benim de fsh yüksek...yaş 33.etrafımda yaşıtlarım ve benden büyük kadınlar pır pır hamile kalabiliyorlar...içim şişiyor....kendimi kahretmiş falan değilim ama üzgünüm...asla çocuğum olamayabileceği gerçeğine kendimi alıştırmaya çalışıyorum..tevekkül etmeye çalışıyorum...
Canim yaaa dur oyle dusunme allah buyuk kac cikti fsh .hepimiz ayniyiz Allah cc da bizi boyle imtihan ediyor.dunyaya bak her 10 kadindan 8 i hamile kaliyor biz 2 lik kisimdayiz ne yapalim bizim de olur insallh
Çok şükür halimize :) Sen de iyisindir inşallah.
Saol canim
Sen nasilsin
ezgi şimdi arkadaşım arayacak amh sonucumu söyleyecek..çok korkuyorummm..:18::18::18::18:
slm kizlar umarm iyisnzdr.arkadaslar yarin regaip kandili boş gecirmeyelim.bol bol dua edelm rahmet kapilari açıktr dualarmz kabul olur inşallah. Bugunden oruc tuttum iftarda tek tek duamdasinz.siz de beni unutmayin canlar..
korkma tatlim ya herseyin hayirlisi de icinden yuksek cikacak gor bak
Ezgi arkadaşım aradı diyoki 0,1 den küçük yazıyormuş.
Altındada sö 0,71 den küçük yazıyomuş ne demek kki o..
Paylaşalım yaaa.cok moralim bozuk...benim fsh yüksek. Seninki kaç cikti ezgim.
emos hemen bozmuyorsun degilmi moralini canim
bende anlamadım ezgi 0,1 den küçük yazıyomuş..altındaki satırda s.ö 0,71 den küçük yazıyormuş..
Eğer sonuç 0,1 den küçük olan ise..sonum kötü
bende anlamadım ezgi 0,1 den küçük yazıyomuş..altındaki satırda s.ö 0,71 den küçük yazıyormuş..
Eğer sonuç 0,1 den küçük olan ise..sonum kötü
Hemen oyle dusunme bitanem amh testi sadece olgun follikulleri tespit ediyormus henuz olgunlasmamislari yansitmiyomus.yani rezervin hepsini yansitmiyor
kuzum benim nasılsın moralini bozma lütfen
aman ezgi 1,5 yhıl önce 0,14 tü..hiçbir gelişme yok..ne yapalım kaderimiz böyleymiş..
Bİliyormusunuz onceden olsa verem olana kadar aglardim.ama simdi sadece sessizlestim icim daraliyor uzuldum...3yil yipratmis beni demekki..Bebegim sayilara takilma verecek olan Allahtir.ona hersey kolay bosveeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?