- Konu Sahibi burcum1988
-
Bana tokat atmaya başladı en büyük sorun şu kaynanam beni şuraya buraya bırak diye eşimi götürür saatlerce alıkoyar şuanda aynen öle bende problemleri dile getirince suçlu ben olurum bıktım ya
Bana tokat atmaya başladı en büyük sorun şu kaynanam beni şuraya buraya bırak diye eşimi götürür saatlerce alıkoyar şuanda aynen öle bende problemleri dile getirince suçlu ben olurum bıktım ya
offf canım ya çok zor bi durum eşimin ailesiyle bende hiç anlaşamam onlarda beni hiç sevmezler zaten hatta benden o kadar nefret ediyorlarki oğullarından bile vazgeçtiler ölmüşmü kalmışmı umurlarında değil gecenlerde eşim annesini aradı kadın sitem ediyor eşimde ee sende annesin birgünde sen ara beni ne olcak dedi annesinin verdiği cevaba bak yanındaki kısırı bırak seni hergün arayım başımıza uğursuzu getirdin evlat diye senin peşinemi düşcem.
bakakaldım çok üzüldüm eşim boşver cahil işte desede bi odaya kapandım ağladım.
hadi benim eşim ailesine beni ezdirmiyor ordan şanslıyım ama seninki çok ileri gitmiş be canım ne yapabilirsin bilemiyorumki inş allah hidayet verir hepsine.
oğlu değil mi götürüversin
bu devirde eşinin ailesiyle oturmayı neden kabul ettiysen bunlara da eyvallah demeyi öğrenmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?