• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba ailemden tamamen kopmak istiyorum

Ailesiz olmaz onlar siradan es dost degilki kizdikmi aramizi donelim bizi onlar dunyaya getrdi elbet bizden fazlasin biliyorlardir bizim icin, coook buyuk olaylar olur hani tv de goruyoruz neler oluyor oyle seyler olmadikca anne baba herzaman aranir onlarin hakki en buyuk haktir uzerimizdeki

Her aile ayni degildir...ozellikle cok couklu ailelerde ezilen bi cocuk mutlaka vardir..

Her aile ayni degildir...ozellikle cok couklu ailelerde ezilen bi cocuk mutlaka vardir..
Ayrim bile olsa bu arkamizi donmemiz anlamina gelmiyor ki Allah demiyorki atmyrimcilik oldumu anne babaya kusun onlarin gonullerini almak lazim soylw bisi var bizde uc kardesiz kizkardesm cok guleryuzlu vs annem babam ona daha frkli yaklasir ben daha ciddiyimdir bana ayri yaklasirlar erkek kardesim soguktur ona baska yaklasirlar bu demek degilki birini cok sevip ayiriyorlar asla aklima bile gelmez erkek kardesm disarda o gelecegi zaman annem dokturur yenekler falan kiz kardesimde disarida o geldiginde bi derece eksik olur yaptigi ama soyler o disarda yiyor sen evde kaliyorsun kizsin hereyi yapablrsin der onu daha cok kayirir yani erkegi. Ama biz hic gocunmayiz bundan eminizki hepimizi seviyorlardir et tirnaktan ayrilurmi sorun etsek ben bende bunlari ederim banada hic bisi olmaz mesela:D boyle seyleri dusunmeyin siz iyilik yaoin kotuluk bile gorseniz belli edemiyorlardir belki .

Valla aileden öyle bir kopulurki hemde nasıl kopulur.
Ben etrafta çok cana yakın COKKKKKK bağlı bir aile gibi görünen bir yaşama sahibim ama içimde fırtınalar kopuyor sorsan.
Babam biz küçükken hep şiddet uyguladı kardeşlerinden annemde annemin gidecek ailesi yoktu boşanması hep sıkıntı yaşayıp dayakla büyüdük evlendik hepimiz hayatımızı kurtardık
Fakat gel Gorki hepimiz babamızdan nefret ediyoruz.mecburoyetten elin oğlu elin kız iciçn gorusiriyoruz.
Samimiyetsiz yapmaciktantan yani
Annem babamla hala yaşıyor biraz daha düzeldi ama gene aynı kötü huylar
Benim eşimle sorunlarım var durumum iyi değil çalışmaya ihtiyacım var ekmek bulamadığım günler oldu
Annem çocuğuma bakmadı
Komşum baktida parayla çalıştım
Ben surundum ekmek bulamadım
Çıkarıp her ay al ekmek paran olsun diye 100 TL vermediler.buvun dolabında bir kase zeytin bir kase peynir bir paket süt var ve cüzdanında 20 TL param var
Ben ayın sonunu bunlarla geçireceğim ve yarın çocuğunun beslenmesine ne koyacağım.insanin başına herşey hayatta geliyor ama hani aile hani etrafa sorsanız oooooo nasıl bağlı aileyiz ayıp diye kimseye sır vermiyorlar.evladim için çabalayip hayat mücadelesi veriyorum
Boşanmak kocamlada sorunum var
Babamın evine döneceğine olurum daha iyi
İşte bunlar anne ve baba kardeşlerime bişey demiyorum ama herkes kendi hayatında.
Ne kadar samimi yazmışsın...duygulandım İnan ki...

Ayrim bile olsa bu arkamizi donmemiz anlamina gelmiyor ki Allah demiyorki atmyrimcilik oldumu anne babaya kusun onlarin gonullerini almak lazim soylw bisi var bizde uc kardesiz kizkardesm cok guleryuzlu vs annem babam ona daha frkli yaklasir ben daha ciddiyimdir bana ayri yaklasirlar erkek kardesim soguktur ona baska yaklasirlar bu demek degilki birini cok sevip ayiriyorlar asla aklima bile gelmez erkek kardesm disarda o gelecegi zaman annem dokturur yenekler falan kiz kardesimde disarida o geldiginde bi derece eksik olur yaptigi ama soyler o disarda yiyor sen evde kaliyorsun kizsin hereyi yapablrsin der onu daha cok kayirir yani erkegi. Ama biz hic gocunmayiz bundan eminizki hepimizi seviyorlardir et tirnaktan ayrilurmi sorun etsek ben bende bunlari ederim banada hic bisi olmaz mesela:KK70: boyle seyleri dusunmeyin siz iyilik yaoin kotuluk bile gorseniz belli edemiyorlardir belki .

Olay onu daha cok seviyo beni daha az seviyo olayi degil...olay benim aileme en ihtiyacim olan zamanlarda beni manevi olarak yalbiz birakmalari...aileyi aile yapan budur zaten..bu yoksa da devam etmeye gerek yok bence...yoksa kardesimi daha cok sevsinler umrum degil...

Back
X