- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
Canim ben ilk gorusmede dedim bizde dusuk dozlar daha etkili sanirim diye o da dusuk verecem zaten dedi.Ben de 225 dusuk sandim hatta ama eve gelip arastirdim baktim yuksek.Igne dozlari hakkinda pek bilgim yoktu bir de doktorun karsisinda bu yuksek mi yuksekse ben kullanmayayim pek denmiyor evet daha dusuk dozla yumurtaliklari uyaramayabiliriz dedi bana ama bence yanlis bu.Yine de simdi deneyecem bu tedavideki surece gore doktorla konusacam.Esim de bana kiziyor doktordan iyi mi biliyosun diyor ama pazartesi az cok belli olur yanit.Fsh 8 ken olan bu 4 yumurta cok kalitesiz degil muhtemelen ama eger duzgun gelismezse tedavide hata olma ihtimali yuksek demektir yani doktorla konusacak elimde veri olur fsh iyiydi neden olmadi diyebilirim simdi boyle kadinlar kulubunde okudum nette okudum deyince doktorun karsisinda elinde yeterli veri olmuyor.Bakalim ben de merak ediyorum ignelere tepkiyi , karnim sis sanki biraz biraz da agriyor umarim bunlar hayra alamettir.Bu arada sekerpancari sen ben 3umuz de pazartesiyiz yine dolu dolu bir gun olacak topikte :)Tatlim bu igneler varolani buyutur gelistirir.yumurta hucresi yani folikul yoksa vermezler zaten.agrilar normaldr psikolojikte olabilir, ee artik nerdeyse herseyi biliyorz her sese kulak veriyorz.ignelerin dozuna gelince doktor durumunu goz onune almis demek ki ama genelde dusuk doz, az igne -ilac daha iyi oluyor diye biliyorm.keske doktora soyleseydin dicem ama insanin aklina gelmiyo bazen, bir de doktorlar bilen hasta sevmiyor ya ondan cekiniyor insan.ben de simdi diyorm ya keske asilamayi sorsaydm hic aklima gelmedi ki.ona gore hareket ederdim benm de p tesi kontrol ve ignem var bakalm neye karar vericek.zaman gecmiyooo