Futbolcu Sevgilisi olanlar, , Nasıl Aşık etmem gerek veya Nasıl davranmalıyım?

O aşık olan bir adam Nasıl bakarsa öyle bakıyor çok güzel buluyor ve geç saatte buluşmak istemiyorum ailemle yaşıyorum dedim en başta işte aradığım kız dedi hiç birşey demiyor niyeti farklı olsa Nasıl cevap alacağını iyi biliyor tavrımı baştan koydum beni peşinden çok koşturdun vazgeçmem diyor düğün olursa hepiniz davetlisiniz

İşte ben böyle önerilerden bahsettim size çok teşekkür ederim beni anlayan ve soruma odaklanan olgun bir bayan çıktı :) a
Rica ederim canim.insallah hersey istedigin gibi olur.senin yagmur sarioglu ndan asenadan isil recber den neyin eksik :) bak hepsi de unsuz ve halktan.hele asena bile futbolcuyla evlendiyse senin de sansin oldukca yuksek bence eger dedigin gibi cocuk seninle ciddi olarak ilgileniyorsa.

Önce sevgili olun , zaman geçirin şöyle 3-5 sene sonra evlenilecek adam mı diye karar verirsiniz .

Bak sen beni dinle. bir dene. Belki de icinde sirf futbolcu diye kimseye gosteremedigi protagonist bir deha yatiyordur. Herkes gibi olma, farkli ol.
Yok en Bilgin insan susan insandır ben bunlardan daha derin şeyler konuşmak isterim bildiklerimi ona söylemem. Ve kendimi kültürlü göstermeye çalışan bir kız gibi olmak istemem. Zaten o Zaman'la Anlayacak

Zey_zor diye bir bayan var ona benzetiyorlar beni fiziğimi ve yüzümü baya söylediler bakarmsın yorum yapmanı isterim instadan.olacak gibi hissediyorum yoğun birşey var aramızda ilk defa Mutlu hissediyorum biriyle konuştuğum Zaman .

Benim kocam çk iyi bir klupte değil ama futbolcu.neden futbolcudan koca olmasın valla 5senedir gayette kocam..elinde tutman için yada ciddi adım atması için ,futbolcuya özel bi muamele yok canım.normalde olman gereken gibi ol,yeter.

Ay aradığımı buldum hatta Kalın lütfen .. Nasıl davranmam gerek şuan kendim gibi düşünemiyorum heyecanlanıyorum ayrıntılı anlatırmısınız Nasıl oldu Nasıl davranmalıyım siz ne yaptınız ??

olabildiğince manken gibi ol bence cunku yanlarında sisman cirkin kadın istemezler

Ben ona cevap verdiğimde futbolcu olduğunu bile anlamadım 30 bin takipçim var bende onlardan biri sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…