fsh yüksek olanlar

canım hoşgeldin...benim adımda emel..senle ben tam aynı hastalıktanz...ben 26 yaşındayım..fsh 89 kadar çıkıyor...yumurtam yok..bu değerlere tüp bebekte olmazmış..çok üzülüp ağlıyorum anca..
Canım bak biz hayıt tohumu içiyoruz.geçen yıl ben onunla fsh 6 düşmüştü..şimdi gene yapıyorum.adet olunca baktıracam bakalım kaça düşecek...araştırma hastanesine gidecem bende adet olunca tüp bebek ve infertilite kliniğine..

CANIM BAK BİDE BUNU OKU:UMUT OLSUN BİZİM GİBİLERE..
Bilmiyorum benim gibi kac tane erken menopozda olan varrr..urfada bir tüp bebek te amerikada master yapmis drla konusrum bugun...fsh yuksek ve erken menopozda oldugumu soyledimmm..dediki:ebe hanim kendini üzme. Amerikada ciddi bir calisma yapiyoruz..yumurtasi olmayan sizin gibi hastalar icin calisma yapiyoruz..ciddi anlamda sizin gibi hastalardan yumurta uretilecek kendi vucudundan dedi...ümitsizliğe kapilmayinn.artik sizlerde yumurta olusacak kendi hucrelerinizden dedi...biraz bekleyin dedi türkiyeye de gelecek dediii...

canım senin adına okadar sevindimki..sağlıkla kucagına alırsın inşallah..bu duyguyu yaşamayı okadar çok istiyorum ki..

canım senin adına okadar sevindimki..sağlıkla kucagına alırsın inşallah..bu duyguyu yaşamayı okadar çok istiyorum ki..

Bizde eşimle çok üzülmştük ama şimdi dört gözle bebeğimizi bekliyoruz ve bebek isteyen herkese nasip olması için dua ediyorum.
hastanede kendim gibi olan kşilerle karşılasınca onlarada söylediğim gibi umudunuzu asla yitirmeyin hiç olmaz denilen kişiler hamile kalabiliyor.
benim ilk gittiğim doktor bile tüp bebek denemeyin paranıza yazık demişti.Birde bunu söyleyen ege üniv. tüp bebek bölümü yani .o yüzden inancınızı asla yitirmeyin .rabbim dünyaya gelmesini istiyorsa ne tıp ne doktor nede sonuclar fark etmiyor.

hayıt la fsh düşünce adet oluyo musun ben şimdiye kadar ilaçsız hiç adet görmedim de merak ettim

çok sagol canım ya gerçekten moral oldun bana..birgün bende gebe olduğumu öğrensem mutluluktan çıldırırım galiba :) banada şuan tüp bebek olmaz diyorlar.bilmiyorum ne yapacagım..allah büyük bekliyorum sabırsızlıkla...

hayıt la fsh düşünce adet oluyo musun ben şimdiye kadar ilaçsız hiç adet görmedim de merak ettim

ben her hafta adet gördüğüm için ona dikkat etmedim..8gün falan temiz kalıyorum sonra gene adet oluyorum adetim 1,5 gün sürüyo 6 gün falanda kahverengi leke geliyor..toplam 9 günde falan temizleniyorum...dr.progestan başladı..onu kullanmama ragmen gene adet oluyorum..çok yogun olsa içim yanmayacak azıcık oluyo...yazın 33 ken kullandım hayıt tohumunu 6 ya düşmüştü..bu ay onu deniyorum.
diğer ayda testere dişili aslan pencesini deneyecem..ibrahim saraçoğlu diyor.

benim doktorum bazı otlar içildiğinde kullanılan ilaçların etkinliğinin azaldıgını söylemişti.gititğin doktora kullandıgın kürü söyle istersen eger ilaçların etkisini düşüren bişey varsa ona göre sende önlemini alırsın.birde beyinde hamile kalmakla ilgili süphen olmasın diyor doktor ben bunu kullanıcam hamile kalcam diye düşünmelisin böylece beyin rahme tutunmayla ilgili güçlü sinyaller gönderiyormuş.

canım çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol ağzına sağlık..fsh için ilaç yokmuş..bu ay adet olayım araştırma hastanesine gidecem tüp bebek açıldı oraya gidecem.merakla bekliyorum adet olayımda gideyim diye..yumurtlamam olmadığı ve fsh yüksek olduğu için tüp bebek şuan olmazmış tlf öyle dedi dr..gelin görelim dedi...umutlanıp hayalere kapılmak istemiyorum ama haklısın umutla yapmak lazım kürleride..meryem surasini okuyorum 22,gün olacak bugün inşallah...

Canım Günaydın. Nasılsın. ..bizim fsh zedeler den kimse yok yaaa..:)

günaydın canım

ben bu hayıtı ıcıyorumda yumurtlamayı etkıler mı ben genelde adetın 16. günü yumurtluyorum. bunu öne çeker mi hayıt?

bilginiz var mı kızlar?

günaydın canım

ben bu hayıtı ıcıyorumda yumurtlamayı etkıler mı ben genelde adetın 16. günü yumurtluyorum. bunu öne çeker mi hayıt?

bilginiz var mı kızlar?

Canimmmmm sadece hormonları dengeli diye biliyorum. ..yumurtlama olmadığı için ben de..yumurtlama da incir önemli diye duymuştum. .aç karnına ye canım hergün..ben kuşluk ve ikindi de yiyorum bu ay yemeye başladım. .belki bir yararı olur. .

ben bi ara o kadar çok yedim ki incirden tiksindim artık

suyunu içiyordum ve o ay doktra gittiğim de gerçektem yumurtaların büyüdüğünü gördum.

bu arada bu hayıtı 3 ay kullanmak gerekıyormus sanrm dogru mu

Ezgi mm ne yapıyorsun nerdesin canimmmmm.

Canim merhaba.sitede sorun vardi sanirim giremedim.ben malesef carsamba gunu adet oldum az da olsa umutlanmistim gecikince bi daha asla umitlanmiycam.dun adetimin 2.gunuydu fsh icin kan verdim bugun is cikisi bakacam umarim cok astronomik bir sayi olmaz:)).sen naptin canim gorusmeyeli

Evet canım sanırım 3 ay kullanmak gerekiyor muş hayıt tohumunu . inşallah faydasını görürüz. ..

hayırlısı olsun canım boşver üzülmeinşallah sonucun iyi çıkar merakla bekliyorum yaz tamam mı...içimden 17 geçiyor fsh.in.

hayırlısı olsun canım boşver üzülmeinşallah sonucun iyi çıkar merakla bekliyorum yaz tamam mı...içimden 17 geçiyor fsh.in.

Emell canim fsh 9.91 cikti e2 im 42 cikti.2 follikulum var.ve bugun itibari ile en yuksek dozda tup bebek tedavisine basladim.hatta ignemi bile vuruldum.dua et caniiiiimmm

Ben de varııımmm... 😔😔 tüpe başladık ama değerim yüksek çıktı doktor ilacımı ikiye katladı.. Yarın tekrar tahlil olcak bakalım bekliyoruz..

💗💗💗💗💗💗

Merhabalar. Ben 1 Şubat ta laparatomi ile kist aldirdim. Çikolata kisti her iki yumurtaliktada vardi. Ve sonrasında adet olmadim. Gecen hafta hormon testi yaptırdı. Fsh yuksek çıktı. Doktorumda yurt disina cikmis gorusemedim. Simdi hayit suyu aldim. Ona baslayacagim. Umarim ise yarar. Kadınlık zor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…