- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Yasadigi haksızlıklar sonucunda ailesinden tamamen kopan var mı....var ise pişman oldunuz mu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım, bazen en hayırlısı bu oluyor. pişman değilim. zaman zaman özledim eskiden ama şimdi kafam rahat en azından.
daha öncede yazdım, aile olmak için kan bağı yeterli gelmiyor, gönül bağı gerekiyor.
Ailem benimle iki yıl konuşmadı, sonra bir şey oldu konuşmaya başladılar. 3-4 ay kadar konuştuktan sonra babamla iletişimi kestim. Sadece annemle konuşuyorum şu anda. Araya giren soğukluk geçmedi hala. Eşim zaten görüşmüyor, görüşmek de istemiyor. Ama benim vicdanım rahat. Elimden gelenin fazlasını yaptım çünkü. Sizin de durumunuza göre değişir. Neden iletişimi koparmak istiyorsunuz? Önemli olan o bence.
İşte o kalıp eve dönüş yolunu açıyor. Neden eve dönmeni istemediler onu düşün benceAilem beni cok onemsedigini soylese de gecmiste akrabalardan bazilari ile yasadigim hicbir sorunda arkamda durmadilar aralari bozulmasin diye...esimle yasadigimi soyledigim sorunlarda da beni kendi halime biraktilar..desteklerini hissetmedim hic..istedigim fiziksel olarak yanimda olmalari da degildi halbuki...bizim icin senin mutlulugun onemli seni mutsuz eden insanlari hayatindan cikar arkandayiz kalibini duymak isterdim sadece..
Aile kavramı bende çok kutsaldır onlarsız olmaz
Ben böyle düşündüğüm için kimsede olamaz sanıyorum
İşte o kalıp eve dönüş yolunu açıyor. Neden eve dönmeni istemediler onu düşün bence
Anneni de hayat o hale getirmiştir, genelde gün yüzü görmeyen tipler böyle olur.Eve donmucektim ki calistigim sehirde yasayacaktim yine ...ailemle isim farkli sehirlerde...sadece karisip sorumluluk almak istemediler...bi de bosanmak onlar icin cok buyuk bi tabuydu...surekli ya daha kötüsu olursa diye dusunen pesimist bi annem var...
Anneni de hayat o hale getirmiştir, genelde gün yüzü görmeyen tipler böyle olur.
Neyse boşver, yuvanın dağılması konusunda kimse vebal almak istemez sen yoluna bak.
Aile kavramı bende çok kutsaldır onlarsız olmaz
Ben böyle düşündüğüm için kimsede olamaz sanıyorum
aslında, hepimizde aile kavramı kutsal bunu kimse inkar edemez.
bizim bahsettiğimiz aile olmayı beceremeyen bireyler huzurları için konuşmayı kesmeli mi yoksa sırf kan bağı var diye düşmanca tutumlu olsalar da bir ömür gözünde göz yaşıyla bırakmalarına, huzursuz etmelerine razı olmak mı.
Böyle bir karar alıcaksan da şuan değilYasadigi haksızlıklar sonucunda ailesinden tamamen kopan var mı....var ise pişman oldunuz mu...
Valla aileden öyle bir kopulurki hemde nasıl kopulur.
Ben etrafta çok cana yakın COKKKKKK bağlı bir aile gibi görünen bir yaşama sahibim ama içimde fırtınalar kopuyor sorsan.
Babam biz küçükken hep şiddet uyguladı kardeşlerinden annemde annemin gidecek ailesi yoktu boşanması hep sıkıntı yaşayıp dayakla büyüdük evlendik hepimiz hayatımızı kurtardık
Fakat gel Gorki hepimiz babamızdan nefret ediyoruz.mecburoyetten elin oğlu elin kız iciçn gorusiriyoruz.
Samimiyetsiz yapmaciktantan yani
Annem babamla hala yaşıyor biraz daha düzeldi ama gene aynı kötü huylar
Benim eşimle sorunlarım var durumum iyi değil çalışmaya ihtiyacım var ekmek bulamadığım günler oldu
Annem çocuğuma bakmadı
Komşum baktida parayla çalıştım
Ben surundum ekmek bulamadım
Çıkarıp her ay al ekmek paran olsun diye 100 TL vermediler.buvun dolabında bir kase zeytin bir kase peynir bir paket süt var ve cüzdanında 20 TL param var
Ben ayın sonunu bunlarla geçireceğim ve yarın çocuğunun beslenmesine ne koyacağım.insanin başına herşey hayatta geliyor ama hani aile hani etrafa sorsanız oooooo nasıl bağlı aileyiz ayıp diye kimseye sır vermiyorlar.evladim için çabalayip hayat mücadelesi veriyorum
Boşanmak kocamlada sorunum var
Babamın evine döneceğine olurum daha iyi
İşte bunlar anne ve baba kardeşlerime bişey demiyorum ama herkes kendi hayatında.
Böyle bir karar alıcaksan da şuan değil
Dogum sonrası depresyonunda olabilirsin en az 1 sene beklemelisin bence