- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
Yok canım benim açımdan sıkıntı yok ben alıştım kötü olayların üst üste gelmesine ama olsun bunun sonucunda bi rahatlık olacak elbet. Ben öğretmenin canım çalışıyorum bi devlet okulunda sen kpss ye mi çalışıyorsunHaklisin canim biraz duygusallastim bu haftasonu malum anneler gunude vardi bi de ust uste hamile haberi alinca kotu oldum.Allahin bir imtihani cidden bukadar ust uste gelmesi tesaduf degil,Allah beni bunla siniyor sabrimi gormek istiyor.Veren de o alanda,umarim moralinizi bozmamisimdir.Benim duygu durumum biraz degiskendir sizde alisirsiniz:)
Sen ne ogretmeniydin canim merak ettim?
En kotu zamanlardan sonra aydinlik olurmus ben buna inaniyorum suan icim cidden cok rahat Inanmak ve teslim olmak huzur veriyor.Yok canım benim açımdan sıkıntı yok ben alıştım kötü olayların üst üste gelmesine ama olsun bunun sonucunda bi rahatlık olacak elbet. Ben öğretmenin canım çalışıyorum bi devlet okulunda sen kpss ye mi çalışıyorsun
sweetdreams1985 ve habibe kizlar su erkek uyeyi kibleyin lutfen.Biz nelerle ugrasiyoruz bi de su adamin yazdigina bakin.
Admine msj atsak iyi olur kibledim de ayrıca su üye bi siteden atilsin ondan sonra tekrar konusak cnmsweetdreams1985 ve habibe kizlar su erkek uyeyi kibleyin lutfen.Biz nelerle ugrasiyoruz bi de su adamin yazdigina bakin.
Tamam canim zaten polemige girip banlanamam.Burasi adi ustunde kadinlar kulubu!!!Admine msj atsak iyi olur kibledim de ayrıca su üye bi siteden atilsin ondan sonra tekrar konusak cnm
Şimdi bakılır duruma tepem atti ama zate canim burnumdaaTamam canim zaten polemige girip banlanamam.Burasi adi ustunde kadinlar kulubu!!!
Bende kibledim canım inş dikkate alırlar densizŞimdi bakılır duruma tepem atti ama zate canim burnumdaa
Dikkate almislar hesabi banlamis:)Bende kibledim canım inş dikkate alırlar densiz
Insallah ya biz kendi derdimize dusmusuz bi de boyle insanlar cikiyor dalga geciyorlar sanki.Girmeddim kizlar ben agridan ya ohh iyi yapmislar ins baska bir şekilde bi daha giremez
Allah akil fikir versin boylelerine yazikkkkk!!!! Saolcnm cok saol inss bi iki güne gecerInsallah ya biz kendi derdimize dusmusuz bi de boyle insanlar cikiyor dalga geciyorlar sanki.
Canim benim kendini sicak tut dinlen gecmesse doktora git Allah hayirli sifalar versin
İnşallah canım en hayırlısı olsun senin için. Bak fetih suresi var biliyorsundur belki her türlü muradının halli için hergün bi kere oku allahın izniyle hallolur işin. Bende bugün okumaya başladım eşimin sınavına kadar okumak istiyorum amh sonuçları, mahkeme,sınav herşey bu iki hafta içinde belli olacakAllah akil fikir versin boylelerine yazikkkkk!!!! Saolcnm cok saol inss bi iki güne gecer))kizlar dua edinbu arada crs.gunu smear cikiio sabahtann belgeleri smearida alip teslim ediceZZ ve prs.adet gunum ( ins asilama icin o gunu karar cikar eger kararin cikmasi gec olursa bu ay ki adeti yakalayamicam olsun genede şükür crs.gunune az kaldiii:)bakalim karar cikicakmi oda muallak. )
Amin canimmm amin okurum tabi bilmem mi rabbim hepimizin islerini hayir etsin ins canimİnşallah canım en hayırlısı olsun senin için. Bak fetih suresi var biliyorsundur belki her türlü muradının halli için hergün bi kere oku allahın izniyle hallolur işin. Bende bugün okumaya başladım eşimin sınavına kadar okumak istiyorum amh sonuçları, mahkeme,sınav herşey bu iki hafta içinde belli olacak
Canim benim hakkinda hayirlisi olsun insallah asilama yapacagin gun haberimiz olsun senin icin bir yasin okuyayim insallah.Allah akil fikir versin boylelerine yazikkkkk!!!! Saolcnm cok saol inss bi iki güne gecer))kizlar dua edinbu arada crs.gunu smear cikiio sabahtann belgeleri smearida alip teslim ediceZZ ve prs.adet gunum ( ins asilama icin o gunu karar cikar eger kararin cikmasi gec olursa bu ay ki adeti yakalayamicam olsun genede şükür crs.gunune az kaldiii:)bakalim karar cikicakmi oda muallak. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?