fsh yüksek olanlar

Aynen canim aynenn aminmmmmn insssss:))

Günaydınlarr bayanlar mahkemeden geldim az önce çok kısa sürdü hakim davayı erteledi HaziranA ama hakim bile direkt söylemese de davanın gereksiz yere açıldığını karşı tarafa belirtti para koparmak işte başka bi derdi yok neyse çok şükür düşündüğümden daha kusa ve rahat geçti bundan sonrası hayırlısı olsun. Bu arada zeynep doktora gittim mi canım merakla bekliyorum iyi haberlerini? Habibe sen naptın canım araştırmalara başlıyor musun hastane için?

Hayirlsi olsun cnmbenim hakkimda basladim cnm biraz ruhen yorgunum bugun bi umutsuzluk isteksizlik garip hallerdeyim aret kamer var orayla gorustum ins rapor isimde olunca 4.5 milyara gelicek..bide medicanada var pzt de ordaki doktorla ucretsiz gorusmem olucak ona gore ikisi hakkinda karar vericem selman lacin doçent dr oda..Hayirlsi hakkimizda cnm

Canim kendi derdime dustum unuttum mahkemen vardi bugun insallah hayirli sonuclar alirsin bence ciddi bir durum degil gibi.Dunyada garip insan mi yok aynen sizden bir seyler koparmaya calisiyor adam belli yani hayirlisiyla sonuclanir insallah.

Anladım canım güzelce araştır 4.5 milyar ödemeyecek bi miktar değil gayet uygunmyuş inşallah hakkında hayırlısı olsun. Ben inanıyorum tutacak canım tez zamanda hepimizde meleklerimize kavuşacaz

Canim kendi derdime dustum unuttum mahkemen vardi bugun insallah hayirli sonuclar alirsin bence ciddi bir durum degil gibi.Dunyada garip insan mi yok aynen sizden bir seyler koparmaya calisiyor adam belli yani hayirlisiyla sonuclanir insallah.
Önemli değil canım allah işini rastgetirmedi alamadı davayı çok şükür ertelendi inşallah tamamen düşer sende kendine dert etme hiçbişey. Doktor fsh değerine ne dedi canim?

Anladım canım güzelce araştır 4.5 milyar ödemeyecek bi miktar değil gayet uygunmyuş inşallah hakkında hayırlısı olsun. Ben inanıyorum tutacak canım tez zamanda hepimizde meleklerimize kavuşacaz
Evet cnm biz zate 6 7 bini gozden çıkartmıştk allah razi olsun cnm inss hepimiz guzel haberler alicaz hizli basladim ins hizli biter:))

Valla hakkimizda hayirlisi olsun ben bu ay klomene basladim ama oylesine sanki pek bir beklentim yok.Adam akilli tedavi icin amh sonucumu ve esimin sonuclarini bekliycez.ben buralara cok takilinca moralim bozuluyor ondan pek gelmek istemiyorum.
Insallah bu ay guzel sonuclar alirsiz hepimiz.

Hayirlsi olsun senin icin ins cnm..benim adet geldi adetle ugrasiom :) klasik seyler merkeze karar verdim aret kamar ins..yarin da galina devlete gidip su rapor isini iyce bi halledeceez..şimdilik boyle cnm durumlar

Hayirlsi olsun senin icin ins cnm..benim adet geldi adetle ugrasiom :) klasik seyler merkeze karar verdim aret kamar ins..yarin da galina devlete gidip su rapor isini iyce bi halledeceez..şimdilik boyle cnm durumlar
Olsun her adet gelişi bi başlangıçtır bu ay inşallah Mayıs anneleri oluruz Rabbim büyük

Cnm meraba siz bi grubta ezgi 10 yazismaya yeni baslaginizda bende yaziyordum size..ve sizi takip ediyordum..niyeyse aklımda hep sen kaldin..ben baya ara verdim yazmaya..bugun aklima geldin ..baktim ve mujdeli haberini gordum.. tum samimiyetimle soyluyorum ..senin adina cok sevindim..rabbim tamamina erdirsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…