evet gitmiştim ofisine. işte ona ragmen birilerinin fikrini aramaya devam ederek aslında, cok da ikna olamadıgım sonucunu cıkarıyorum şimdi şimdi. ve ben erteledim ameliyat işini. çok hevesliydim aceleyle olacaktım ameliyat ama hızlı karar almaktan pişman olan yorumları görünce dizginledim şevkimi.
fuat beyin yaptıgı burunlar genelde küçük geldi benim gözüme belki o yüzden içime sinmedi, yani hokka dedikleri olay ve ben bunu istemiyorum sanırım. ama kötüydü de diyemem. gidip bir kere daha konuşacaktım hani biraz daha büyükce bir burun olursa ameliyat olacagım diye ama dedigim sebeplerden erteledim. bir kere hem mesafeli hem sıcak olma ayarını iyi yapmış bir doktor, doktorda kesinlikle sıkıntı yok yani. ama işte burun bu. bilmiyorum. gidip görseniz sizin fikriniz daha farklı olur belki de.bir de ben hep sorunlu burunlar gördüm, onlar iyi toparlanmıştı, revizyon olanlar vs. ama ben sadece estetik amaçlı olacaktım, saglık problemim yok burunda. o yüzden de daha detaycı yaklaşıyorumdur.
karmaşık oldu biraz söylediklerim ama inanın hissettgiim gibi yazdım, benim de kafam karışık çünkü