fsh yüksek olanlar

Iyiyim valla haftasonlarini cok seviyorum:)esim 2 gibi gelicek guzel bir kahvalti yapariz aksamda fulltime film keyfisiz de durumlar nasil,var mi haftasonu plani?
Ne guzel benimde annem geldi dün memeleketten:)) dun butun gun annemle birlikteydik kahvaltiya gttiik eve donuoz simdi yarin gidicek annem yarinda arkadslarla plan yapicaz ins simdilik boyle durumlar:)))

Ne guzel benimde annem geldi dün memeleketten:)) dun butun gun annemle birlikteydik kahvaltiya gttiik eve donuoz simdi yarin gidicek annem yarinda arkadslarla plan yapicaz ins simdilik boyle durumlar:)))
Hadi gozun aydin memleketiniz neresi yakin galiba neden okadar az kaliyorki annen? Bugunlerin kiymetini bilip dolu dolu gecirmek lazim yarin obur gun cocuk olunca bu kadar rahat olamayiz:)

Hadi gozun aydin memleketiniz neresi yakin galiba neden okadar az kaliyorki annen? Bugunlerin kiymetini bilip dolu dolu gecirmek lazim yarin obur gun cocuk olunca bu kadar rahat olamayiz:)
Dugun var cnm yarin dugunde bulunup gidicek annem :) evde kardesler var fazla kalamio malesef sakarya cnm iki. 3 saat istanbula:)) aynen yaaa bu zmanalr bol bol gezmek lazim :)

Dugun var cnm yarin dugunde bulunup gidicek annem :) evde kardesler var fazla kalamio malesef sakarya cnm iki. 3 saat istanbula:)) aynen yaaa bu zmanalr bol bol gezmek lazim :)
Iyiya yakinmis anneler bir kac gunlugunede olsa gelirler benim annemler de 2-3 saat uzaktalar annem arada gelip kaliyor ama burasi dag basi oldugu icin skilip donuyor:)hadi siz keyfini cikarin konusuruz yine

Ben okuldan geldim evdeyim temizlik çamaşır bi sürü iş var bu arada benim yumurtlama günlerim geldi çattı reglim bitti bu haftayı değerlendirmem lazım nasip gerisi
Canim okul derken sen de ogretmen misin?Aman degerlendir tatlim nasip neden olmasin:)ya doktor bana gecen ay bakip klomen yazdi sana amh sonucuna goremi tedavi uygulayacak.Anladigim kadariyla senin doktor fsh cok onemsemiyor

Canim okul derken sen de ogretmen misin?Aman degerlendir tatlim nasip neden olmasin:)ya doktor bana gecen ay bakip klomen yazdi sana amh sonucuna goremi tedavi uygulayacak.Anladigim kadariyla senin doktor fsh cok onemsemiyor
Evet canım öğretmenim ben değerlendircem canım ama yarın kayınvalidem geliyo bizde yatılı 1 hafta kalacak aynı zamanda kaynım da bende kalıyo düğünüm3 ay sonra yani ev curcuna ama biz yinede her fırsatı değerlendircez bakalım nasıl olacaksa. Evet benim doktor amh ye göre tedavi verecek canım haftaya inşallah bende klomen falanla yırtarım tüp bebek için maddi hazırlığımz yok

Ucumuzde ogretmeniz desene:)aman olsun siz odaniza cekilin kimseyi umursamayinsizin dugun daha olmadi mi?ozaman biraz stresli gunler seni bekliyor Allah kolaylik versin canim

Heheehe Bencede zeynebin dedigi gibi yap. :)) bu sayfada bizden baska kimse yok galiba ya bi tek bizim mi fsh yuksek acaba :))
Bi de soyle dusun fsh yuksek olup hamile kaldiklari icin girmeye firsat bulamiyorlardir.Cunku baska konularada arada bakiyorum fsh cok daha yuksek olup amh cok dusuk olup anne olan okadar cok kisi varki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…