Futbolcu Sevgilisi olanlar, , Nasıl Aşık etmem gerek veya Nasıl davranmalıyım?

Çok iyi takımın taraftarı da olabilir :) Süper ligde mi oynuyor ?
Futbolcular genelde güzel, çekici ve sadakatli kadınlardan hoşlanır. Bu 3'lü sende mevcutsa tamamdır.
Öyle olduğumu düşünüyor o da Nasıl davranmalıyım bilmiyorum ilk defa biri karşısında heyecanlanıyorum belli etmiyorum bunu ama fena durumdayım

Canımm evet bak iyi örnek oldu . Hep ailesiyle resim koyuyor ailesine düşkün olması çok hoşuma gitti . Eskiden köy gibi bir yerde büyümüş çok mütavazi ego sıfır bunları anlattı ve resimleri gösterdi bana çok saf bir insana benziyor

Ben de dünyaca ünlü bir futbolcuya aşığım varsa bir öneriniz alırım

Bir de tek takip ettiği kadın hesabı konu sahibiymiş. Evli barklı adamlar bile öyle değil, bu adamın hiç mi kuzeni yengesi bir şeyi yok instagramda takip edecek?

Dikkatli olun bence.
Yok 50 küsür kişi takip ediyor hayatı maçlarla geçmiş köy gibi bir yerde büyümüş

kafamda bir adet victoria beckham canlandı sinem vakasına dönmeden 6 ay 1 senede ciddiyet göstermezse yoluna bak derim. bu futbolcu takımı çapkın oluyorlar
Ben tanımak istiyorum biraz eğer anlaşırsak adını koymasını istiyorum bunu Nasıl yapmam gerek şuan mantığım durmuş durumda

Gidip izledim davet etti evet futbolcu

Futbolcularin geneli cok derin, entellektuel ve kulturel birikimi yuksek adamlar olduklari icin haklisin tabi bu kadar endiselenmekte. Faust'dan ac konuyu, gozlerinde kendini kaybedecektir.
Futbolcular öyle entel şeyleri sevmezler
ay bencede yani . nette görüp beğenmiş sonuçta aylarca niye peşinden koşsun
adam fake olabilir ..
yok gidip izledim kendisini o benim fake olduğumu düşündüğü Zaman cevap vermiştim sinir olup

Futbolcular öyle entel şeyleri sevmezler

yok gidip izledim kendisini o benim fake olduğumu düşündüğü Zaman cevap vermiştim sinir olup
tamam o halde sıkıntı yok
ya ben insanlarıda anlamıyorum ondan koca olmaz bundan koca olmaz ee kimden olur yani bir zahmet söylesinler bilgilenelim ..

Olmayacak diye bi sey yok.futbolcular capkin olur hayrani coktur mankenlerle gezer tozarlar ama nedense bir cogu eslerini halktan siradan insanlardan secerler.bence cok hevesli gorunup israrci olma kendin ol dogal ol.olacagi varsa zaten olur.

tamam o halde sıkıntı yok
ya ben insanlarıda anlamıyorum ondan koca olmaz bundan koca olmaz ee kimden olur yani bir zahmet söylesinler bilgilenelim ..
İç sesim sensin gerçekten koca olmaz diyenlerin Nasıl olduklarını tahmin edip ve ne durumda bildiğim için susuyorum . Kendime güveniyorum her konuda ben konuyu akıl almak için yazdım Nasıl giyineyim buluşmada Nasıl davranayım gibi ? Fakat herkes oğlanda tutuklu kaldı yardım eden yok

Olmayacak diye bi sey yok.futbolcular capkin olur hayrani coktur mankenlerle gezer tozarlar ama nedense bir cogu eslerini halktan siradan insanlardan secerler.bence cok hevesli gorunup israrci olma kendin ol dogal ol.olacagi varsa zaten olur.
İşte ben böyle önerilerden bahsettim size çok teşekkür ederim beni anlayan ve soruma odaklanan olgun bir bayan çıktı :) a

Adam evlenme odaklı mı bir de bundan emin olun.

Siz daha görüşmeden önce koca olur mu düşüncelerine girmişsiniz ama çoğu insan için evlilik daha ilişkiye bile başlamadan düşünülen bir şey değil. Hayalkırıklığı olmasın sonra.

İkincisi ekstra bir şey yapmayın, her zaman nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin. Kendiniz olun kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…