25 yaşındayım fsh 40 bazen 70 e kadar çıkıyo ben hiç âdet görmüyorum yalnız ilaçla oluyor doktor doğuştan yumurta eksikliği var dedi tüp bebek bile olmuyo son çare kıbrıs dedi ne yapacağımı bilmiyorum
25 yaşındayım fsh 40 bazen 70 e kadar çıkıyo ben hiç âdet görmüyorum yalnız ilaçla oluyor doktor doğuştan yumurta eksikliği var dedi tüp bebek bile olmuyo son çare kıbrıs dedi ne yapacağımı bilmiyorum
fsh yüksekliği hepimizin derdi ama doktorlar her zaman umutsuz olmuyor.
Benim fsh degeri 38 çıktı ve düşmedi ayrıca 3 tanede çikolata kistim vardı.eşimdede spermde şekil bozuklugu var.
Ben incir kürü yaptım sadece ve bolbol keçiboynuzu pekmezi içtim.doktorum tüp bebeği her ihtimalden deneyelim dedi.ve kısa protokolle denedik.
Suan 16 haftalık hamileyim.
Inşallah isteyen herkes bu mutluluga kavussun.
O kadar üzüntüye karsın şimdi kucagıma alacagım günü bekliyorum.
canım senin adına okadar sevindimki..sağlıkla kucagına alırsın inşallah..bu duyguyu yaşamayı okadar çok istiyorum ki..
canım hoşgeldin...benim adımda emel..senle ben tam aynı hastalıktanz...ben 26 yaşındayım..fsh 89 kadar çıkıyor...yumurtam yok..bu değerlere tüp bebekte olmazmış..çok üzülüp ağlıyorum anca..
Canım bak biz hayıt tohumu içiyoruz.geçen yıl ben onunla fsh 6 düşmüştü..şimdi gene yapıyorum.adet olunca baktıracam bakalım kaça düşecek...araştırma hastanesine gidecem bende adet olunca tüp bebek ve infertilite kliniğine..
Bizde eşimle çok üzülmştük ama şimdi dört gözle bebeğimizi bekliyoruz ve bebek isteyen herkese nasip olması için dua ediyorum.
hastanede kendim gibi olan kşilerle karşılasınca onlarada söylediğim gibi umudunuzu asla yitirmeyin hiç olmaz denilen kişiler hamile kalabiliyor.
benim ilk gittiğim doktor bile tüp bebek denemeyin paranıza yazık demişti.Birde bunu söyleyen ege üniv. tüp bebek bölümü yani .o yüzden inancınızı asla yitirmeyin .rabbim dünyaya gelmesini istiyorsa ne tıp ne doktor nede sonuclar fark etmiyor.
hayıt la fsh düşünce adet oluyo musun ben şimdiye kadar ilaçsız hiç adet görmedim de merak ettim
çok sagol canım ya gerçekten moral oldun bana..birgün bende gebe olduğumu öğrensem mutluluktan çıldırırım galiba :) banada şuan tüp bebek olmaz diyorlar.bilmiyorum ne yapacagım..allah büyük bekliyorum sabırsızlıkla...
benim doktorum bazı otlar içildiğinde kullanılan ilaçların etkinliğinin azaldıgını söylemişti.gititğin doktora kullandıgın kürü söyle istersen eger ilaçların etkisini düşüren bişey varsa ona göre sende önlemini alırsın.birde beyinde hamile kalmakla ilgili süphen olmasın diyor doktor ben bunu kullanıcam hamile kalcam diye düşünmelisin böylece beyin rahme tutunmayla ilgili güçlü sinyaller gönderiyormuş.
dertleşelim neler yaptığımızı paylaşalım arkadaşlar..
hosgeldın canım. kac yasındasın . fsh kac kendınden bahseder msn?
Canım Günaydın. Nasılsın. ..bizim fsh zedeler den kimse yok yaaa..:)
günaydın canım
ben bu hayıtı ıcıyorumda yumurtlamayı etkıler mı ben genelde adetın 16. günü yumurtluyorum. bunu öne çeker mi hayıt?
bilginiz var mı kızlar?
Canimmmmm sadece hormonları dengeli diye biliyorum. ..yumurtlama olmadığı için ben de..yumurtlama da incir önemli diye duymuştum. .aç karnına ye canım hergün..ben kuşluk ve ikindi de yiyorum bu ay yemeye başladım. .belki bir yararı olur. .
Ezgi mm ne yapıyorsun nerdesin canimmmmm.
ben bi ara o kadar çok yedim ki incirden tiksindim artık
suyunu içiyordum ve o ay doktra gittiğim de gerçektem yumurtaların büyüdüğünü gördum.
bu arada bu hayıtı 3 ay kullanmak gerekıyormus sanrm dogru mu
hayırlısı olsun canım boşver üzülmeinşallah sonucun iyi çıkar merakla bekliyorum yaz tamam mı...içimden 17 geçiyor fsh.in.Canim merhaba.sitede sorun vardi sanirim giremedim.ben malesef carsamba gunu adet oldum az da olsa umutlanmistim gecikince bi daha asla umitlanmiycam.dun adetimin 2.gunuydu fsh icin kan verdim bugun is cikisi bakacam umarim cok astronomik bir sayi olmaz:)).sen naptin canim gorusmeyeli
hayırlısı olsun canım boşver üzülmeinşallah sonucun iyi çıkar merakla bekliyorum yaz tamam mı...içimden 17 geçiyor fsh.in.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?