- Konu Sahibi burcum1988
-
Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi
Acaba kendi evimizi tutana kadar annemlere gitsem yararlı olurmu?
Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi
yaşım 23 aileme ben götürdüm yani ben buldum eşimi sevgilimdi manasında ozamanlar benim bi okulum onunda işi vardı o uzmançavuşluğu bende anestezi okuyodum okulumu bıraktım evlenmek için aptalız işte babam okulunu bitir öyle dedi ama ben istiyorum die evlendirdi beni şimdide perişanım işte eşimde 23 yaşında
yaşım 23 aileme ben götürdüm yani ben buldum eşimi sevgilimdi manasında ozamanlar benim bi okulum onunda işi vardı o uzmançavuşluğu bende anestezi okuyodum okulumu bıraktım evlenmek için aptalız işte babam okulunu bitir öyle dedi ama ben istiyorum die evlendirdi beni şimdide perişanım işte eşimde 23 yaşında
Sizin kayınvaldenizde tam bir kaynanaymışofff canım ya çok zor bi durum eşimin ailesiyle bende hiç anlaşamam onlarda beni hiç sevmezler zaten hatta benden o kadar nefret ediyorlarki oğullarından bile vazgeçtiler ölmüşmü kalmışmı umurlarında değil gecenlerde eşim annesini aradı kadın sitem ediyor eşimde ee sende annesin birgünde sen ara beni ne olcak dedi annesinin verdiği cevaba bak yanındaki kısırı bırak seni hergün arayım başımıza uğursuzu getirdin evlat diye senin peşinemi düşcem.
bakakaldım çok üzüldüm eşim boşver cahil işte desede bi odaya kapandım ağladım.
hadi benim eşim ailesine beni ezdirmiyor ordan şanslıyım ama seninki çok ileri gitmiş be canım ne yapabilirsin bilemiyorumki inş allah hidayet verir hepsine.
beni o kadar kırdıki o kadar çaresiz bıraktıkii kafaya koydum zaten evi ayıracak yada bitecek.gerçi artık evi ayırsada bitecek gibi.kırıldım çok kırıldım bana sarıldığında bile artık mecburen sarılıorum
size şiddet göstermesini asla kabul etmeyin asla.. Affetmeyin(doğru olanı bu),
edecekseniz kolay olmasın bu..
Aynı evdesiniz, bu kesinlikle devam eder.
Okulunuzu bitirme şartı koyun ve mutlaka okuyun, lütfen okuyun.
şiddet gördükten sonra konuştunuz mu? Affetiniz mi onu? Evdekiler (k.valideler) ne dedi ?
Kendisini affettirmeye çalıştı mı eşiniz?
evini bir an önce ayırmaya çalış.evliliğin ilk yılları zaten zordur birde büyüklerle aynı evde olunca herşeyi başkalarının önünde yaşayınca sorunlar daha da çok büyür.sizde de öyle olmuş.mutlaka evinizi ayırın.umarım herşey yoluna girer.şiddet olayı da tekrarlanmaz
ya ben hasta oluyorum eşim benimle ilgileniyor kendide hasta numarası yapmaya başlıyor bide ayılıp bayılma çıkardı bayıldığı yerlerde ya kanepenin üstü ya yatağın üstü nedense bayılıpta düşmüyo yerlere hiç başbaşa mutfağa oturuoz yanımızda bitiyo karşısında şakalaşıp sarılınca renkten renge giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?