fsh yüksek olanlar

Anladim canim oyle yapiyim o zaman.sen de durumlar nasil adet oldun mu kendiliginden adet olabiliyor musun

Canim ben 8gun temiz kaliyorum sonra gene adet oliyorum.ayda 3kez oluyorum bazen..ama 1.5gun kanamam oluyo sonra hep kahverengi geliyor..birhafta falan sonra temizleniyorum..8gun sonra tekrar adet oluyorumm..biktim artik bu durumdan yaaa...şöyle şarıl şarıl adet olmayi özledim. ..hep adetim esimle birlikte oldugumuz sayi inan cok cok azz..

Bu fsh ile mi alakali canim .benim de her ay duzenli olurdu ama 1 yildir 2 ayda bir olmaya basladi.miktari da azaldi yine 4 gun oluyorum ama eskiden daha boldu sanki.fsh den dolayi sanirim bu durum.

Bu fsh ile mi alakali canim .benim de her ay duzenli olurdu ama 1 yildir 2 ayda bir olmaya basladi.miktari da azaldi yine 4 gun oluyorum ama eskiden daha boldu sanki.fsh den dolayi sanirim bu durum.

8yil hap kullandim kisten dolahi adet düzensizliği vardi gene.ozaman cok duzenli oliyordum...ilaci birakyim 2yildir berbat oluyo...yumurtlamamda yok.hap kuruttu beniii...fsh da cok yüksek. .

8yil hap kullandim kisten dolahi adet düzensizliği vardi gene.ozaman cok duzenli oliyordum...ilaci birakyim 2yildir berbat oluyo...yumurtlamamda yok.hap kuruttu beniii...fsh da cok yüksek. .

Valla bu haplarla nereye kadar gidecegiz bilmem.4 aydir hap kullaniyorum 52 kiloydum su an 58 im sirf ilaclardan aldim .ama hapla duzenli oluyorum ben de su an sadece prognova aliyorum eger almazsam ates basmasi oluyo ostrojen eksik oldugu icin

Valla bu haplarla nereye kadar gidecegiz bilmem.4 aydir hap kullaniyorum 52 kiloydum su an 58 im sirf ilaclardan aldim .ama hapla duzenli oluyorum ben de su an sadece prognova aliyorum eger almazsam ates basmasi oluyo ostrojen eksik oldugu icin

Benide ateş basiyo..daha cok gencizyaa bunlari yaşamak için. .benim bir hastam 45 yasinda 15.gebelik suan...inanabiliyormusunn..heray kontrole cagiriyorumm.imrenerek bakiorum teyzeye..

canım bende ezmemek lazımmıs dıye bılıyorum arkadasım soyledı. malatya da büyük baharatcıdan aldırdım . boyutları mercımekten bıraz daha kucuk. demlemek gerekıyomus. yememek lazımms bende senın gıbı dusunuyordm da arkadsım söyledı.

merhaba arkadaşlar hayıt tohumu inanılmaz etkili hormonları düzenliyor düzenli olarak için kesin çözüm hemde doğal ama aşırıya kaçmayın aktardan bilgi alın yada doktorunuza danışın

fsh yüksekliği hepimizin derdi ama doktorlar her zaman umutsuz olmuyor.
benim fsh degeri 38 çıktı ve düşmedi ayrıca 3 tanede çikolata kistim vardı.eşimdede spermde şekil bozuklugu var.

ben incir kürü yaptım sadece ve bolbol keçiboynuzu pekmezi içtim.doktorum tüp bebeği her ihtimalden deneyelim dedi.ve kısa protokolle denedik.
suan 16 haftalık hamileyim.
inşallah isteyen herkes bu mutluluga kavussun.
o kadar üzüntüye karsın şimdi kucagıma alacagım günü bekliyorum.

Bende ayni durumdayım ne yapabilirim bilmiyorum fsh 70 bazen 80 lerde ama bende doğuştan yumurta eksikliği varmış hiç âdet görmüyorum yalnız ilaçla Climen adlı ilacı kullanıyorum lütfen bana da bir şey söyleyin

Çok sevindim inşallah bizde tadariz o duyguyu allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Hayırlısıyla

Canim bir ibrahim Saraçoğlu nun sitesine bir baksana orda ezin diyorr..bide sen bak.merak ettim şimdi.

canım evt okudum. ama tohumlar çok sert ezılmıyo. ben hepsinı almıyorum ustunden hayıtların. yutuyorum valla arada

ıyıyız canım sen nasılsın

Çok merak ediyorum yaaa..acaba düşecek mi değerlerimizi. ..inşallah iyi gelir hayıt tohumu.

Hala adet bekliyorum cuma test yapacagim insallh.....

canım evt okudum. ama tohumlar çok sert ezılmıyo. ben hepsinı almıyorum ustunden hayıtların. yutuyorum valla arada

ıyıyız canım sen nasılsın

Ben hala adet bekliyorum.cumaya kadsr olmazsa test yapacgim insllh

Çok merak ediyorum yaaa..acaba düşecek mi değerlerimizi. ..inşallah iyi gelir hayıt tohumu.

bende merak edıyorum ya ama tam adet dönemınde şehir dısında olma ıhtımalımız var. bu ay baktırayım dıyordum hayıt tohumu etkı ettı mı dıye.

Ben hala adet bekliyorum.cumaya kadsr olmazsa test yapacgim insllh

hayırlı ve guzel haberlerle gel canım

25 yaşındayım fsh 40 bazen 70 e kadar çıkıyo ben hiç âdet görmüyorum yalnız ilaçla oluyor doktor doğuştan yumurta eksikliği var dedi tüp bebek bile olmuyo son çare kıbrıs dedi ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…