fsh yüksek olanlar

çok sağol canımcığım eşim haftaya akşam 8 kadar işte gidemem büyük bir ihtimale eğitim varmış..aralık 8 olabilir bu bizim kullandığımız günün takvimine göre dimi canım..
Evet cnm bizim takvime gore.hicri takvimden bizim takvime cevrilmis hali

bunada şükür canım hiç olamamsından iyidir..hadi bakalım iyi çalışın birde yakı denesene canım yakıylada hamiş kalan çok eczane yakınsa yakı al yapıştır hemen 3 kalsın ok..
hayırlısı bakalım dr sordum dedim başkalarında 4 tane 5 tane oluşuyor dedim o kötü dedii..normali 1 ya daa 2 dir dedii.

kızlarr iyi akşamalrr bende de anca yazma fırsatı buldum solda yumurta yok da sağda bir tane var edii boyunu sordum 20mm dedi bugün yarın çatlarmış rahim kaınlığı gebeliğe uygunmuşş hayırlısı bakalım...farahcııııııımm yavruum çook sevindiiiimm maşALLAHH ...
Tatlm cok sagol.durumlarmz ayni hemen hemen.senin ki daha 4mm daha buyuk masallah.cok sukur cnm bu bizim icin cok guzel bir gelisme.bir yumurtamz var altin yumurta olur insallh.catlatma ignesi yaptrmiyacak msn

Tatlim peki adet degilim ya simdi olur mu ki e2 testi.yarin yaptirirm hemen.ne yapsam bilemiyorm dogal fikri iyi mi.ne dersinz
canım e2 tetsin yumurtanın kalitesini belirler yumurta çatlama boyutuna gelince her yumurta başına en az e2 200 olması gerek birde progesteron yaptır canım onunda 1 rakamların altında çıkması gerek yanı 0 değerlerde olması gerek ama imkanın varsa pazar yaptır çünkü yumoşun küçük daha olamasa pazartesi yaptır hemen o gün alabiliyorsan doktorunada gösterirsin doktorun anlayışlı birimi bilmiyorum kızmasın ben istemediğim halde yaptırdın diye..neyse biz bilelim yeter sana yorum yapatız tahlilere bakarak hepimiz tecrübeli olduk bu konularda bak doktorumuzda var fb hamişimizde var yaşasın ne güzel bir topik arada parazitler girsede aramıza her neyse anladın sen onu..

Tatlm cok sagol.durumlarmz ayni hemen hemen.senin ki daha 4mm daha buyuk masallah.cok sukur cnm bu bizim icin cok guzel bir gelisme.bir yumurtamz var altin yumurta olur insallh.catlatma ignesi yaptrmiyacak msn
aynıyız farahcıımm hayırlısı bakalım..canım dr buün yarın çatlar dedi gecen ay kendiliğinden çatlamıştı vermeyecem dedi dr..bakalım hayırlısııı...

Tatlm ben de hasimatoluyum.doktorlar soylemiyo herseyi maalesf.ben de gecen yil neden birden kısır oldum diye arastrmalara girdm.bi yerde okudum tirodlere baktrn diye.hemen endokrolojiye gittim.doktora adet duznszligm var tiroidlerden olabilir diye baktrmk istyorm dedigmde alayci bi sekilde guldu ve alakasi yok dedi.bazen insan kendinin doktoru olmali arastrmaliymis meger.hasimatonun diyeti var uyarsan ve ilacini duzenli alirsan bi sorun kalmiyo cnm merak etme.en azindan ogrenmis oldun daha da geckmeden, uzulme
cnm bugün tsh 2.50 çıktı benim biraz artmış.5 gün 50mcg 2 gün 75 mcg exyhort alıyorum.şimdi hafta içi 50 hafta sonları 100 al dedi.bazen 1 in altına iniyo benim ya bi ayarlayamadılar...

hayırlısı bakalım dr sordum dedim başkalarında 4 tane 5 tane oluşuyor dedim o kötü dedii..normali 1 ya daa 2 dir dedii.
başkalarını boşver canımcığım herkezin bünyesi aynı değil normali öncü yumurta seçilir biri büyür biri çatlar biri dölenir herşey yolunda canımcığım..yakıyıda bir dene jelide kullan yakı 3 kalıcak ona göre canım..

başkalarını boşver canımcığım herkezin bünyesi aynı değil normali öncü yumurta seçilir biri büyür biri çatlar biri dölenir herşey yolunda canımcığım..yakıyıda bir dene jelide kullan yakı 3 kalıcak ona göre canım..
günü yazamdım bir türlü 3 gün kalıcak yakı okulcuğum..birde şu ayakları yukarı dikme işinide dene incir ye bol bol proteyin beslen hergün bir yumurta eşinede bol bol porakal suyu içir..

cnm bugün tsh 2.50 çıktı benim biraz artmış.5 gün 50mcg 2 gün 75 mcg exyhort alıyorum.şimdi hafta içi 50 hafta sonları 100 al dedi.bazen 1 in altına iniyo benim ya bi ayarlayamadılar...
Tatlim 2.50 cok yuksek degil.100 mg fazla geldi bana.haftaici haftasonu ayri olmasi ilgincmis.ben ilk olctrdgmde 3 cikmisti 25 mg vermisti.baktm tahlillerde 4 lerde cikiyo hep.kafama gore 50 mg almaya basladm artk.normale indi artk.sanirm cok takmak,ugrasmak iyi degill

canım e2 tetsin yumurtanın kalitesini belirler yumurta çatlama boyutuna gelince her yumurta başına en az e2 200 olması gerek birde progesteron yaptır canım onunda 1 rakamların altında çıkması gerek yanı 0 değerlerde olması gerek ama imkanın varsa pazar yaptır çünkü yumoşun küçük daha olamasa pazartesi yaptır hemen o gün alabiliyorsan doktorunada gösterirsin doktorun anlayışlı birimi bilmiyorum kızmasın ben istemediğim halde yaptırdın diye..neyse biz bilelim yeter sana yorum yapatız tahlilere bakarak hepimiz tecrübeli olduk bu konularda bak doktorumuzda var fb hamişimizde var yaşasın ne güzel bir topik arada parazitler girsede aramıza her neyse anladın sen onu..
Alemsin cnm ya haklisin :) benim yegane doktorum sizsiniz zaten, o gun zorlamasaydn zaten doktora gitmiyecektim.ne derseniz sizi dinlicem de mi ama

Kizlarr stresli ve heyecanli bekleysin ardindan nihayet gorundumm.ve kizlarr 7 mm olan yumurtam 16 mm olmuussss guzel gelismis dedi, cok sasirdi bu mucize dedi.cok zayifti cunku.sag tarafta hic yok ve o taraf iyi degilmis.rahmim de kalinlanmis cok sukur.cok sevncliym Rabbimme sukur.bu benm icin gerckten mucize.hic yumurta yoktu folikul kiriltisi bile yoktu.aslnda erken mi seviniyorm bilemiyorm.tup bebek yapsam mi dedim.bence yaptrma simdi, cok canli degil tutmayabilir.p tesi gel dedi catlatma ignesi yapacak(ovitrelle)dogal deniyecem yani.olmadi bi dahaki ay igne tedavilerine baslicam.3 yil sonunda nihayet tedavi asamasna geldim..ama kafam karisik bu firsat kacar mi ki...
Oyyyy kuzum benimmm, yoldayım eşimin yanına gidiyorum,seni merak ettim birde okulum u,normalde araç tutar beni tel. İle ilgilenirsem, ama dayanamadım girdim, çok sevindim yumoşa Rabbim kan versin can versin inşallah büyüsün döllensin maşallah

Oyyyy kuzum benimmm, yoldayım eşimin yanına gidiyorum,seni merak ettim birde okulum u,normalde araç tutar beni tel. İle ilgilenirsem, ama dayanamadım girdim, çok sevindim yumoşa Rabbim kan versin can versin inşallah büyüsün döllensin maşallah
Cok sagol cnm insallahh..hepimize guzel haberler vermek nasip olur insallhhh...

kızlarr iyi akşamalrr bende de anca yazma fırsatı buldum solda yumurta yok da sağda bir tane var edii boyunu sordum 20mm dedi bugün yarın çatlarmış rahim kaınlığı gebeliğe uygunmuşş hayırlısı bakalım...farahcııııııımm yavruum çook sevindiiiimm maşALLAHH ...
Canımcım değerlendir Allah ın izniyle tek taşını maşallah büyüklüğüde çok iyi preseed inide kullan. Şifa olur vesile olur inşallah

Sizler icin daha zor benim cevrem Allahtan bekar su an ama ben de hep bunu dusunerek evlendim dedim okul bitecek sonra herkes evlene ari olacak ben eli bombos kalacagim dedim bunu istemiyorum dedim ciktim bu yola zaman zaman takilip du duraksiyorum geri kalkiyorum devam ediyorum bakalim sonum ne olacak.Hayat hep boyle canim sen de takin her haberle umsuzlukla ama sonra kalkip devam ediyorsun cunku etmek zorundayiz, hayat devam ediyor.Ben amhimin 0.5 oldugunu ogrendigim gun o kadar cok aglamistim ki anlatamam davul gibi sismisti suratim.Bir daha hic gulemem saniyor insan ama kalkiyorsun devam ediyorsun , 1 sene gecmis o gunden bu gune hayatimda neler degisti neler daha neler olacak kimbilir.Hakkimizda hayirlisi olsun hep canim oyle dusun , o insana belki hayir gibi gorunen aslinda serdir hic bilemezsin belki o da evladiyla imtihan olacak daha farkinda degil.Hepimiz ayri ayri uzuluyoruz ama birbirimizi teselli edebiliyoruz icinizdekini yazinki rahatlayin ben de bazen cok bunaliyorum burdan baska yazacak paylasacak yerim yok dokuyorum icimdekileri bir soz bile iyi geliyor bazen.Kendini uzme sen kontrollerine git bakalim su yumoslara takviye de ver de bi canlansinlar kendine gelsinler hadi bakalim :)

ikimizin durumu çok birbirine benziyor canım ama sana tavsiyem yumurta sayısına takılma artış bekleme nedeni bizim fsh bayağı yüksek ben en yüksek fsh 60 gördüm geçen sene sonrası doktorum ölçtürme yumurta varsa tedaviye başlıycaz demişti başladım 3 tüp denedim tutmadı nasip değilmiş diyorum..bu arada bu memelekete gitiğim doktorum fsh bakıyordu her ay yüksek olduğu zmanlarda tedavimi başlatmıyordu fsh düştüğü aylardaa yumurta sayın az derdi en fazla 3 görürdü az tüpe başlamak için derdi..6 ay öyle oyalandım o zaman eşimin başını etini yerdim her ay başka doktora gidelim bu doktor bişey bilmiyor diye..nesye bir adetimde onun ortak çalıştığı İstanbul tüp bebey gitmek istediğimi aret beylede görüşmek istiyorum dedi neyse randevu ayarlandı gittim ultrasonla baktı hiç yumurta yok.. kendi doktorum her ay fsh bakardıya test istemiycekmisiniz fsh için dedim yok gerek dedi biz yumurtaya bakarak tedavi başlatıyoruz dedi..neyse klomen başlatı bana o ay yumurta olmamasına ramen bunu adetin 5 günü başla memleketteki doktoruna kontrole git dedi ve benim mucize tek taşım büyüdü zor büyüdü ama opu dolu çıktı ilk kez 2 günü 5 hücreli emriyom oldu transfer oldu tumadı ama tüp bebek maceram başlamıştı canım..o merkezden 3 denem oldu 4 denemede yumurta dölenmeyince şimdi birdaha kesinlikle rabim yolumu oraya düşürmesin gitmek istemiyorum..canım anlatmaya çalıştığım yumoşta sayı fazlalaşma fikrini aklından çıkar bir olsun iki yumoş olsun bizim olsun imkanları zorla gerekirse bedeli askerlik olayını iptal edin evlat daha önemli canım..ben senin durumunda olsam ki değilim sadec fikir veriyorum ben şu durumda iken bedeli askerlik için kredi çektirmem kendi durumuma yoğunlaşırım tüp bebek yaptırıım..hergün sen birde ebesin kaç tane bebek görüyorsun nasıl kahrolduğunu anlayabiliyorum..ben geçen akrabamın bebeğine gittim yeni doğum yaptı kucağım aldım uyutum şuan hala etkisinden kurtulamıyorum kıskançlık kesinlikle değil resmen bunlıma girdim hata dönor yumurta bile düşünmeye başlamıştım..canım yazdıklarımla biraz seni kırdım kusura bakma ama benim bebek olayımdan daha önemli bişey olamaz olmamalı..sağlık hariç canım

ebecim kendini suçlamaktan vazgeç bizim suçumuz yoki biz istermiydik böyle olmayı canım eşin hiç üzülme canım ben biraz açık sölüyüm kızıyorum biraz eşine ve gerçekten baba olma istese seni bu kadar ağlatmaz hediyler almakla gönül alınmıyor canım imkanları zorşluycak sana destek olucak arkanda durucak gerekirse gururunu bastırcak anne babasından yardım istiycek benim eşim hiç kimseden borç isteyemez ama giiti annesinden babasında para istedi tüp bebek için neden yaptı beni üzüldüğümü gördüğü için yaptı..lütfen kendini suçlama..

aşkolsun hakkım varsa şayet helal olsun, kuzum işte bizi bizden başkası anlamıyor, evet çok zormuş gerçekten bu sınavımız,Rabbim bu sınavdan insan olarak daha güçlü merhametli vicdanlı olarak çıkmamızı nasip etsin inşallah.her bebek haberinde biraz burkulsamda aslında içimden çok şükür o kadın benim kadar uğraşmadı demek oluyor,ne diyim Allah düşmanımın başına vermesin,evlat hasreti ne zormuş,geçen sene hiç bu kadar düşmüyordum oysa bu işin üstüne, insanın içinde bir ateş yanmaya görsün,nasıl bir duygu bu annelik hele ki ben 32 yaşındayken :) ve benki 35-36 ya kadar çocuk düşünmüyordum biliyormusun,aynı senin gibi bizde eşimle zor evlendik,borç harç ödeyelim bebeişte feraha doğsun istiyordukki çok şükür genede erken öğrendim hastalığımı..
özür dileme sakın,özür dilenecek bişey yokki, sen her ay yumoş takibini yaptır mutlaka,inşallah o dr.un aday dedikleri kendine gelir kocaman asıl yumoş olurlar,dhea ya da devam et, hem gün doğmadan neler doğar sonuçta listedesin, bakmışsın yarın çağırmışlar belli mi olur devletin işi..şeytanın vesveslerine pabuç bırakmayacak kadar güçlü ve inançlısın biliyorum...

Emel canim su kendini suclama olayini birak artik tatlim.Allahin verdigi bir sorun bizdeki
Biz istemedik ki.tatlim kizlarda soylemis ama esini ozele ikna etsen ozelde bekletmezler annen kayinvalidengil yardimci olamazlar mi ki tatlim ya

Cevap yazan herkese cok tesekkur ederim kizlarr..
gulnevam esim diyorki ALLAH ISTERSE HERTURLU VERIR TUP BEBEKLEDE VERECEK OLAN O DOGAL YOLDANDA VERECEK OLAN O..BEN COCUK DIYE öLMÜYORUM olmazsa kaderimiz buymus deyip hayatimiza bakacagiz beraber mutlu olacagiz diyor..bana hediyeyi marta ertelendiginden haberi yokken icinden geldigi icin sevgisi cok oldugu icin almis..bilmiyorum gulnevacim hayirlisi heray kontrole gidecem muayeneye gore bakacam nasil davranacagim bilmiyorum..
fkb2012 cok sagol yazdiklarina cok zor bir surec cok yorucu yipratici ALLAHIM HEPIMIZE GUC KUVVET VERSIN...BILSEYDIM BOYLE OLACAGINI HEMEN COCUK YAPARDIM BEKLEMEZDIM AMA KADER ISTE..

SEKER PANCARIII COK SAGOL DEDIGIN GIBI KISKANMAK DEGILDE INSANIN ICI GIDIYOR COK SEVINIYORUM TABIKI BIZIM YASADIKLARIMIZI YASAMAYACAKLAR HAMILE OLANlar...HEPIMIZ BIRGUN ANNE OLACAGIZ insallahhhhh.

ezgimm duruma gore bakacam her adette kontrolde olacam yarinin ne getirecegi bilinmez..hayirlisi olsun hakkimizda..aminn

Az öncdölenir ffarrahdibaarnında büyürm pazartesi ne olacakkalırsın arkadaşım acaba içleri dolumu? inşallah iyi olur :) bende ların hek yrum ne de olsa sezonu, ben hamur işinide fena yapmam, ama yapıp çevreme yediririm,ben kendim yemem,ekmek düşkünlüğümde yok.kilo dediğim gibi şimdilik çok takılmıyorum ama ileride ne olur bilemem tabiii :)

Kizlarr stresli ve heyecanli bekleysin ardindan nihayet gorundumm.ve kizlarr 7 mm olan yumurtam 16 mm olmuussss guzel gelismis dedi, cok sasirdi bu mucize dedi.cok zayifti cunku.sag tarafta hic yok ve o taraf iyi degilmis.rahmim de kalinlanmis cok sukur.cok sevncliym Rabbimme sukur.bu benm icin gerckten mucize.hic yumurta yoktu folikul kiriltisi bile yoktu.aslnda erken mi seviniyorm bilemiyorm.tup bebek yapsam mi dedim.bence yaptrma simdi, cok canli degil tutmayabilir.p tesi gel dedi catlatma ignesi yapacak(ovitrelle)dogal deniyecem yani.olmadi bi dahaki ay igne tedavilerine baslicam.3 yil sonunda nihayet tedavi asamasna geldim..ama kafam karisik bu firsat kacar mi ki...

kızlar yi haberler gelmiş foruma çokk sevindm sizler için.darısı bizlere inşallah.tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah.ben de bugün tiroid için gittim antitipo tiroitlere baktı sanırım bende haşimato tiroid varmış.yani bu erken yumurta yetmezliğimin en büyük sebebi ve neye kızıyorum biliyomusunuz bir seneden fazladır hipotiroid olduğumu söyledi doktor.ben dedim bakın diye yani baktırmasam o bakmayacak.bana da tüp bebek doktoru dedi ikisi birlikte görülüyor diye.yani yumiş yetmezliği ve haşimato. bundan 4 sene önce bakan doktoru allaha havale ediyorum.o zamanlar ilaç bile vermemişti.adetim gecikmişti gitmiştim.meğersem taa o zamandan işaret veriyormuş benim hormonlar yaa..en azından bir senedir ilaç kullanıyorum tiroid için buna şükür. sizler de baktırın lütfen düşük nedeni ve allah korusun zeka geriliği sorunu olabiliyormuş..imthanımız varmış diyorum ne yapalım Rabbim güç versin doğru kişileri vesile kılsın bizlere inşallah.aranızda var mı haşimatoluuu olan???????

Sekercimmm insallah bu igneler sana buyuk buyuk yumos olarak geri doner insallah emeklerinin karsiliigini bebek olarak alirsin tatlimmm...

farrahcigim inanki cok sevindim insallah catlar dollenir bebek olur karninda buyur canim benim...

okulum seninkide masallah gayet iyi insallah guzelce catlar dollenir farrahdiba ve sen insallah gebe kalirsiniz bu ay...

umutlym insallah tedavin guzel gider arkadasim sonuclarin hep guzel cikar insallah en hayirli zamanda sende gebe kalirsin arkadasim..aminnn

canım benim pss yazıyor doktorumda çok öenmli bişey değil dedi ama tüp bebek merkezi doktoru değil benim doktorum normal kadın doğumcu kendisi hangi doktora gidip gösterebilir hangi bölüme araştırma hastanesinde genetik sonuçlara hangi doktorlar bakıyor..bülen tıraşa soru sorulan bir topik var bakalım ordan sorucam kendisine gerçekten Bülent tıraşmı cevaplıyor o soruları acabama..canım çok teşekkür ederim bilgilerin için Allah razı olsun araştırmışsın sormuşsun..yeni yeni sorunlar çıkıyor karşımıza Allah yardımcımız olsun

canım bak Allahım çıkış kapısı gösterdi çook şükür..yumurta sayın çok iyi yaşın küçük Allahında izniyle yumoşlar büyücek birinci kalite dölencek Rabim kan can vericek onlara sağlıklı bebiş olucaklar..inş dondurlulmuş kardeşlerinizde bekliycekler 2 çocuk için..ben senden çok umutluyum canım yaş faktörü çok önemli..Allahım yolunu açık etsin yar ve yardımcın olsun..doktorununda söyledikleri çok mantıklı önce emriyo sonra rahmi dinlendirip transfer..
Universite hastanelerinin tibbi genetik anabilim dali olur canim ordaki doktorlar anlar , her kadin dogumcu bilemez daha once tecrube etmis olmasi lazim ki bilsin.Bence o bulent tiras kisiye ozel cevap yaziyor cunku sen yaz bakalim belki cevap alirsin zarar cikmaz.Amiiin insallah canim yaa bi buyusunler valla korkuyom hazir fsh da dusmusken bu ay kaybetmek istemiyorum bu yumurtalari , gerci buyurlerse de bu defa dollendiler mi diyecem bolunduler mi diyecem merak ve tedirginlik hiiic bitmiyor.Korkum bu gonal -f ters tepmesin vucudum diye sanki klomenle falan daha iyi buyuyor bizimkiler gibi ama deneyelim bakalim vucut ne tepki verecek.Cok merakliyim bu ilk ya , ne asamaya kadar gelebilecem cook merak ediyorum insallah hayalkirikligi olmaz.Evet doktor da senin gibi dedi rahme zarar veriyor ilaclar diye aslinda normal zaman olsa ezgi gibi hemen transfer isterdim ama bu biraz benim de isime geldi tam anlamiyla icine sindi mi dersen hayir hala diyorum insallah embriyolar zarar gormez ama bakalim hayrolsun.Bu ara topik canlandi sira sende canim seni de bekliyoz en kisa zamanda hemen yeni yumoslarla sahneye cik bakalim memorialda karar kildin mi yeni yer icin?

Farraaah cok sevindim ya hadi hayirli olsun ama dusundum acaba asilama mi yaptirsan ne dersin? Hem daha az maliyetli hem de dogala birakmaktan daha iyi ne tüp ne dogal arasi bir sey bunu dusunsene bakarsin tutar belli mi olur.

kızlar yi haberler gelmiş foruma çokk sevindm sizler için.darısı bizlere inşallah.tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah.ben de bugün tiroid için gittim antitipo tiroitlere baktı sanırım bende haşimato tiroid varmış.yani bu erken yumurta yetmezliğimin en büyük sebebi ve neye kızıyorum biliyomusunuz bir seneden fazladır hipotiroid olduğumu söyledi doktor.ben dedim bakın diye yani baktırmasam o bakmayacak.bana da tüp bebek doktoru dedi ikisi birlikte görülüyor diye.yani yumiş yetmezliği ve haşimato. bundan 4 sene önce bakan doktoru allaha havale ediyorum.o zamanlar ilaç bile vermemişti.adetim gecikmişti gitmiştim.meğersem taa o zamandan işaret veriyormuş benim hormonlar yaa..en azından bir senedir ilaç kullanıyorum tiroid için buna şükür. sizler de baktırın lütfen düşük nedeni ve allah korusun zeka geriliği sorunu olabiliyormuş..imthanımız varmış diyorum ne yapalım Rabbim güç versin doğru kişileri vesile kılsın bizlere inşallah.aranızda var mı haşimatoluuu olan???????
Canim ben bunu foruma yazmistim ara ara erken yumurta yetmezligi olanlar tiroid antikorlarina baktirsin diye coook onemli.Evet bunlar otoimmun hastalik grubu , vucut kendi hucrelerine savas aciyor yabanci algiliyor onlari bagisiklik sistemi bozuklugu yani.Genelde birlikte gorulurler ya da babada tip1 diyabet varsa kizinda tiroid cikar tarzi ailesel bir yatkinlik vardir.Hasimato , lupus , erken yumurta yetmezligi , myastenia gravis , tip 1 diyabet , vitiligo vs bunlar otoimmun hastalik dedigimiz hastaliklar.Benim doktorum erken yumurta yetmezligini gorunce hemen tiroid antikorlari ve lupus antikorlarini istedi ve tiroid antikorlarim pozitif cikti benim de vucut su an onlari oldurme asamasinda yani yabanci olarak algilamis antikor olusturmus savasiyor su an tiroid degerlerim normal ama bir sure sonra hucrelerim öldügü icin yetmeyecek bende de hasimato baslayacak demektir bu antikorlarin olmasi..Yalniz hasimato erken yumurta yetmezligine sebep degil , sebep otoimmun hastalik yatkinliginin olmasi yani senin bagisiklik sistemindeki bozukluk, hasimato ve erken yumurta yetmezligi bunun bir sonucu sadece.Benim annemde de hem hasimato hem erken menopoz var genelde ikisi birlikte goruluyor zaten hasimato toplumun 4te 1 inde var bayanlarda o yuzden hemen her otoimmun hastaliga hasimato da eslik ediyor.

Son düzenleme:
Canim sonunda bir yumurtanin iyi buyumus olmasi guzel zaten normali bu :) hadi bakalim umarim guzel sonuc alirsin sen de binevi tedavidesin dogal tedavi hehe :)

günü yazamdım bir türlü 3 gün kalıcak yakı okulcuğum..birde şu ayakları yukarı dikme işinide dene incir ye bol bol proteyin beslen hergün bir yumurta eşinede bol bol porakal suyu içir..

sağol canım benim..prseed i kullanayım bakalım ne olacakk..uygulayacağım bakalım..

Canımcım değerlendir Allah ın izniyle tek taşını maşallah büyüklüğüde çok iyi preseed inide kullan. Şifa olur vesile olur inşallah

aLLAH IN İZNİ İLE HAYIRLISI bakalıımm..sağolasın şekercimm..

Sekercimmm insallah bu igneler sana buyuk buyuk yumos olarak geri doner insallah emeklerinin karsiliigini bebek olarak alirsin tatlimmm...

farrahcigim inanki cok sevindim insallah catlar dollenir bebek olur karninda buyur canim benim...

okulum seninkide masallah gayet iyi insallah guzelce catlar dollenir farrahdiba ve sen insallah gebe kalirsiniz bu ay...

umutlym insallah tedavin guzel gider arkadasim sonuclarin hep guzel cikar insallah en hayirli zamanda sende gebe kalirsin arkadasim..aminnn

emelimm benim çok sağol inşALLAH..

Canim sonunda bir yumurtanin iyi buyumus olmasi guzel zaten normali bu :) hadi bakalim umarim guzel sonuc alirsin sen de binevi tedavidesin dogal tedavi hehe :)

ŞÜKÜR bu günümüze sonuç ne olacak bakalım..inş ALLAH güzel sonuçlanır...

Back
X