- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Senalagalayaha
Mebuscununki daha yaşlı 40 larda falandı galibaAa yoksa mebus cemiyet soran hanım mı bu kişi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mebuscununki daha yaşlı 40 larda falandı galibaAa yoksa mebus cemiyet soran hanım mı bu kişi
bu adama daha fazla tutulmayin derimBir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar güzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar çok güzel geçiyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk günden beri biliyordum dediğine göre eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu çok sonra instagramda gördüm )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hiç aramıyor ben aramasını rica ediyorum müsait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gösterir mi ? Geçen buluşma ayarladık 3 gün sonrasına o gün hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni öğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gün önce beni hiç aramayınca çünkü arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi görünüyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkür ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?
EvetSadece öpüstünüz mü, ona göre yorum yapacağım. :)
BEnce gayet acik bi hayat. Sİze neresi gizli geldi tam olarak? Adamin esiyle sosyal medyada resmi var bu mu gizli hayatBirde eşiyle fotoğrafları var ama evlendiler boşandılar tarzı hiç yazı yok oğluyla alakalı bile yok biraz gizli bir hayat
Aklıma Şeyma Subaşı geldi ama herkes Acun değil dikkatli olmak lazımŞimdi iş İstanbulu zenginlerinden birisi olunca değişir bak evli de olsa boşver iş çıkar kendine bir de çocuk yaptın mı tamam. Şuraya nefret bırakıp gidiyorum. Allah ıslah etsin
Birincidi yeni kimliklerde evli bekar yazmiyor. Ikincisi benim eski esimin kimliginde, eski kimlikte, evli oldugumuzda bile bekar yaziyordu cunku evlenince kimligini degistirmemisti. Kimlik kanit degil.Evliyse de işte arasın kaçamak yapsın yani...
Yukarıdaki yorumunuza bakınca evet sizin de suçunuz..
Adama sormadınız mı evli misin diye.. çok umrunuzdaysa emin olmak için kimliğine bakın..