fuat yüsel hakkinda daha fazla bilgi

hayal_perisi07

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
132
4
318
kizlar forumda fuat yüksel hakkinda cok fazla bilgi alamadim.bikac kisi reklamini yapmis gibi :/ bu doktora ameliyat olan arkadaslar var mi acaba?varsa memnun olup olmadiklarini soylerlerse sevinirim.ben de onumuzdeki hafta kendisi ile gorusecegim ve buyuk ihtimal ona ameliyat olcam.ben bi tanidigimiz ona oldu ve memnun diye onu tercih ettim ama biraz daha bilgi edinmek istiyorum.

bende Dr. Fuat YÜKSEL e burun amelıyatı olmak istiyorum ama istanbulda yaşamadığım için sadece internetten araştırabildim. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ben mart sonu ameliyat olmayı düşünüyorum.

Merhaba,
Aynı şekilde ben de Fuat Yüksel'i çok merak ediyorum.acaba tarzı nasıl?benim kalın derili bir burnum vardı.kalın derili burunlar konusunda Fuat Yüksel'den olumlu söz edildiğini duydum ama sadece o kadar..eğer ameliyat olanlar ya da tarzını bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Sevgiler...

hiç mi bu doktor hakkında bilgiye sahip olan yok :/ başka konularda yazan arkadaşar vardı onlar ne oldu kimse görmüyor mu ya

3-4 bin diye duymuştum ameliyatı florans naytingel de yapıyo kadıköyde. bence fiyatı uygun ama iyi bi doktormu bilmiyorum yaaa. birisi cevap versin lütfennnnn

suan daha burnum çok yeni ve açık söylemek gerekirse görünüşünden pek memnun değilim şuan.ben kaş kaldırma ve burun ameliyatı birlikte oldum.bi süre resim yüklemeyi düşünmüyorum en azından sonuc alana kadar.

suan daha burnum çok yeni ve açık söylemek gerekirse görünüşünden pek memnun değilim şuan.ben kaş kaldırma ve burun ameliyatı birlikte oldum.bi süre resim yüklemeyi düşünmüyorum en azından sonuc alana kadar.

Hayal perisi, geçmiş olsun.
umarım ilerleyen zamanlarda yeni görüntünden memnun olursun. büyük umutlar bağlayıp sonra da istediğin değişimi görememek çok can sıkıcıdır, seni anlayabiliyorum.ben de başka bir doktora 2 ay önce burun ameliyatı oldum.ama istediğim sonucu alamadım.doktorumu çok doğal burunlar yapıyor diye tercih ettim ama memnun değilim.burnum o kadar doğal ki ki en yakınlarım bile ameliyat olduğumu farketmiyor.kimseden olumlu bir yorum alamadım.bir değişiklik olduğunu farkedenler de ''bir şişlik var sende'' diyorlarlar.benim burnum kalın derili ve büyüktü.benim istediğim ince olmasıydı ama hala yüzüme göre büyük ve kalın.kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, dahası ben de çok değişim göremiyorum.sen nesinden memnun değilsin? Fuat Bey'in tarzı nasıl?genelde nasıl burunlar yapmış görebilme fırsatın oldu mu diğer hasta resimlerini?ben Fuat Bey'in tarzını çok merak ediyorum. bir de eğer çok yeniysen yani sargıların falan yeni çıkmışsa karar vermek çok güç.eğer bir de benim gibi kalın deriliysen ilk 1 ay çok şiş oluyor.ben 2.ayı bitirdim. daha ancak burnumun şeklini şemalini anlayabiliyorum.ama ince derili, sorunsuz burunlarda ilk 10günde bile mükemmel sonuçlar alınıyor.tabi doktor faktörüde çok önemli.eğer sorularımı yanıtlarsan çok memnun olurum.
tekrar geçmiş olsun...

öncelikle geçmiş olsun hayal perisi. ama daha cok yeni oldugu için diger ameliyat geçiren hastaların yorumlarından yola cıkarak, umarım seni tatmin edecek değişiimi gsterecektir diyebilirim. sıkma hemen canını.
aynı şekilde ommanipadmehum senin için de benzer şeyleri dilerim ve sana da cok geçmiş olsun. zor süreç vesselam.

öncelikle geçmiş olsun hayal perisi. ama daha cok yeni oldugu için diger ameliyat geçiren hastaların yorumlarından yola cıkarak, umarım seni tatmin edecek değişiimi gsterecektir diyebilirim. sıkma hemen canını.
aynı şekilde ommanipadmehum senin için de benzer şeyleri dilerim ve sana da cok geçmiş olsun. zor süreç vesselam.

Coyotee, iyi dileklerin için sağol.
sen ameliyat oldun mu ya da düşünüyor musun? Fuat Yüksel'in ofisine gidip, ne tarz burunlar yaptığı hakkında bir fikrin var mı acaba?

Coyotee, iyi dileklerin için sağol.
sen ameliyat oldun mu ya da düşünüyor musun? Fuat Yüksel'in ofisine gidip, ne tarz burunlar yaptığı hakkında bir fikrin var mı acaba?

evet gitmiştim ofisine. işte ona ragmen birilerinin fikrini aramaya devam ederek aslında, cok da ikna olamadıgım sonucunu cıkarıyorum şimdi şimdi. ve ben erteledim ameliyat işini. çok hevesliydim aceleyle olacaktım ameliyat ama hızlı karar almaktan pişman olan yorumları görünce dizginledim şevkimi.
fuat beyin yaptıgı burunlar genelde küçük geldi benim gözüme belki o yüzden içime sinmedi, yani hokka dedikleri olay ve ben bunu istemiyorum sanırım. ama kötüydü de diyemem. gidip bir kere daha konuşacaktım hani biraz daha büyükce bir burun olursa ameliyat olacagım diye ama dedigim sebeplerden erteledim. bir kere hem mesafeli hem sıcak olma ayarını iyi yapmış bir doktor, doktorda kesinlikle sıkıntı yok yani. ama işte burun bu. bilmiyorum. gidip görseniz sizin fikriniz daha farklı olur belki de.bir de ben hep sorunlu burunlar gördüm, onlar iyi toparlanmıştı, revizyon olanlar vs. ama ben sadece estetik amaçlı olacaktım, saglık problemim yok burunda. o yüzden de daha detaycı yaklaşıyorumdur.
karmaşık oldu biraz söylediklerim ama inanın hissettgiim gibi yazdım, benim de kafam karışık çünkü:(

kizlar forumda fuat yüksel hakkinda cok fazla bilgi alamadim.bikac kisi reklamini yapmis gibi :/ bu doktora ameliyat olan arkadaslar var mi acaba?varsa memnun olup olmadiklarini soylerlerse sevinirim.ben de onumuzdeki hafta kendisi ile gorusecegim ve buyuk ihtimal ona ameliyat olcam.ben bi tanidigimiz ona oldu ve memnun diye onu tercih ettim ama biraz daha bilgi edinmek istiyorum.

canım merhaba ,

benım de ameliyat olalı bugun tam bır hafta oldu, bugun alçım çıktı ve dikişlerim alındı. Dr ayaz aslanov a ameliyat oldum.
Çoooooook mükemmel bir doktor burnumdan tampon çıkardı ben tampon koydugunu farketmemiştim bile nefes alıyordum çünkü :)
Burnuma gelince oldukça güzel oldu hafif oyuk ve kalkık :)
Nette hakkında yorum yok ama kliniği dolup taşıyor bende arkadaşımın önerisiyle gittim ve bugun kontrole gidince kendisine bir arkadaşımı daha götürdüm tasarım yapıldı oda estetik olacak :)

canım merhaba ,

benım de ameliyat olalı bugun tam bır hafta oldu, bugun alçım çıktı ve dikişlerim alındı. Dr ayaz aslanov a ameliyat oldum.
Çoooooook mükemmel bir doktor burnumdan tampon çıkardı ben tampon koydugunu farketmemiştim bile nefes alıyordum çünkü :)
Burnuma gelince oldukça güzel oldu hafif oyuk ve kalkık :)
Nette hakkında yorum yok ama kliniği dolup taşıyor bende arkadaşımın önerisiyle gittim ve bugun kontrole gidince kendisine bir arkadaşımı daha götürdüm tasarım yapıldı oda estetik olacak :)

meraba gokkoc ben de burun estetıgı yaptırıcam bu aralar delı gıbı doktor arastryorum ve kafam cok karsık..senın bahsettgın doktor genede nasıl burunlar yapmıs hastalar memnun mu? ucretı ne kadar? bır de resımlerını paylasmayı dusunuyo musun acaba? cok soru sordum kususra bakma ama dleı gıbı arastrma ıcersındeyı su an yanls karardan korkuyorum ınslah dogru kararı veırrım sımdıden tesekkur ettım.

Hayal perisi, geçmiş olsun.
umarım ilerleyen zamanlarda yeni görüntünden memnun olursun. büyük umutlar bağlayıp sonra da istediğin değişimi görememek çok can sıkıcıdır, seni anlayabiliyorum.ben de başka bir doktora 2 ay önce burun ameliyatı oldum.ama istediğim sonucu alamadım.doktorumu çok doğal burunlar yapıyor diye tercih ettim ama memnun değilim.burnum o kadar doğal ki ki en yakınlarım bile ameliyat olduğumu farketmiyor.kimseden olumlu bir yorum alamadım.bir değişiklik olduğunu farkedenler de ''bir şişlik var sende'' diyorlarlar.benim burnum kalın derili ve büyüktü.benim istediğim ince olmasıydı ama hala yüzüme göre büyük ve kalın.kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, dahası ben de çok değişim göremiyorum.sen nesinden memnun değilsin? Fuat Bey'in tarzı nasıl?genelde nasıl burunlar yapmış görebilme fırsatın oldu mu diğer hasta resimlerini?ben Fuat Bey'in tarzını çok merak ediyorum. bir de eğer çok yeniysen yani sargıların falan yeni çıkmışsa karar vermek çok güç.eğer bir de benim gibi kalın deriliysen ilk 1 ay çok şiş oluyor.ben 2.ayı bitirdim. daha ancak burnumun şeklini şemalini anlayabiliyorum.ama ince derili, sorunsuz burunlarda ilk 10günde bile mükemmel sonuçlar alınıyor.tabi doktor faktörüde çok önemli.eğer sorularımı yanıtlarsan çok memnun olurum.
tekrar geçmiş olsun...

merhaba ommanipadmehum aynen benim yaşadıklarımı anlatmışssın.benimde de kimse ameliyat olduğumun farkında değil ameliyat olduğumu bilenlerde hiç birşey değişmemiş gibi konuşuyor ya da burnumun şişliğinden bahsediyor .fuat bey deviasyon sorunum olduğunu söyledi hatta nefes almamda hiç bir sorun olmamasına rağmen nefes almakta zorluk çekiyorsun baya sanırım falan dedi :/ ben normalde doğallıktan yanaydım ama şimdi bir kendime bakıyorum birde nette yada dışarda karşılaştığım estetik yaptırdığı bariz belli olan insanların burnuna bakıyorum keşke benimde estetik olduğu belli olsa da en azından ufak tefek şirin bişey olarak görünse diyorum.benim derim kalın mı bilmiyorum.görünüşte burnumun ucunda hafif bir yamukluk vardı ve burun deliklerim büyüktü baya şimdi burnum karşıdan bakıldığında düz görünüyor fakat alttan bakıldığından çok hafif sağa doğru bir yamukluk var burun deliklerimin çok da küçültüldüğünü düşünmüyorum.burun deliklerim karşıdan bakınca yuvarlak gibi görünüyor.burnumun ucu şiş gibi.ameliyat olalı iki hafta oldu.burnum küçülcek mi yoksa bu halde mi kalcak bilmiyorum.umarım küçülür ve güzel bir burun olur.kaş ve göz ameliyatım şuan için hiç istediğim gibi sonuç vermedi zamanın geçmesini bekliyorum umarım iyi gelişmeler yaşarım.ben fuat beyin yaptığı burun resimlerini incelemedim nasıl burunlar yaptığını bilmiyorum bir tanıdığımız ona burun ameliyatı olmuştu onun burnu küçük güzel görünüyor.

coyotee cim teşekkür ederim.ameliyat öncesi ve sonrası çok zordu gerçekten benim için birde ödediğimiz parayı da düşünürsek insan ister istemez çok iyi sonuçlar bekliyor.umarım bütün bunlara değecek iyi sonuçlar alırım.

bu arada ommanipadmehum budist misiniz siz?

Hayal perisi paylaşımın için çok teşekkür ederim.
Öncelikle budist değilim, bilgim vardır ama hiç ilgim yoktur bu türden şeylerle:))halis mulis Müslümanım.tabi herkesin inancı kendine...
buraya üye olurken, üyelik işlemini falan yeğenim yaptı, sonra da bana devretti.
isim (mantra)benim de ilgimi çekmişti.beğendiği bir şiirden hem de Türkçe bir şiirden esinlenmiş, öyle koymuş ismi..
Burun konusuna gelince..gerçekten çok benzer şeyler yaşıyoruz. ''yok öyle fındık burun istemem,doğal olsun'' dediğime bin kez pişman oldum. artık algıda seçicilik oluştu. dışarıdaki kadınların küçük tatlı estetikli burunlarını görüp o kadar pişman oluyorum ki..önceki halimde dahi böyle takmamıştım kafama.çünkü hep nasıl ols bne de yaptırıcam ve güzel olacak umudu vardı.ama şimdi o umudum da tükendi. aslında duydugum kadarıyla Fuat Bey, genelde küçük burun yapıyormuş..belki senin ki de öyledir.tabi ''siz aman doğal olsun'' falan dediyseniz o kadar küçültmemiştir tabi.ama moralinizi bozmayın.daha 2 hafta olmuş çok yeni.ben 1 ay boyunca kütük gibi bir burunla gezdim.şimdi 2.ay bitiyor.hala çok şiş ama gene de eskisine göre iyi.yani ben de bekliyorum şöyle 6.ayım gelse de burnum nedir değildir anlasam,ona göre karar versem, 4.-5.ayda Fuat beyi bir gidip göreyim diyorum.çünkü küçük buruna takmış durumdayım.doktoruma da çok kızamıyorum.ben doğallık diye tutturdum, o da fazla doğal yaptı:)) aslında kızılacak yanları d var ama hadi neyse...

evet gitmiştim ofisine. işte ona ragmen birilerinin fikrini aramaya devam ederek aslında, cok da ikna olamadıgım sonucunu cıkarıyorum şimdi şimdi. ve ben erteledim ameliyat işini. çok hevesliydim aceleyle olacaktım ameliyat ama hızlı karar almaktan pişman olan yorumları görünce dizginledim şevkimi.
fuat beyin yaptıgı burunlar genelde küçük geldi benim gözüme belki o yüzden içime sinmedi, yani hokka dedikleri olay ve ben bunu istemiyorum sanırım. ama kötüydü de diyemem. gidip bir kere daha konuşacaktım hani biraz daha büyükce bir burun olursa ameliyat olacagım diye ama dedigim sebeplerden erteledim. bir kere hem mesafeli hem sıcak olma ayarını iyi yapmış bir doktor, doktorda kesinlikle sıkıntı yok yani. ama işte burun bu. bilmiyorum. gidip görseniz sizin fikriniz daha farklı olur belki de.bir de ben hep sorunlu burunlar gördüm, onlar iyi toparlanmıştı, revizyon olanlar vs. ama ben sadece estetik amaçlı olacaktım, saglık problemim yok burunda. o yüzden de daha detaycı yaklaşıyorumdur.
karmaşık oldu biraz söylediklerim ama inanın hissettgiim gibi yazdım, benim de kafam karışık çünkü:(

Coyotee, bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
ben çok araştırmadan karar veren ve ameliyat sonrası memnun olmayan biri olarak etrafımdaki herkesi uyarıyorum.dikkatlice ve uzun uzun araştır derim.doktor çok önemli ama senin ne istediğini bilmen de çok önemli.iyi bir doktora gidersin ama tarzlarınız uyuşmuyorsa doktorun hiç bir önemi kalmaz.ameliyat sonrası memnuniyetin az olur.sen nasıl bir burun istiyorsun? bir de burnunun derisi hakkında bilgin var mı?yani kalın ya da ince derili misin?...

Back
X