- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canı şuan kal geldi bana..bir tuhaf oldum..belki artmıştır diye düşünüyordum...maalesef artmamış.
hepinize desteginiz için teşekkür ediyorum..
canım benim ALALH ım şifa versiinn...üzülürsün tamam ama fazla üzülmek yookk..üzülünce eline ne gececek sadece yıprandığın yanına kalacakk..hangi ayet hatırlamıyorum da Kuran da DİYO Kİ..ALLAH IN İZNİ OLMADAN NE BİR KADIN HAMİLE KALABİİR NE DE DOĞURABİLİR....
RABBİM BİZLERE de nasip etsin hayırlısıylaaa....
Yarabbim bu hayirli gunlerin hurmetine..benim ve tum cocugu olmayan musluman kardeslerimin kucagini bos birakma...hayirli saglikli evlatlar nasip et..anneligi bizlerede yasat ne olursunn...
Canim yaaa dur oyle dusunme allah buyuk kac cikti fsh .hepimiz ayniyiz Allah cc da bizi boyle imtihan ediyor.dunyaya bak her 10 kadindan 8 i hamile kaliyor biz 2 lik kisimdayiz ne yapalim bizim de olur insallh
Aslında dün biraz acele ettim galiba
Cevabımı alınca paylaşıcam inşallah yeter ki Saraçoğlu dönsün bana
Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz canım.Geçen gün arkadaşımla konuştum iki gün adetim gecikti dedi test yaptı değeri 3000lerde çıktı, Allah bebeğini ona bağışlasın ama benim de günüm geçiyor hep, test yapıyorum hep negatif ... Kendilğinden hamile kalanları düşündükçe sanki mucizenin de ötesinde bir mucize yaşıyorlarmış gibi geliyor bana. Oysaki onlara sorsak çok da basit belki onlar için.
Hem çocuğum olamayacağı gerçeğine kendimi alıştıramıyorum demek asla tevekkül etmek değil ki
Müslümün hiç bir zaman Allah' tan umut kesmez
Zekeriya peygamber kendisi 90 yaşında ve hanımı da kısır iken oğluna kavuştu. Allah dilediği zaman bizlere nasip eder biz istediğimiz zaman değil.
Allah gönlüne göre, gönüllerimize göre versin şu mübarek üç aylar hürmetine
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum
Canim esin saglik sektorunde oldugu icin bilimsel bakiyor olabilir fakat benim hacamat yaptirdigim dr da tip okumus fakat bilimsel tipi hic kabul edememis ve akupunkur hacamat vs yapiyo yaparken dua ediyo.asla olmaz diye bisey yok bunu ancak allah bilir.hayitini hergun ic asiri icne ama kist yapabilio 1 yumos yeter bize cok imkansiz dusunme tamam tatlisko
gerçekten öyle.....ama çoğunun piko filan oluyor ki o da kötü elbette..40 yaşından önce fsh yüksekliği iyice az kadın oranına bakılınca...garip bir durum...ailemde herkes çok geç menopoza girmiştir..bir tek halam 42 yaşında girdi..en az 40 kadın varken benzeyecek, halama benzedim.annem 56 yaşında babanem 58 yaşında, büyük halam 55 yaşında menopoza girdiler mesela...bir tek küçük erken işte....şaka gibi...bende ona çekmişim ki 33 yaşında yüksek fsh ile karşılaştım....
merhaba, hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba? hacamatı nerde yaptırdınız, ben de yaptırmak istiyorum ama güvenilir temiz bir yer bulmak gerek diye düşünüyorum.
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun..birkac ay once gercekten inanilmaz bunalima giriyordum...gunlerce aylarca...simdi cok sukur sadece Allahima yoneldim...gene uzuluyorum ama sessizce...[/QUOTE
rica ederimm evet o dönemden hepimz geçiyoruzz.ama sonra doğru yola ulaşıyoruz çook şükürr...
Stres yapma canım, daha çok çıkar. Bence iyi .Yaş kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikçe hormonlarda cozutuyor tabi hormonlu beslenmee ve yaşadığımız stresler de cabası.
amin teşekkür ederim...benim de bir arkadaşım dün 2.bebek haberini verdi çok sevindim..ilkine ilk denemesinde hamile kalmıştı..buna da sadece 3. denemesinde hamile kalmış...allah bağışlasın ama imrendim..bu kız benden 1 yaş da büyük üstelik...böyle hissettiğim için de çok utandım..çok sevdiğim üniversiteyi beraber bitirdiğim bir dostumdur çünkü...benimde geçti zaman geçti...burada bir arkadaşımız vardı adını unuttum "artık taş doğurur, ben doğuramam" yazmıştı...bana da hafiften öyle geliyor...imkansızmış gibi....allah affetsin.....doğum kontrolü için harcadığım yıllara da çok kızıyorum ayrıca, hiç gerek yokmuş :)))))
Amin kuzum benim de hep dualarimdasiniz bu dualar illa ki karsilik gorecek...hepimiz ayniyiz emosum benim de amh kotu cikacak eminim yaptirsam ama yaptirmiyorum cunku allahtan gayrisi cok onemli degil.ben fsh si 178 olanin hamile kaldigini biliyorum.ne olur uzulme tatlim yine hayat dolu nese dolu ol surda ne kadar yasiycaz ki bu dunyada su gencligimizi de uzulerek gecirmeyelim
ezgi ben 240 tane okudum fatiha..kaç tane kaldı acaba...ya muhyiyide 1600 de falanım..
İmrenmemek elde değil ki... Ama ben şunu biliyorum ki Allah biz istediğimiz ve ya istemediğimiz için değil kendisi dilediğinde ya veriyor ya da vermiyor. Hemen hamile kalanların ki onlar istediğinden olmamış ki...
Geçen gün yeni evli bir çiftin evine konuk olduk, " en az 5 yıl çocuk istemiyorum" dedi , çok şaşırdım ciddi misin diye sorduğumda da gayet rahat, sanki Allah' tan 5 yıl sonrası için garanti almış gibi eveeeeeettttt demez mi
Farkında olmadan ne kadar yanlış düşünüyor dedim kendi kendime.Bu evlat ya eşya değil ki sanki dükkandan alacakmış gibi
Sen asla ümidini yitirme, ya ben 40 yaşındayım fshım 13 e çıkmış geçen yıl 5 lerdeydi. ilk ikisi pozitif, ikincisinden kızım olan 2 tüpdenemem var.
Son bir yılda da kızıma kardeş olsun diye uğraştığımız ama maalesef 3 negatif tüp denemem var ve doktorumun bundan sonra boşuna uğraşırsınız demesine rağmen yine de umudumu kaybetmiyorum. Çünkü Allah' hın kararını onan gayrısı bilemez. Ne şaşırtıcı hikayeler mucizeler biliyoruz.
Elimizden geleni yapalım takdir O' nun...
Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin Tefvizname ( Allah' a güvenip, tevekkül etmek ) adlı şiiri geldi aklıma:
Hak şerleri hayr eyler...
Zannetme ki gayr eyler...
Arif anı seyr eyler...
Mevla görelim neyler ,
Neylerse güzel eyler...
Sen Hakk'a tevekkül kil
Tefvîz et ve râhat bul,
Sabr eyle ve râzi ol,
Mevlâ görelim n'eyler,
N'eylerse, güzel eyler...
İnşallah akıbetlerimiz güzel olur arkadaşlar...
hayırlı sabahlar kızlaarr..ALALH ım hepimizin duasını kaul etsin..kandiliniz mübarek olsuunn...ol ol Kuran Okuyup salavat çekelim..ben 4444 tane tecrifiyeye başladım dün...başlamak isteyen olursaa..
ayrıca sizlere hergün okumaya çalıştığım ayetleri yazayım..furkan süresi 74.ayet saffat süresi 100. ayet ali imran süresi 38. ayet...enbiya süresi 89. ayet meryem süresi tamamı yasin tamamı...dün teheccüt namazına da başladım çook değerli bir namaz..ALALH ım duaları kabul edermşş tam br imanla kılınıp dua edilince....ALALH ım yar ve yardımcımız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?