Anladim canim oyle yapiyim o zaman.sen de durumlar nasil adet oldun mu kendiliginden adet olabiliyor musun
Canim ben 8gun temiz kaliyorum sonra gene adet oliyorum.ayda 3kez oluyorum bazen..ama 1.5gun kanamam oluyo sonra hep kahverengi geliyor..birhafta falan sonra temizleniyorum..8gun sonra tekrar adet oluyorumm..biktim artik bu durumdan yaaa...şöyle şarıl şarıl adet olmayi özledim. ..hep adetim esimle birlikte oldugumuz sayi inan cok cok azz..
Bu fsh ile mi alakali canim .benim de her ay duzenli olurdu ama 1 yildir 2 ayda bir olmaya basladi.miktari da azaldi yine 4 gun oluyorum ama eskiden daha boldu sanki.fsh den dolayi sanirim bu durum.
8yil hap kullandim kisten dolahi adet düzensizliği vardi gene.ozaman cok duzenli oliyordum...ilaci birakyim 2yildir berbat oluyo...yumurtlamamda yok.hap kuruttu beniii...fsh da cok yüksek. .
Valla bu haplarla nereye kadar gidecegiz bilmem.4 aydir hap kullaniyorum 52 kiloydum su an 58 im sirf ilaclardan aldim .ama hapla duzenli oluyorum ben de su an sadece prognova aliyorum eger almazsam ates basmasi oluyo ostrojen eksik oldugu icin
Evet canim ama hayiti ezmek lazimmis ben ezemedim yaaa..havanim yokbakalim dr hanimda varmis ondan alip ezecem.bende iciyorum hergun sabah aksam.incirde yiyorummm..hayiti cay kasigindan fazla koyuyorum belki daha cok düşürür:)..ama sen cay kasigiyla koy bana bakma..
canım bende ezmemek lazımmıs dıye bılıyorum arkadasım soyledı. malatya da büyük baharatcıdan aldırdım . boyutları mercımekten bıraz daha kucuk. demlemek gerekıyomus. yememek lazımms bende senın gıbı dusunuyordm da arkadsım söyledı.
Canim bir ibrahim Saraçoğlu nun sitesine bir baksana orda ezin diyorr..bide sen bak.merak ettim şimdi.
Fsh zede arkadaslarim nasilsiniz bugun...
canım evt okudum. ama tohumlar çok sert ezılmıyo. ben hepsinı almıyorum ustunden hayıtların. yutuyorum valla arada
ıyıyız canım sen nasılsın
canım evt okudum. ama tohumlar çok sert ezılmıyo. ben hepsinı almıyorum ustunden hayıtların. yutuyorum valla arada
ıyıyız canım sen nasılsın
Çok merak ediyorum yaaa..acaba düşecek mi değerlerimizi. ..inşallah iyi gelir hayıt tohumu.
Ben hala adet bekliyorum.cumaya kadsr olmazsa test yapacgim insllh
Merhabalar aranıza katılabilir miyim? :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?