- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi burcum1988
-
kıyamadım oralarda zor şartlarda çalışmasına
ekmek parası için insanlar ne şartlarda çalışıyor bilemezsin.üstelik asgari ücretle.hep doğuda durmayacaktı ki,zaten sürekli tayin oluyorlar
Bıktım bıktım bıktım eşimin annesi olacaktan.şiddet bile görmeye başladım eşimden ailesi yüzünden dayanamıyorum artık evliliğimi zehir ettiler hayatı zehir ettiler birde konuştursan kendilerinden iyisi bulunmaz yok canım kadın alttan alırmış kadın çekermiş kadın fedakar olurmuş kaynanamın söledikleri.yükü atmaya çalışıolar eşimin sırtına ömür boyu ayak bağı olacaklar yapışacaklar bize ellerinden gelse eşimde ailesi hakkında sölediklerimi kaldıramıo beni ezio çıldıracağım kafayı yemek üzereyim
Aynı benim durumumu anlatmışsın canım...Aynı durumdayız ve ben de senin gibi ne yapacağımı bilemiyorum artık.Herhalde seninkiler de oğulları gece gündüz çalışsın,gelin olee gece gunduz onu beklesin evliliğini yaşamasın biz de sefasını sürelim istiyorlar(
aynen öle oğullarının kazancına bi ömür boyu ortak olacaklar sanki bide pat cevaplarını vermeme rağmen hala yüzsüzlük ediyorlar
Ben aynı evde hatta aynı şehirde bile yaşamıyorum canım ama kayınvalidem heryerden yetişiyo malesefff.Evlenmeden önce böle değildi ben onu kendi annemden ayırmazdım ama biranda değişti benimkide. Aklıma bile gelmeyen şeyleri yapmışım gibi gösteriyor ve hem kaynımı hem kayınbabamı hem de eşimi etkiliyor. Ama ben de onun gerçek yüzünü oğluna gösterdim.Sakın boyun eğme.Nasıl başlarsa öle gider.
elleri kırılsın bunu kadına el kaldıranların.benmde kuzenim aynı şeyleri yaşadı.kocasının o ayının ailesi yüzünden.ailesini bi görsen sanki kız tarafı onlar.düşündükçe deli oluyorum.ablamı dövmüş dövmüş haberimiz yok yalnız bizim birde utanmadan bizden yemek istiyo.yok bana şu yemeği yapın bunu yapın diye.şerefsiz herif.halbuki biz ona yemekler hazırlarken o 7/24 dövüyomuş kuzenimi.gözünü morartmış.allahım sabır verrr.deli olacam.yaram deşildiiiii.ELLERİNİZZ KIRILSINNN KÖPEKLERRR
Suan herşey çok taze.Ama kayınvalidemin yaptıklarını sölediğimde eşim diyodu ki annem ole düşünmez birbirinizi iyi tanımıyosunuz yanlış anlamışsındır,o niyetle sölememiştir,vs.
Ama annesi benim aklıma gelmeyen şeyeri bile düşünmüş ulkus böle böle yapıo diye.Ben de eşime bak annem öle demez diyodun gördün mü dedim.Şİmdi ben sana haksızsın dedim mi diyo.Ben de dedim uzuuuuun bi süre ailenden kimseyle görüşmek istemiyorum.Tamam dedi.Annesi çok kıskanç bi insan eşim bunu biliyor.Ama bunları yapacağını tahmin etmiyordu.Şimdilik zamana bıraktık.Zaman gösterecek.
ne oldu peki hala beraberlermi?
Bende mi gariplik var anlayamıyorum yanii!! Burda dert ettiğiniz şey eşinizin ailesi! İnanılır gibi değil. Farkında mısınız bilmiyorum ama dayak yiyorsunuz? Tokat olunca iş masumlaşmıyo. Ben mi çok fevri biriyim bilmiyorum ama daha ilk tokat attığı gün toplarım eşyalarımı giderim ailemin yanına. O düşünsün sonrasını. Boşanmaya kadar gider. Ne demek ya tokat? Bi de bir arkadaş sormuş 'fevri davranmadığınız halde mi tokat atıyor?' diye. Ha yani kadın fevri davranırsa erkek tokat atabilir? Allah herkese akıl, fikir versin.
iyiki uzaktaymışsın ailesinden bide yakın olsaydın düşün artık aman ben söyleye söyleye usandım ne yapacam ben ulkus
bravo.size kesinlikle katılıyorum...
erkekler ne diyo biliyomusunuz? mesela benm kuzenin eşi olacak hayvan..o beni tahrik etti,teşvik etti dövmeye,vurmaya...
ulan sen kimsin be hayvan.o zaman bizde onları dövelim.evlilik bumudur yani..?tekvando,judo yapmak için mi evlenir insan.
sakın kimse evlenmesin.hepsi hayvan ruhlu bunların.
neymiş tahrik etmiş lan sen ni,ye tahrik ediyosun o zaman kızı?...o da dövsün seni.yok annem gelecek yok annem üzülmesin.anneside 5 kuruşunu evladından gizleyen aptalın biri.
arkadaşlar çok sinirlendim hemde aşırı.lütfen yazıklarımdan kusurabakmayın.tabirler biraz kabaca olduysa
Çok haklısın canım.Bence de dayak asla kabul edilebilir birşey değil.Tabirlerde hiç dekabaca değil azz bileee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?