fsh yüksek olanlar

Benim bir ay 67 cikmisti sonra kinde 55 yani değişiio herala adet ne durumda gidicekmisin prs
Evet canim gidicem insallah esimde urolojiye gidip tahlillerini yapicak.adetim oldu ama miktari az yapacak bir sey yok.
Universite hastanesini aradik randevu icin ama randevusuz hasta aliyorlarmis insallah cok beklemeyiz.Sonra sonuclarimi hem ordaki doktora gostericem hem de ozel hastaneye gidip orda tedavi surecimi baslaticam insallah.

Vay bee rabbim iste yaa ol dicek olucak herseyin hayirlisi tayinler hala belli olmadi ya :__(( haberlerde habire bomba haberleri allahim sen yardimcilari ol
Esim bu cuma belli olabilir dedi ama kesin degil.Muhtemelen biz burda kaliriz bir yil daha.sorma haberleri izleyesim yok moralim bozuluyor

Hadi Hayirlsi olsun canim hakkinda..aynen saolsun fsh yetiyor zate 7 ydi ilk suan 13.36 cok degisik birsey :))) galiba benimkide oyle dio cuma belli olur diee Hayirlsi olsun hakkimizda

Hadi Hayirlsi olsun canim hakkinda..aynen saolsun fsh yetiyor zate 7 ydi ilk suan 13.36 cok degisik birsey :))) galiba benimkide oyle dio cuma belli olur diee Hayirlsi olsun hakkimizda
Senin bir ay da mi okadar yukseldi,ilk olcumun cok iyi hep o aralikta kalsaymisya:)

Bi de canim jel kullandigini doktoruna soyle hafife alma az kullaniyor olsan bile sende spermleri etkileyebilir.Aman canim korundugu halde hamile kalan bir suru insan var ona bakarsan:)

Bi de canim jel kullandigini doktoruna soyle hafife alma az kullaniyor olsan bile sende spermleri etkileyebilir.Aman canim korundugu halde hamile kalan bir suru insan var ona bakarsan:)
Amann sorma. Kazara kaldim diyenlere sasip kaliomm soylemedim doktora hic jeli olmadi soylerim :)) yok cnm 2 sene içinde 7 den yukseldi iste fsh :))

Kızlar Günaydınlarr bugün önemli bi gün hem test sonucu belli olacak amh hemde yarın mahkeme var dua ediniz lütfen benim için

Amann sorma. Kazara kaldim diyenlere sasip kaliomm soylemedim doktora hic jeli olmadi soylerim :)) yok cnm 2 sene içinde 7 den yukseldi iste fsh :))
Soyle mutlaka canim.Benim bu fsh konusunda kafam biraz karisik bir an da cok yukselir mi diye dusunmeden edemiyorum.En iyisi amh yaptirmak insallah onu da yarin yaptirayim diyorum sen bugun mu gidecektin doktora?

Kızlar Günaydınlarr bugün önemli bi gün hem test sonucu belli olacak amh hemde yarın mahkeme var dua ediniz lütfen benim için
Duygucum dualarimiz seninle insallah test sonucun cok iyi cikar,mahkemede lehine sonuclanir.
Gecenin en karanlik zamani safagin en yakin oldugu zamanmis yani tum aksiliklerin ustuste gelmesi aslinda guzel gunlerin geleceginin mujdecisidir.

Allah kimseye yuklenemeyecegi yuk de yuklemez.suan dua ve tevekkul zamani Allah neyi hakkimizda hayirli kildiysa ona boyun egme zamani ben inaniyorum sonucun guzel cikacak burdan mujdeyi vereceksin:)

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah Rabbim güzellikler de nasip edecek. Doktora öğleden sonra iş çıkışıgidebilirsem size sonuçları burdan yazacağım allah razı olsun hepinizden

Hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin benimde regl ucuncu gunu yarin ben de hormon testi yapicam tekrardan amh de yapicam insallah bana da dua edin.

Ederim tabiki canım allah hayırlısını versin sen canının hiç sıkma iş olacağına varır dua etmek en güzeli
Sagol canim benim zaten uzulsekte sevinsekte elimizden gelen bir sey yok hersey olacagina varir ben inaniyorum ucumuzde en kisa zamanda hamile kalicaz icime oyle doguyor:)

Kizlar hala hastanedeyive soktayim tüpdenildi aksama ins herseti detaylı anlitacam islerim cok karistibir an once amh yaptirin derim
Allah allah ne çabuk karar verdi doktor panik yapma canım sakın çok şükür bi tedavisi var çözümsüz değil hiçbirşey. Allah işini rastgetirsin akşam detaylı konuşuruz

Kizlar hala hastanedeyive soktayim tüpdenildi aksama ins herseti detaylı anlitacam islerim cok karistibir an once amh yaptirin derim
Canim moralini bozma duygunun da dedigi gibi cok sukur bir tedavisi var enazindan zaten obur tedaviler zaman kaybi en iyisi sureci hizlandirmak tup veya asilama yaparak.

Moralini de sakin bozma senin amh degerin gayet guzel normali 1.50 senin ki 1.43 yani arada cok az fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…