( bunları söyleyenlerden biri boşandın kocası borçlandı diye diğerinin kocası başka kadınla kaçtı ben birşey demedim böyle insanlara susarım)
Cok iyi klupte futbolcu sana aylarca cevap almadan yazmaz ya fake hesap olmasin :d
Bir de tek takip ettiği kadın hesabı konu sahibiymiş. Evli barklı adamlar bile öyle değil, bu adamın hiç mi kuzeni yengesi bir şeyi yok instagramda takip edecek?Cok iyi klupte futbolcu sana aylarca cevap almadan yazmaz ya fake hesap olmasin :d
bize de bize de söyleeeAklima bir isim geldi
Sinem vakası?kafamda bir adet victoria beckham canlandısinem vakasına dönmeden 6 ay 1 senede ciddiyet göstermezse yoluna bak derim. bu futbolcu takımı çapkın oluyorlar
ay bencede yani . nette görüp beğenmiş sonuçta aylarca niye peşinden koşsunCok iyi klupte futbolcu sana aylarca cevap almadan yazmaz ya fake hesap olmasin :d
arda turanla sinem kobal çıkmıştı. nişanlandılar defalarca evlilik tarihi ertelettiydi arda. sonunda da kız dayanamadı ve bitirdi gitti evlendi.Sinem vakası?
ay ardada yani sanki çok yakışıklı naz yaptı kıza oyaladı ..arda turanla sinem kobal çıkmıştı. nişanlandılar defalarca evlilik tarihi ertelettiydi arda. sonunda da kız dayanamadı ve bitirdi gitti evlendi.
ay aynen... içimden geçenleri yazamıyorum kendisine ama sinir olduğum ünlü erkek listemde ilk sırada kendisi.ay ardada yani sanki çok yakışıklı naz yaptı kıza oyaladı ..
şimdi bir david beckham olsa anlayacam da ..
bu sadece arda olayı değil parayı bulanın çok talibi oluyor ..ay aynen... içimden geçenleri yazamıyorum kendisine ama sinir olduğum ünlü erkek listemde ilk sırada kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?