Canım ben ona başlamıştım incir kürüne ara vermişken ama bir kaç yerde karıştırmayın yazdı,ben de erteledim .İncir küründen sonra yapacağım inşallah. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımaleyküüm selamm..moral bozmak olur mu canım destek iiçin burdyız..ALALh razı olsun ŞÜKÜR TAHLİLLER GZEL ÇIKTI HAYIRLISI BAKALIIIMM..GZEL HABERLER YAZARIZ HEPİMİZ İNŞALLAh...ben bal tarçın çörek otu na başladım sabah akaşam bir kaşık alıyorum..
Amin cnm.inan ki ayni duayi ediyorm hep.benden once hic olmayanlara ver rabbim diyorum.allaha şükür o duyguyu yasadik darisi bu topicteki butun guzel insanlarn başına. Benim de tek istegim kizim zaten, yalnz kalmazlar inşallah. .birgun bu topikten cikip hamilelk forumnda yazisacaz inaniyorm...ama ilk Ezgi ilk gebe kalcak sanki.gerisi de sonra gelir.biz sona kalsak ta bisey olmaz de mi? Allah evvela onlara versin..
aleyküüm selamm..moral bozmak olur mu canım destek iiçin burdyız..ALALh razı olsun ŞÜKÜR TAHLİLLER GZEL ÇIKTI HAYIRLISI BAKALIIIMM..GZEL HABERLER YAZARIZ HEPİMİZ İNŞALLAh...ben bal tarçın çörek otu na başladım sabah akaşam bir kaşık alıyorum..
Çok tatlısın canım,teşekkür ederimproblem tamamen eşime şımarıklığımdı :) 5 mayıs doğum günümdü gönlümü fazlasıyla aldı, hatta fethetti diyebilirim Sizlerde benim enerjimsiniz, inşallah bu sinerjiyle çoğul gebeliklerle şenlendiririz burayı :) Bir bakmışız hepimiz aynı ay hamile kalmışız,harika olur.Dadundan yenmez
Biliyorum canım.Siz kullanıyorsunuz ve korunmuyorsunuz ya onun için yazayım dedim.Hem ben korkarım ya anlamaz da devam edersem ilaca bebeğime bir şey olursa diye :44:
Allah kabul etsin cnm yok ben kizim icin kiz istyorm kizkardesi olsun.kizlari cok severm.esim burunlansin bisey olmaz:) icime dogdu oyle cnm ilk senin hberni alcz sanki.iki gundur adet sancisi cekiyorm ama adet yok bi adet olsam rahatlicam valla.raziyim o sancilara.bir zamnlar sikayet ederdm adet olmayi simdi olmk icn dua edyorm.Canim beniiiim ne guzel kalbin var oyle icine mi doogdu yoksa 😊😊insallah ya
Birazdan da meryem suresini okuycam senin icin ozel dua etcem erkek hayirli bi evlat diliycem sana farah😊😊rabbim bugune kadar sukur dualarimi kabul etti yine eder insallah..
Kesinlikle. İnşallah Rabbim kabul eder dualarımızı.Ben zaten Ezgi'nin hayıflanmasına bile karşıyım :) Daha du bakalım teze gelin (Ananem ilk evlendiğimde öyle diyordu bana,yörük ağzıyla,pek tatlı oluyordu )
Aynen ezgi daha taze gelin.yeni gelin olmanin tadini cikarsn.uzmesin kendini.zaman çok hizli geciyo bu gunlern bu yasin kiymetni bilmek lazim..
Allah kabul etsin cnm yok ben kizim icin kiz istyorm kizkardesi olsun.kizlari cok severm.esim burunlansin bisey olmaz:) icime dogdu oyle cnm ilk senin hberni alcz sanki.iki gundur adet sancisi cekiyorm ama adet yok bi adet olsam rahatlicam valla.raziyim o sancilara.bir zamnlar sikayet ederdm adet olmayi simdi olmk icn dua edyorm.
Allah kabul etsin cnm yok ben kizim icin kiz istyorm kizkardesi olsun.kizlari cok severm.esim burunlansin bisey olmaz:) icime dogdu oyle cnm ilk senin hberni alcz sanki.iki gundur adet sancisi cekiyorm ama adet yok bi adet olsam rahatlicam valla.raziyim o sancilara.bir zamnlar sikayet ederdm adet olmayi simdi olmk icn dua edyorm.
Kesinlikle. İnşallah Rabbim kabul eder dualarımızı.Ben zaten Ezgi'nin hayıflanmasına bile karşıyım :) Daha du bakalım teze gelin (Ananem ilk evlendiğimde öyle diyordu bana,yörük ağzıyla,pek tatlı oluyordu )
Yaaa ama ben duami erkek diye ettim.dua saatine denk gelip kabul olduysa gunah benden gitti o zaman napiyim 😊😊😊
Bu arada sende cylo kullansana canim ostrojen eksik oldugu icin rahim kalinlasmamis olabilir sadece 10 tanesini yutsan bile yeter canim
Yarasin arkadasima😊😊😊💋💪
Canım ben ona başlamıştım incir kürüne ara vermişken ama bir kaç yerde karıştırmayın yazdı,ben de erteledim .İncir küründen sonra yapacağım inşallah. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kizlar tekrardan fatihalari alalim...toplam 1001 tane okumak isteyen yazsin...
günaydı ezgimm ben bugün ya da yarn okumaya aşlayabilirim abdest alaym da..okuduğumu mu yazayım acaba..
Olmaz insallah tatlim ya.bi hoca vardi adeti duzensizmis 2 kutu adet sokturucu icmis dusun hamileymis simdi bebisi sapasaglam masallah.rabbim korur insallah...bu aradaDOGUM GUNUN KUTLU OLSUN👪ile nice senelere canim
Insallah 4 kisilik aile olarak yeni yasina giresin tatli pollyanna💞💞💞💞💞
Elannnn NİCE MUTLU HUZURLU YILLARA TATLIMM. ..ÇOCUKLARINLA INŞALLAH:)
Kizlar tekrardan fatihalari alalim...toplam 1001 tane okumak isteyen yazsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?