fsh yüksekliğine mucize tedavi

Yumurta donasyonundan ( 9 aralik ) sonra negatif sinuc almistim ilaclari biraktiktan 7 gun sonra regl oldum ama bu ay yok goguslerim buyudu ve agrilive kasıklarımda sancilar var birkac gun once idrar test yaptim negatif bu tedaviden sonra bunlari yasayan varmi??

herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çekilmiş çörek otu suyla birlikte yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...:KK15:

Ganzili merabalar
Bu mükemmel bir haber. Hepimize umut oldun resmen. Bu yabancı uyruklu professörün adını paylaşabilirmisin canım bizimle ? Hangi ilde? Bu sabah çörek otuna başladım. Birazdan gidip kestane balı ginseng alacağım. Allah yardımcın olsun, işlerin rast gitsin, bizlerle bu reçeteyi paylaştığın için sağolasın. Doktorun adınıda paylaşabilirmsn canım.
Herkese sağlık ve mutluluk diliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımfsh 58 lh 33 amh 0.26 ile basladı erken menapoz serüvenim.33 yaşındayım doktorlar tüp bebek bile yapamayız dedi.hayat sevincim kayboldu yaşamanın anlamını bulamıyorum artık.çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımfsh 58 lh 33 amh 0.26 ile basladı erken menapoz serüvenim.33 yaşındayım doktorlar tüp bebek íbile yapamayız dedi.hayat sevincim kayboldu yaşamanın anlamını bulamıyorum artık.çok üzgünüm[/QU
merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin

merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
Teşekkürler canım darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah...
1- Her sabah kalkınca 1 kaşık arı sütü bal polen karışımı yedim.
2- Sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık çok çok az peynir bir dilim ekmek üzerinde bal (oldukça pahalı şifalı olduğu söylenen bir bal aldım) üzerine bol bol çörek otu serpip yedim. (bu arada çocukluğumdan beri baldan nefret ederim)
3- Sabah erkenden kalkıp bitki çayımı her sabah taze demledim. Bir karışım yaptım arslan pençesi, civanperçemi, içine tadını yumuşatması için çok az papatya ve melisa koydum bu demlediğim çayı bir termosa koyup ofise götürdüm ve günde 3 defa bu çaydan içtim.
4- Öğle yemeklerinde yalnızca çorba ve işyerinde çıktıysa bir sebze yemeği yada salata yedim.
5- Her gün yanımda bir poşet kuru kayısı,ceviz,kuru üzüm, kuru dut götürüp atıştırmalık olarak öğleden sonra onları yedim.
6- Her öğle yemeğinden sonra bir bebe aspirini içtim.
7- Akşam yemeklerinde mutlaka yeşil sebze yemeği yedim ve yemeklere bir çay kaşığı safran ekledim.
8- Solgarın multivitaminini aldım ve hergün içtim.
9- Haftada 1 defa akapunktura gittim. Dr.Kaya Özkuş'a bunun da faydası olduğuna inanıyorum. ABD’li ve Çinli bilim insanlarına göre akapunkturun bu işte etkisi çok büyük.
10- Çok fazla spor yapamadım haftada bir iki defa yürüyüş yaptım. Normalde bu kürde her gün 30-45 dk. yürüyüş öneriliyor.
11- Gece yatmadan önce hayıt tohumun ezilmiş halinden bir fincan çay yapıp içtim.
12- Bu sürede neredeyse hiç hayvansal gıda yemedim et,süt, yumurta vs. tüketmedim tatlıdan çok zor uzak durdum çünkü çok severim onun yerine akşamları meyve yedim armut, elma veya muz.
13- Ama bence hamile kalmamdaki en büyük etken stresten uzaklaşmam oldu işim çok stresliydi 24 aralıkta istifa ettim ve stresten kurtulduktan yalnızca birkaç hafta sonra hamile kalmışım. Hep diyoruz stresin hormonlar üzerinde etkisi çok büyük diye ben bunun canlı bir örneğiyim gerçekten ne zaman kafamı boşalttım rahatladım o zaman geldi oğlum.
BUNU NETTEN ALDIM.BEN DE DENİCEM ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN

Benım gün içindeyaptıklarım

Aç karnına ballı karışım

Ogulotu

-Kahvaltı saat 8 de

bisterol içiyordum

2 saat sonra aslan pençesi

2 saat sonra ogulotu

Reglı oldgum zamanlar yemekten 10 dk önce sogankürü diğer zamanlarda hayıt regl döneminde bu öglenden sonra ve akşama kayardı.

-Öglen yemegi

Aslanpençesi

Zaman olursa aynı yöntemle yapılmış çakşır otu

Aksama dogru hayıt tohumu

-Akşam yemeği

Aslanpencesi ıkı saat sonra

Gece yatmadan allı karısım ardından ogulotu
BUNUDA NETTEN ALDIM.KENDİME GÖRE BİTKİ KÜRÜNÜ UYGULUCAM.SANIRIM STRESTEN UZAK OLUP.SABIRLA KÜRLERE DEVAM ETMEK OLACAK.ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN.

HAYE PEKİ HİÇ TÜP BEBEK DENEMESİ YAPTINMI.HAYIT TOHUMUNU NASIL KULLANDIN.NE ZAMAN BAŞLADIN.ARA ARA FSHINA BAKTIRDINMI AMH NI ARA ARA ÖLÇTÜRDÜNMÜ

3 AY KULLANDINYA HAMİLE KALDIĞIN AYDA KULLANDINMI.İLK BAŞTA HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORSUNYA O ARADA DA İÇTİNMİ.HAMİLELİĞE ZARARI VARMI ?

Arkadaşlar cyclo prognova ve hayit tohumu kullandım. Hamileykende ki hamileligimi bilmrden kullandım bisey olmadı kızım maşallah çok sağlıklı. Ayrıca bana tüp bebek bile olmaz dediler. Ben neler yaşadım daha önceki yazılarımı okuyun.

Harika bişey bu cok mutlu oldum bu yazıyı okuduğumda umut veriyor insana yaptıklarınıdeneyeceğim.özel bir bebek çocuğunuz bir cok kadına umut veren beklenen bebek .allah uzun güzel sağlıklı ömür versin annesinin mucizesine

harika. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

OTE="firstmoon, post: 39633910, member: 119868"]HAYE PEKİ HİÇ TÜP BEBEK DENEMESİ YAPTINMI.HAYIT TOHUMUNU NASIL KULLANDIN.NE ZAMAN BAŞLADIN.ARA ARA FSHINA BAKTIRDINMI AMH NI ARA ARA ÖLÇTÜRDÜNMÜ[/QUOTE]
Hic tüp denemedim her ay düzenli olarak ölçüm yaptiryordm

canım senin durumun nedir bilmiyorum ama bende durum su; ben ilaçsız adet olamıyorum (primer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu) fsh yüksek 98 lerde e2 düşük lh 35 lerde amh 0.16 dan küçük çıktı. Bende tüp bebek merkezine gidiyorum gerçi hangi doktora gidersem gideyim olmaz diyorlar. En son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor clyo prognova verdi bir yıl kullanman lazım dedi onu kullanıyorum işte. Sen ilaçsız adet oluyor musun dediğim gibi ben ilaçsız olamıyorum. size konulan teşhis nedir, rahatsızlığınız nedir. Benim kullandığım ilaç 21 günlük gebeliğe engel değil. Bu güne kadar saraçoğlundan tut da mustafa eraslanın panaxı na kadar bitki ilaçları kullandım faydası sıfır. Ben Konyada ikamet ediyorum siz neredeki doktora gidiyorsunuz ve doktorunuzdan memnun musunuz.bir önceki mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler. görüşmek üzere
canım merhaba , öyle okuyordum yorumları ama dayanamadım benim durumumda senın durumunla aynı malesef malesef :(ben daha bekarım adet olmak içinda kullanmıyorum çok fazla mide bulantısı katlanamıyorum bu yüzden iki yıldırda hiç adet görmedim dün tekrar doktora gittim tahlillerimi yaptı yine doğum kontrol hapı verdi bu sefer kullanıcam daha sonra da bitkisel kürler deneyeceğim regl olabilmek için

Back
X