fsh yüksek olanlar

Canim prolaktin hormonu nedir hic bilmiyorum benim sanirim normaldi,esinin sorunu olmamasi buyuk bir arti masallah,gecen ay fsh yuksekligini ogrenince benimde dunya basima yikildi ama dunyanin sonu degil dert veren Allah dermanini da verir insallah.
Valla canim benim 10.8 di ultrasyonda da 7 yum gordu doktor klomen verdi ama bu ay kullanmadim cunku gecen hafta istanbula tatile gitmistik bosuna kullanmayayim dedim.Sanada muhtemelen ultrasyondan yumurtalarina bakar ona gore tedavi yontemi belirler ama asilama demez hemen merak etme.

Himm anladim canim hayirlisi olsun bir kac gun bekle olmadi doktora git.Stres cok etki ediyor biraz rahat olmaya calis

Sana maşallah canım vallahi hayranlıkla okudum bu söylediklerinin bir çoğunu teni duyuyorum. Bende bi tek folbiol alıyorum haftada 3 gün onun dışında bişey yapmıyorum ama perşembe doktora gidince inşallah bende kendime bi yol haritası çizerim seninki kadar düzenli olur mu bilmiyorum ama en azından tedbir almak lazım. En çok da dua lazım Rabbim bu mübarek günde kabul etsin dualarımızı birbirimiz içinde edelim inşallah. Dediğin şeyleri aklımda tutamam ama burdan arada bakıp en azından bi kaçını yapabilirm. Bu arada ne Zamandır deniyorsun değerlerin nasıl senin hormonların?

Canım doktor beni yumurtlama gününden bi gün önce muayene etti ve sağ yumurtalukta çatlamak üzere olan bi yumurtan var dedi ama senin gibi hiç 7 yumurtam oldu mu bilmiyorum sen bi ayda 7 yumurta mı ürettin yani hiç bir ilaç iğne olmadan doğal yolla?

Canim normalde her kadinda adetle beraber yeni yumurtalar olusur ve bunlar icinde genelde bir tane yumurta olgunlasir.doktor bana 10 yunurtan olsa iyi olurdu dedi 7 azmis bu ay icin.Yani bunlardan sadece biri olgunlasip catkayacak anlatabildim mi

Canim normalde her kadinda adetle beraber yeni yumurtalar olusur ve bunlar icinde genelde bir tane yumurta olgunlasir.doktor bana 10 yunurtan olsa iyi olurdu dedi 7 azmis bu ay icin.Yani bunlardan sadece biri olgunlasip catkayacak anlatabildim mi
Anladım canım diğerleri büyümüyor. Peki doktor bu tespiti adetin kaçıncı günü veya ne zaman yaptı? Alttan mı muayene etti?

Anladım canım diğerleri büyümüyor. Peki doktor bu tespiti adetin kaçıncı günü veya ne zaman yaptı? Alttan mı muayene etti?
Canim buyuyordur elbet sadece rezerv normalden biraz az galiba doktor 10 tane olsa iyi olurdu dedi benimki 7 mis.
Adetin 3. Gunu hormon testinde fsh yuksek cikinca alttan ultrasyonla bakip saydi sureci hizlandiralim deyip klomen yazdi.

Canim buyuyordur elbet sadece rezerv normalden biraz az galiba doktor 10 tane olsa iyi olurdu dedi benimki 7 mis.
Adetin 3. Gunu hormon testinde fsh yuksek cikinca alttan ultrasyonla bakip saydi sureci hizlandiralim deyip klomen yazdi.
Büyük ihtimalle banada bu ay öyle yapar. Bakalım bizimki ne durumda allah yardımcımız olsun :)

valla benim yas 40
henüz 2.denemem(gerçi nisan prognova kullandım kist vardı saymasam daha iyi) tüp şimdilik düşünmüyorum ağustosa kadar bakıcaz insallah
ALLAHIMA ŞÜKROLSUN Kİ BENİM 7 YAŞINDA BİR KIZIM VAR

RABBİM SİZLEREDE YAŞATSIN İNSALLAH BU DUYGUYU

ama çok kardeş istiyor biz düşünmüyoken kızımızın istegı ile düşünmeye başladım simdi inanılmaz derecede istiyorum gönlüme düştü bir kere Rabbim vermeyeceği şeyi akla gönle düşürmezmiş derler

martta fsh 4,6 idi ama e2 200 cıkmıştı fsh ı baskıladı yani
nisanda fsh 15.77 çıktı :)

ama takılmıyorum fsh a uç rakamlarda gebe kalanlar var

rezerv azlığı benim sorunum 5-6 yumurta oluyo genelde ve çatlıyo cok şükür
kızım 2 yıl korunduktan sonra 33 yaşında ilk denemede oldu buda öyle olur sandım ama olmadı
gerçi henüz 1-2 deneme ama ASLA OLMAYACAK DİYE HİÇ DÜŞÜNMEDİM DÜŞÜNMÜYORUM DA

pozitif düşünce çok önemli dr ların söylemlerine de takmayın
formlarda bakın hep amaaaannn olmazsa olmaz dedikleri anca gelmiş hep bebişler

Ne Güzel maşallah sana canım. Bende tek çocuğum ve bunun sıkıntısını bildiğim için 2-3 çocuk istiyorum tabi Rabbim nasip eder se :) benim e2 38 canım fsh da 12.5 galiba bende baskılara yok kendi değerleri bunlar. Benim için herşey perşembe belli olacak dananın kuyruğu kopacak yani bende anne olmayı çok istiyorum ve şöyle düşünmek istiyorum Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. Benimde en son ümidim tüp bebek yaşım gençken yapılsın belki ilerde oda zorlaşır

insallah bu mübarek günde duaların kabul olur canım
değerlerin bence iyi fsh 15e kadar yolu var yumurtanda oluyosa eşinde de sorun yoksa doğal dene
ne zamandır ugrasıyosun bılmıyorum tabi ama 6ay cidden boş denemk lazım
ben bu ay dr folikul görürse regli oldugumda femera kullanıcam bakalım nisanda kullanacaktım ama 1 tane kıst cıktı bosuna kullanmayalım dedi dr yas kaçtı senin?

ah canım ah bende bu fsh ah bi çözebilisem keşke ben de 27 yaşındayım 2 senedir istiyoruz fsj 7yle başladım ve suan 13.36 ha bire yukseliğee stres cok etken doktor bendede yumurta görüyor bana dedigi fsha takılma ben ultrasonda gördügüm yumurtaya bakarım dio ama gelde içime anlat amh yaptırdım 1.43 cıktı . oda sınırda yanı ee fsh dan anlaşılıyor zate amh fsh dan daha kesin sonuç veriyor benım sana tavsiem en kısa zamanda amh yaptır cnm fsh a dokturun dedıgı gıbı eger yumurta gözukorsa tabı cok takmamak lazımmış .( ama saracoglunun kürleri varmıs onunla düsürenler cok varmıs arastur ıstersen

İlgilendiğin için öncelikle teşekkürler canım. Bende amh yi düşünüyorum ama kayserideyim ben burda yapmıyorlarmış ankarada yapılıyomuş yarın doktor ile bunu konuşcam benimki dw belki sınırda bilmiyorum amh ortalama kaç olması gerekiyor ki? Benim yaşım 30 ve 4 aydır korunmuyoruz bi baktım fsh sınırda dediğin gibi doktor yumurta var dese de içime anlatamıyorum daha hiç yumurtlama için iğne ilaç tedavi olmadım ben yarın ne der doktor bilmiyorum iyi ki bu işe erken başlamışım kendi haline bıraksam fsh diye bişeyden haberim bile olmayacaktı. Senin yumurtaların büyüyor ve çatlıyo mu?

Naptin canim iyi bir doktor falan buldun mu?nasil bir tedavi uygulayacaksa yaz burdan:)

Hayırlısı olsun canım stres yapma dicem ama ıyı erken davranmıssın bende hemen 6.ayımda gıtmıstım herseyi normal bekle bı sene denildi bekledim rahim filmi cektırdım bıraz da oyle bekledım bu arada arabada hormon testleri yaptırıyordum oyle farkettim fshı oldu bu arada 1,5sene klozete basladım sonra ıkı ay da o denendi hersey hocanın ıstedıgı gıbıydı oluştu buyudu catlanma ıste vuruldum ama olmadı hoca bıraz anısına bırak olmassa ıkı asılama onerırım dedi ne yapacağımı bilemiyorum sonra aşılamaya cesaret edemedım baska doktora gittim ozel muayene oda ordada hoca klozet kullanmasın zate ılk sayamam dedi ıkı ay normal gozlemledıgı gayet ıyıdı bı tanesinde ıgnebıle catlanma vurdu olmayınca hoca asılama ama bu da olmassa hıstereskopı dedım evett ıste korktuğumdan buyduuuu araştırıyorum ve ben hıstereskopı denilen hıssetmıstım mustafa Acer hoca duymussundur belkı ona netten zste rahim filmimi gostermıstım gerek var demişti ama sıra almak hocaya cok zordu ve gıtmıstım doktorda 20subat hıstereskopı oldum ve hoca ıyı bu ıslemi yaptık dedi rahim cok kalın traslama yapıldı videoda var elimde hakket oyle ama ve hoca 4 5 ay gelme at kafandan dusunme dedi ama oyle boyle yazın tam 2 sene olacak buarada maddî olarakta git gel doktorlara hep ozel para da cok gitti sadece hıstereskopı yye 3.5mılysr verdık doktor muayene ucretleru desen 200

Hıstereskopı den sonra cok kalan oluyormuş hamile ama nasıp..daha subwtta oldum beklıyorum ama zor surece ve asılama 2 bınden baslııo ıstanbul herseyi pahalı mubarek ve bende Nisan ayında devlete başvurdum ıkı asılama devlette dusunuyorum en azından dedım aşılamaya para dokmeyeyım belgelerini ayarladım haftaya salı heyete sunulan Ins karar cıkar bu aradamustafa acetede randevu aldım tee 29temmuza Ocak ayından beri almaya calısıyom randevu :) oda kenarda dursun olurda tıp olursa devlet ıstemıyorum zate. Uzun oldu ama benım hıkayem bu..

Kayseride hıc araştırma hastanesi yok mu kı cnm yaa benım sana tavsiyem bı ay klozet kullan olmassa,hemen aşılamaya gec hayırlısı hakkımızda

Canım bak sayfaya baya hıkayem yazdım :))sen nasılsın nasıl gıdıyorr -;
Okudum canim ama bana soyle geldi senin sorunun fsh falan degil sonucta ultrasyonda yum gorunuyor catliyor,hem de amh de kotu degil.Sanirim kafana fazlaca takiyorsun gerci takmamak da elde degil.

Ben de hamdolsun iyiyim tatilden donduk bu ay kafa dinliyorum reglme 10 kaldi olursam gidip tekrar baktiricam hormonlara bakalim nasil bir surec bekliyor beni bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…