O aşık olan bir adam Nasıl bakarsa öyle bakıyor çok güzel buluyor ve geç saatte buluşmak istemiyorum ailemle yaşıyorum dedim en başta işte aradığım kız dedi hiç birşey demiyor niyeti farklı olsa Nasıl cevap alacağını iyi biliyor tavrımı baştan koydum beni peşinden çok koşturdun vazgeçmem diyor düğün olursa hepiniz davetlisinizAdam evlenme odaklı mı bir de bundan emin olun.
Siz daha görüşmeden önce koca olur mu düşüncelerine girmişsiniz ama çoğu insan için evlilik daha ilişkiye bile başlamadan düşünülen bir şey değil. Hayalkırıklığı olmasın sonra.
İkincisi ekstra bir şey yapmayın, her zaman nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin. Kendiniz olun kısaca.
Rica ederim canim.insallah hersey istedigin gibi olur.senin yagmur sarioglu ndan asenadan isil recber den neyin eksik :) bak hepsi de unsuz ve halktan.hele asena bile futbolcuyla evlendiyse senin de sansin oldukca yuksek bence eger dedigin gibi cocuk seninle ciddi olarak ilgileniyorsa.İşte ben böyle önerilerden bahsettim size çok teşekkür ederim beni anlayan ve soruma odaklanan olgun bir bayan çıktı :) a
Yok en Bilgin insan susan insandır ben bunlardan daha derin şeyler konuşmak isterim bildiklerimi ona söylemem. Ve kendimi kültürlü göstermeye çalışan bir kız gibi olmak istemem. Zaten o Zaman'la AnlayacakBak sen beni dinle. bir dene. Belki de icinde sirf futbolcu diye kimseye gosteremedigi protagonist bir deha yatiyordur. Herkes gibi olma, farkli ol.
3-5 sene gerek yokÖnce sevgili olun , zaman geçirin şöyle 3-5 sene sonra evlenilecek adam mı diye karar verirsiniz .
3-5 sene miÖnce sevgili olun , zaman geçirin şöyle 3-5 sene sonra evlenilecek adam mı diye karar verirsiniz .
Zey_zor diye bir bayan var ona benzetiyorlar beni fiziğimi ve yüzümü baya söylediler bakarmsın yorum yapmanı isterim instadan.olacak gibi hissediyorum yoğun birşey var aramızda ilk defa Mutlu hissediyorum biriyle konuştuğum Zaman .Rica ederim canim.insallah hersey istedigin gibi olur.senin yagmur sarioglu ndan asenadan isil recber den neyin eksik :) bak hepsi de unsuz ve halktan.hele asena bile futbolcuyla evlendiyse senin de sansin oldukca yuksek bence eger dedigin gibi cocuk seninle ciddi olarak ilgileniyorsa.
Hayır daha bilmiyor futboldan anladığımı anlamış bir kaç yorumumdanofsaytın ne olduğunu biliyorsanız ve
oda bildiğinizi, biliyorsa o iş tamamdır
Çokta acele etmeyin3-5 sene gerek yok
Ben de Beşiktaşlıyım ama değil malesefBizimkilerdense hepsine kefilim iyi,sağlam çocuklardır :)
Ay aradığımı buldum hatta Kalın lütfen .. Nasıl davranmam gerek şuan kendim gibi düşünemiyorum heyecanlanıyorum ayrıntılı anlatırmısınız Nasıl oldu Nasıl davranmalıyım siz ne yaptınız ??Benim kocam çk iyi bir klupte değil ama futbolcu.neden futbolcudan koca olmasın valla 5senedir gayette kocam..elinde tutman için yada ciddi adım atması için ,futbolcuya özel bi muamele yok canım.normalde olman gereken gibi ol,yeter.
Ben de Beşiktaşlıyım ama değil malesef
Ben ona cevap verdiğimde futbolcu olduğunu bile anlamadım 30 bin takipçim var bende onlardan biri sandımBenim kocam çk iyi bir klupte değil ama futbolcu.neden futbolcudan koca olmasın valla 5senedir gayette kocam..elinde tutman için yada ciddi adım atması için ,futbolcuya özel bi muamele yok canım.normalde olman gereken gibi ol,yeter.
Aynen öldürdün aşka inanın pozitif olun az-ıcıksende yani öldürdün insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?