- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Senalagalayaha
tabiiki bir arada cok guzel bakar eder..ohff erkek milleti deyince kiziyorsunuz ama gercekten oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.Nasil sorgulattiniz merak ettim? Sorgulattim evli degil yaziyor dediniz ya.
Bir de ben bu adamin hayatinda yalniz sizin oldugunuzu dusunmuyorum.
İnsan hoşlandığı ya da sevdiği birinin başkaları ile olduğunu bilir ve umursamaz bu nasıl bişe acaba ? Bunun tek adı var para hırsı ? Kısa yoldan waterbaşı olma konusu ama o şans birine denk gelir herkes acun değil üzgünüm sizin adınızaZaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Kadina sorun instadan adam da evlilerse cezasını cekmis olur evli degillerse sorun yok.Evlide olmaya bilir. Eğer evli değilse konuşmaya devam etmek istiyorum
Hayır. Bu adama asla böyle bir şey yapmam :)Kadina sorun instadan adam da evlilerse cezasını cekmis olur evli degillerse sorun yok.
Niye konu açtınız peki?Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Bir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar güzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar çok güzel geçiyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk günden beri biliyordum dediğine göre eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu çok sonra instagramda gördüm )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hiç aramıyor ben aramasını rica ediyorum müsait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gösterir mi ? Geçen buluşma ayarladık 3 gün sonrasına o gün hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni öğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gün önce beni hiç aramayınca çünkü arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi görünüyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkür ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?
Kendine değer verZaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Yapmam mi yapamam mı acaba?cesaretiniz mi yok korku mu var yani beni evli bir adam kandırsa rezil ederdim kesin onu.Hayır. Bu adama asla böyle bir şey yapmam :)
Ben o adamla zevk için öpüşmedik duygu vardı hoşlanma vardı. Koşa koşa getirtmem gerekseydi bu anlamda zaten getirtirdim. Korkumdan değil mükemmel bir adam bunu haketmiyorYapmam mi yapamam mı acaba?cesaretiniz mi yok korku mu var yani beni evli bir adam kandırsa rezil ederdim kesin onu.
Bu arada net fikrim sizden yani sizin gibilerden adamin elinde çok var.o opusmeden tat alsa koşa koşa gelirdi.
Sorsaydın anam.bacim.evlilik durumun ne diyeOğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırması
Ya sordum sordum sordum değilim dedi ne diyim en az 5 kez sordumSorsaydın anam.bacim.evlilik durumun ne diyeçocuğun annedemi kalıyor filan diye girseydin konuya
opusmeden önce
![]()
Allah senin gibilerden biz kadınları korusun rahat birak adamı yazma bidaha
Ben o adamla zevk için öpüşmedik duygu vardı hoşlanma vardı. Koşa koşa getirtmem gerekseydi bu anlamda zaten getirtirdim. Korkumdan değil mükemmel bir adam bunu haketmiyor