fsh yüksek olanlar

merhaba arkadaşım,yazdıklarınızı okuyordum dikkatimi çekti,bahsettiğinizden bende de var,onu 1 gün suda bekletiyorsunuz ve biraz yumuşuyor,dıştaki kabuk daha rahat çıkıyor,çekirdeği kırması biraz zahmetli ama tornavida ve çekiçle kırıyorum,kırdığım çekirdeği suya atıp kaynatıyorum ve hergün içiyorum.adının ne olduğunu bilmiyorum, faydasını görürüz inşallah

Okulum.150 tane
Bestla.100 okudu
Elann.300 okuyacak
ezgi.250 okuyacak...
Alanlar listeye eklesin .
201 tane kald kizlar almak isteyen eklesin listeye

Guzel aksamlar arkadaslar iyisinizdir insallah....😊

Okulum.150 tane
Bestla.100 okudu
Elann.300 okuyacak
ezgi.250 okuyacak...
Alanlar listeye eklesin .
201 tane kald kizlar almak isteyen eklesin listeye

Canımcım ben 301 tane okudum.Rabbim kabul eder inşallah.Aslında 100 de önceden okudum ama niyet etmemiştim ve de abdestimden emin olmadığım için onu saymadım.

Hoş geldin. Geçmiş olsun.En kısa zamanda da geçer inşallah. Lütfen kafana takma olur mu? Hepimiz yanındayız,bunu da unutma :)

Arkadaslar bugun istanbul dan bi kadin hoca geldi bize.ilmine hayram kaldim ilk defa birini kıskandım acikcasi :) bebek için ne dua okumaliyim dedm.isteklerin kabulu icin evvela Estağfurullah cekmek lazm gunahimiz cok çünkü gunah cok olunca dualarmz kabul olmaz dedi.gunde 100 estagfullah cekip arkasindan 100 salavat arkasindan 100 tane gecen gun paylasmistm meryem suresinde gecen Rebbi la tezerna ferden ve ente hayrun varisun ve yine arkasindan 100 salavat getirecekmisiz.peygamber efendimiz buyurmus ki iki salavat arasina yapilan dua geri cevrilmez kabul olurmus. Ben de dedm ki bu meryem suresnde gecen duanin tesbihini cekiyorm ama dedgi cok dogru Estağfurullah lazim başına.onune ve arkasina da salavat cekilnce tesiri olurmus.ben yarin basliyorm siznle de paylasmk istedm siz de okuyun.hoca üç gun burda her derde deva dualari not alıp sizlerlee de paylasicam...

Hoş geldin. Geçmiş olsun.En kısa zamanda da geçer inşallah. Lütfen kafana takma olur mu? Hepimiz yanındayız,bunu da unutma :)

Çok teşekkür ederim sizin hikayelerinizi okuyordum sıcaklığınızı gördüm ve ben neden yazmıyorum dedim... Çok teşekkür ederim... Çok duygulandım

Kızlar arkadaştan izin almadan kopyaladım ama çok duygulandım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,yürekten diliyorum.Kızlar umutsuzluk yok böyle hikayeleri duydukça,okudukça umutlarım kabarıp kabarıp taşıyor :) Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah .destina32 arkadaşım izninle paylaşmak istedim.

Selam ezgi nasılsın bakalım. ..adet oldun mu? Olmadım de gebeyim de ne kadar güzel olurdu:)

😊😊 yok canim ya nerede...adet olmadim ama agrilar var yarin buyuk ihtimalle dr dan randevu aldim pazartesiye o derece eminim yani adet olacagima..keske hamile kalsak burdan birbirimize soylesek hayali bile guzel.sen nasilsin tatlim 😊

Saol tatlim bu yaziyi ben de okumustum darisi bize insallah hepimize...

Orası hıc belli olmaz tatlimmm mm kırmızılı görmeden üzülmek yok:)
Çoksşükür tatlım oturuyoruz esimle..benımde 3 tane kaldı cylo dan. .bakalim ne zaman adet olacam..68 gun oldu adet olmayali ne kadar uzunnnnnn...

Aman canim ya ben her ay gordum de ne oldu.benim gorumcem 4 ayda bir oluyodu adet 2.cocugunu dogurdu.bos bos adet olmakta sinir bozucu.kirmizilar eli kulaginda gece bile olabilir.soyle bir kere bile gecikip de test yaptiramadim emos ya o ihtimali bile dusunemedim...

Daha yeni evlisin canım takma kafana..gecipte negatif çıkması daha kötü inan...inşallah bizde gebe olacagiz Allahın ıznıylee canimin iciiiii. ...vardır bunda da bir hikmet...ama dayanması çok zor çok. ..3 yıl bitecek dile kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…