin çok zor günler geçiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah Bende öyle olması için dua ediyorum dr genel kontrol amaclı. Gittim adet bittikten üç gün sonra Gittin Bende kan aldı ve fsh. Yüksek dedi tok. Karnına kan aldı Benden. Bu test hiç haberim yoktu bir anda kendimi bunun içinde buldum neler yaşadığımi anlatamam yirmi gündür. Çok zor günler geçirdim. Bir kaç dr görüştüm hasta olmadan gelme muhakkak adet olman. Gerek dediler artık neye inançagmi şaşırdımFsh için Reglin 3. Günü aç veriliyor diye biliyorum ama amh değeri ise herhangi bir günde belirleyici olabiliyor. Gebelik için kan testi şart inşallah hamilesinizdir.
Bana ac olmam gerektigi soylenmedi ama kesinlikle adetin 2-5 gunu arasinda bir zamanda yapilmali. Ideali 3uncu gun. Ve hatta FSH ay icinde artiyor, ozellikle ovulasyon doneminde. Senin doktor elmayla armudun karsilastirilmayacagini bilmiyor herhalde. Sen baska bir doktora git bence.İnşallah Bende öyle olması için dua ediyorum dr genel kontrol amaclı. Gittim adet bittikten üç gün sonra Gittin Bende kan aldı ve fsh. Yüksek dedi tok. Karnına kan aldı Benden. Bu test hiç haberim yoktu bir anda kendimi bunun içinde buldum neler yaşadığımi anlatamam yirmi gündür. Çok zor günler geçirdim. Bir kaç dr görüştüm hasta olmadan gelme muhakkak adet olman. Gerek dediler artık neye inançagmi şaşırdım
Haklisin arkadasim. Ben de kac tane link yayinladim, kac doktorla konustum. Insanlar bitkisel tedavi ile gecirmeye calisiyorlar bunu ancak gececek birsey degil. Dustugunu gorup kendimizi aldatiyoruz, hicbirsey degismiyor. O yuzden hemen tedavi sart.Bende 7 ay önce fsh yüksekliğini öğrendim, beslenme ve çaylarla hallolur sandım ama şimdiki aklım olsa o zaman amh baktırır ve iyi bir doktora giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?