fsh yüksek olanlar

Bence de o dokturu birak cnm hangi sehirdesin sonuclarini alip baska bi doktorada git cnm ..aynen oyle cnm sinanma ins olucak bi günü :)))
K.Maraştayım. İşverenimde bayan ve aynı sorunları oda yaşamış sıkıntı etme diyo 3. çocuğuna hamile şuan :)
bi sonraki kontrolumde de aynı tavırla yaklaşırsa değiştireceğim doktorumu
Günlerdir sıkıntı etmekteydim kendime formda birbirinize desteğinizi görünce hemen üye oldum. Nekadar güzel birbirini tanımayan insanların bu kadar içten bir şekilde birbirine destek olması.

Cidden oyle canim bu forum gercekten bir cok konunun ustesinden gelmemi sagladi. vajinismus sorunum vardi burdaki bayanlar sayesinde atlattim,kilo sorunum vardi yine burda hallediyorum 11 kilo verdim 4 ayda ve simdi de bu konu cikti eminim bunu da asicaz hep beraber.

Canim esine keciboynuzu kuru uygula cok etkili yani degerleri normal ciksa bile sperm sayisini arttiriyor bilginiz olsun,kendinde bal,polen,arisutu kullan tabi polen alerjin yoksa.Bunlarin hicbir yan etkisi yok yumurta kalitesini arttiriyor hormonlari etkilemez bence dene.Ben bu ay basladim bakalim bir kac aya etkisini gorurum insallah.

kürlerin tarifini alabilirmiyim

kürlerin tarifini alabilirmiyim
Canim polen,bal,arisutu aktardan ya da aricilardan al sabah ac karinla kahvaltidan yarim saat once birer cay kasigi ayri ayri ye,plastik kasik veya tahta kasikla yoksa ozunu kaybeder gunde bir defa esine de yedir hicbir yan etkisi yok (ama bazilarinin polene alerjisi olabiliyormus)
Keciboynuzunuda bir hafta sabah aksam bir haftadan sonra sadece aksamlari uc ay boyunca esine icir sen icme.
6-7 keciboynuzunu kirip kaynayan yarim litre suya at 3 dk kaynasin altini kapat 20 demlet sonra suzup soguk veya sicak farmetmez esine icir sifa olur insallah

Bencede cnm burda gercekten herkes birbirine cok guzel desstek oluyor :) tabiki cnm ins bizimde olucak bebisler:)) aynen bak tavrina doktorun gene ayniysa degistir :)) amh yide mutlaka yaptir arkadasin dedigi gibi kurleri de yap bende esime hep yapiodum keci boynuzi kürünü zarar gelmez yani :)

@sweetdreams1985, moryel88 . Canim bence sizde esinize keciboynuzu kuru uygulayin hicbir yan etkisi yok,sorunlari yoksa bile sperm kalitesini arttirir bence denemekten zarar gelmez.
Canim benim simdi okudum bende yazdigini keci boynuzunu bi ara yapiodum ama saldim bu aralar olmadi gene baslayim ben ona kendimim de iyi yemesi lazim benim ya cok zayifim su dedigin ari bal onlari alayim bende kendimie incir. Felanda iyi gelir dimi :)

Evet canim incir de tabiki iyi gelir ben incir kuru yapmiyorum ama gunde ara ogunde bir iki tane yiyorum cok iyiymis.Guvenilir bir aktardan bal,polen,arisutunu de al gercekten cok etkiliymis.Biz elimizden geleni yapalim Allah ugrasimizi gorsun,elbet bize de nasip eder.

Findik,fistik,ceviz,badem de yiyin esinle bol bol onlarda cok faydali.

Oyle cani biz elimizden geleni yapak da :)) ayy onlari zate hep yioz findik fistik simdi liste yapicam bu dediklerinide eklicem canim nasil peki bali ari sutunu kulllancam

Canım incir kürüne dikkat et prolaktin yükseltebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…