fsh yüksek olanlar

Canım ben ona başlamıştım incir kürüne ara vermişken ama bir kaç yerde karıştırmayın yazdı,ben de erteledim .İncir küründen sonra yapacağım inşallah. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kesinlikle. İnşallah Rabbim kabul eder dualarımızı.Ben zaten Ezgi'nin hayıflanmasına bile karşıyım :) Daha du bakalım teze gelin (Ananem ilk evlendiğimde öyle diyordu bana,yörük ağzıyla,pek tatlı oluyordu )

Yarasin arkadasima😊😊😊💋💪

Son düzenleme:

Olmaz insallah tatlim ya.bi hoca vardi adeti duzensizmis 2 kutu adet sokturucu icmis dusun hamileymis simdi bebisi sapasaglam masallah.rabbim korur insallah...bu aradaDOGUM GUNUN KUTLU OLSUN👪ile nice senelere canim
Insallah 4 kisilik aile olarak yeni yasina giresin tatli pollyanna💞💞💞💞💞

Allah kabul etsin cnm yok ben kizim icin kiz istyorm kizkardesi olsun.kizlari cok severm.esim burunlansin bisey olmaz:) icime dogdu oyle cnm ilk senin hberni alcz sanki.iki gundur adet sancisi cekiyorm ama adet yok bi adet olsam rahatlicam valla.raziyim o sancilara.bir zamnlar sikayet ederdm adet olmayi simdi olmk icn dua edyorm.

Aynen ezgi daha taze gelin.yeni gelin olmanin tadini cikarsn.uzmesin kendini.zaman çok hizli geciyo bu gunlern bu yasin kiymetni bilmek lazim..

Aynen ezgi daha taze gelin.yeni gelin olmanin tadini cikarsn.uzmesin kendini.zaman çok hizli geciyo bu gunlern bu yasin kiymetni bilmek lazim..

Bayanlar sizi gorunce de 45 inde zanneder bacim siz erken evlenip cocuk yapmisiniz ne guzel aslinda bu fsh sorunum olmasaydi dediginiz dogruydu ama bu sorun olunca ya hic olmazsa sorusu kurcaliyo iste aklimi

Bu arada kizlar gazetede bi haber gordum su sanatci ahmet ozhan var ya 64 yasindaymis.karisi 50 yasinda ve 2.5 aylik hamileymis.kadindaki uretkenlige bakin benim annem yasinda kadinda hala uretkenlik var yalniz cocuk 20 sine gelmeden kadinla adam yaslanacak cok tuhaf geliyor

Yaaa ama ben duami erkek diye ettim.dua saatine denk gelip kabul olduysa gunah benden gitti o zaman napiyim 😊😊😊

Bu arada sende cylo kullansana canim ostrojen eksik oldugu icin rahim kalinlasmamis olabilir sadece 10 tanesini yutsan bile yeter canim

Elannnn NİCE MUTLU HUZURLU YILLARA TATLIMM. ..ÇOCUKLARINLA INŞALLAH:)

Yaaa ama ben duami erkek diye ettim.dua saatine denk gelip kabul olduysa gunah benden gitti o zaman napiyim 😊😊😊

Bu arada sende cylo kullansana canim ostrojen eksik oldugu icin rahim kalinlasmamis olabilir sadece 10 tanesini yutsan bile yeter canim

:) tamam cnm ne yapalm o zaman kizini ogluma alirm:)) cnm cyclo dun aldm henuz kullanmadm ha adet olucam ha olucam diyorm belirtlerm var çünkü. Bi de afedersn cok akintm var.ilacsz adet olsam super olur.bi kac gun daha bekliyim olmadi kullanicam.

he canım karıştırmamak gerek dee ne bileyim 1 kaşık diyorum kötü etki etmez inşALALHH ..HAYIRLISI BAKALIIMM..

Kizlar tekrardan fatihalari alalim...toplam 1001 tane okumak isteyen yazsin...

Veren de alanda Rabbim sual olunmaz. Allah korusun cümlesinin bebeğini,çocuğunu(çocuğumu),bizlere de nasip etsin inşallah minik minik ayaklı,cennet kokulu bebişler :) Teşekkür ederim canım ,amin inşallah. Benden önce size nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…