Futbolcu Sevgilisi olanlar, , Nasıl Aşık etmem gerek veya Nasıl davranmalıyım?

Eliftan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
53
10
3
33
Herkese Mutlu geceler

Başlıktan da anlaşılacağı gibi çok iyi bir takımda futbolcu yeni konuşmaya başladık sevgili gibiyiz . Yaşım 24 buradaki insanların tavsiyelerine ve kendi kalbime söz geçirdim 5 senelik ilişkim bana zarar verdiği için ve sonrasında beni aldattığı için bitirdim, son noktayı koydum. Ve artık çok mutluyum o kişiyi unuttum nefret bile etmiyorum . Çünkü beni çok mutlu eden biri var . Bana aylarca yazdı ve ben cevap vermedim bu çocuğa neden bilmiyorum bir gün ansızın yazdık ve olaylar gelişti . İnstada sadece beni takip ediyor kız olarak. Hoşuma gitti böyle bir şey asla istemem . Kendisi. Çok ilgili . Arkadaşlarım ve çevremden bir kaç kişi sürekli futbolcudan koca mı olur bıdıbıdı bıdı ( bunları söyleyenlerden biri boşandın kocası borçlandı diye diğerinin kocası başka kadınla kaçtı ben birşey demedim böyle insanlara susarım )Nehhe bu çocuk Benim için gelecek yine ..sizce Nasıl davranmalıyım ve benimle ciddi bir adım atması için ne yapmalıyım ne giymeliyim bilmiyorum . Yorumlarınızı bekliyorum

Cok iyi klupte futbolcu sana aylarca cevap almadan yazmaz ya fake hesap olmasin :d

Çok iyi takımın taraftarı da olabilir :) Süper ligde mi oynuyor ?
Futbolcular genelde güzel, çekici ve sadakatli kadınlardan hoşlanır. Bu 3'lü sende mevcutsa tamamdır.

Cok iyi klupte futbolcu sana aylarca cevap almadan yazmaz ya fake hesap olmasin :d
Bir de tek takip ettiği kadın hesabı konu sahibiymiş. Evli barklı adamlar bile öyle değil, bu adamın hiç mi kuzeni yengesi bir şeyi yok instagramda takip edecek?

Dikkatli olun bence.

Valla arkadaslarin dedigi gıbı emin mısın futbolcu olduguna? Diyelimki evet dogru futbolcu o is bıraz yas denildiği gıbı... Malum iyi paralar kazanıyorlar ve bayan kitlesi de oldukca fazla oluyor ndandır heralde geneli capkın oluyor sevgılı olabılır ama koca olurmu bilemedim...

arda turanla sinem kobal çıkmıştı. nişanlandılar defalarca evlilik tarihi ertelettiydi arda. sonunda da kız dayanamadı ve bitirdi gitti evlendi.
ay ardada yani sanki çok yakışıklı naz yaptı kıza oyaladı ..
şimdi bir david beckham olsa anlayacam da ..

ay aynen... içimden geçenleri yazamıyorum kendisine ama sinir olduğum ünlü erkek listemde ilk sırada kendisi.
bu sadece arda olayı değil parayı bulanın çok talibi oluyor ..
dünya düzeni bu maalesef .. kızlar önce paraya bakıyor ..para güç demek ..ee öle oluncada paralı adamların peşini bırakmak istemiyorlar ...

Kim olduğunu merak etmekle birlikte dikkatli ol derim kesinlikle çapkın oluyorlar üniversite de arkadaşım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…