Galiba evli bir adamla öpüştüm

her güzel bakani size aşık yada sizden hoşlaniyor size ilgi duyuyor sanmadiginiz gun iliskilerinizde daha duzenli olacak
erkeklerin her guzel bakisinin altinda biz bayanlar gibi hosnutluk yatmaz o bakislar seni kackere gozleriyle soymusturda haberin olmamistir
parasi var diye bir insanin her yaptigida kabul edilmez ki
herkesi mutlu edemezsin çünkü sen pizza degilsin arkadaşım 😁😁😁

her güzel bakani size aşık yada sizden hoşlaniyor size ilgi duyuyor sanmadiginiz gun iliskilerinizde daha duzenli olacak
erkeklerin her guzel bakisinin altinda biz bayanlar gibi hosnutluk yatmaz o bakislar seni kackere gozleriyle soymusturda haberin olmamistir
Haklısınız sanırım

Oğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırması
Paraya her insan kolay alışır :)

Oğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırması
Ne alıştirmasından bahsediyosun adam
Ev-li anladın mı?

Bir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar güzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar çok güzel geçiyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk günden beri biliyordum dediğine göre eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu çok sonra instagramda gördüm )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hiç aramıyor ben aramasını rica ediyorum müsait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gösterir mi ? Geçen buluşma ayarladık 3 gün sonrasına o gün hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni öğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gün önce beni hiç aramayınca çünkü arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi görünüyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkür ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?
Sen ne bekliyosun ki? Canı sıkılınca arar merak etme.

Tebrik ederim. Hem evli adamla öpüştüm galiba diyosunuz. Hemde beni aramıyor. Geri mesaj atarmı gibi cümlelerle aramasını ne kadar çok istediğinizi belli ediyorsunuz.
Adam pislik bende o pislikte boğulayım mı demek bu? Evli adamı kendinize layık görüyosanız da baştaki tebriğimi tekrarlıyorum bravo size 👏

Back
X