aşkolsun hakkım varsa şayet helal olsun, kuzum işte bizi bizden başkası anlamıyor, evet çok zormuş gerçekten bu sınavımız,Rabbim bu sınavdan insan olarak daha güçlü merhametli vicdanlı olarak çıkmamızı nasip etsin inşallah.her bebek haberinde biraz burkulsamda aslında içimden çok şükür o kadın benim kadar uğraşmadı demek oluyor,ne diyim Allah düşmanımın başına vermesin,evlat hasreti ne zormuş,geçen sene hiç bu kadar düşmüyordum oysa bu işin üstüne, insanın içinde bir ateş yanmaya görsün,nasıl bir duygu bu annelik hele ki ben 32 yaşındayken :) ve benki 35-36 ya kadar çocuk düşünmüyordum biliyormusun,aynı senin gibi bizde eşimle zor evlendik,borç harç ödeyelim bebeişte feraha doğsun istiyordukki çok şükür genede erken öğrendim hastalığımı..
özür dileme sakın,özür dilenecek bişey yokki, sen her ay yumoş takibini yaptır mutlaka,inşallah o dr.un aday dedikleri kendine gelir kocaman asıl yumoş olurlar,dhea ya da devam et, hem gün doğmadan neler doğar sonuçta listedesin, bakmışsın yarın çağırmışlar belli mi olur devletin işi..şeytanın vesveslerine pabuç bırakmayacak kadar güçlü ve inançlısın biliyorum...