Galiba evli bir adamla öpüştüm

Asıl onlar bizim peşimizi bıraksın ben mi dedim ona aa gel evliymişsin ne güzel takılalım diye ? İlk gün sorduğumda deseydi evliyim diye.
Evli adam hava değişikliği istemiş gelir gider canım (ki buda son derece cibiliyetsiz bir durum) sen kendine yakistiriyosan bunu sorun yok.

Yok ne alakası var erkeğin elinin kiri bunlar kadında suç! Burada ki kadınların %90 ı kadınlara buluyor suç. Ne çekti bu kadınlar böyle iğrenç insanlardan türkiyede

Yani siz evli olduğunu bilseniz ve ilişkiye devam etseniz de bana göre adam suçludur. Sadakat sözünü siz vermediniz. Erkek sahip olsun kendi namusuna, karısına. Sizin kendi hayatınızda kendi karaktersizliğine kalırdı eğer evli ama umrumda değil deseydiniz. Emin değilseniz bence sorun. Sizi bırakmak istemeyen adam ikna etmeye çalışır. Ben de eşimden şüphelenmiştim bir ara yani tamamen saçma sapan bir histi. Bana e-devlet şifresini vermişti.

Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.

Sorun ne o zaman?
Madem başka kadınlar önemli değil, evli olup olmaması neden önemli? Paracıklarının sahibi var diye mi?
Diğer türlü sahipsiz olacaktı ve sizin sahip olma ihtimaliniz olacaktı değil mi?

Ben o adamla zevk için öpüşmedik duygu vardı hoşlanma vardı. Koşa koşa getirtmem gerekseydi bu anlamda zaten getirtirdim. Korkumdan değil mükemmel bir adam bunu haketmiyor

Yok ne alakası var erkeğin elinin kiri bunlar kadında suç! Burada ki kadınların %90 ı kadınlara buluyor suç. Ne çekti bu kadınlar böyle iğrenç insanlardan türkiyede

Demin adama mükemmel diyen sensin şimdi de biraz da adamı suçlayın diyosun. Önce sen bi suçla sana yapılan yanlışı kabul et sonra biz kabul ederiz.

adamin hayatindaki tek kadin olmadiginizi bile bile kabullenmissiniz, sevdiginizi baska kadinlarla paylsabilecek genislige sahipseniz metres olmaya da takilmayacaksinizdir muhtemelen. konuyu neden actiniz anlamadim.

burdan bakinca japon pazarlarinda satilan urunler gibi duruyorsunuz. kendinize bunu yapmayin

Asıl onlar bizim peşimizi bıraksın ben mi dedim ona aa gel evliymişsin ne güzel takılalım diye ? İlk gün sorduğumda deseydi evliyim diye.
Adam peşinden koşmuyor ki sen paracik peşinde kosuyorsun. Adam bi iki kere kulkanir kenara atacak hersey ortada zengolar cimri olur sana da zor nin koklatmaz waterbasi ornek aldıysan hali ortada milli m.. diyorlar para sevdasına değer mi 😂

Sen istiyor damin paraları yemek adamda kimbilir kac tane var sen gibi kullanıp kenara atmalik😂 karısına ve çocuğuna dönecek sonunda sende avcı bu yalayacaksin...

Birak kaç geçmiş icin de pisman ol hangi kadın bosanmis kocasının soyadını kullanır yada soyadından kalır adam cemiyet adamı falan degil bildiğin şerefsiz kullanıp kullanıp atıyor aklın varsa daha fazla kendini kullandırtmazsin gunu birlik tatil planimi olur 3 gun desen yine olurda o gunu birlik tatilin ne anlama geldiğini eminim sende iyi biliyorsun adam deger verse madem o kadar zengin 24 saat seninle olur olmak için can atar adam bildiğin heyecan arayışında zaten adamlarda suc yok adamlarda suc aramayinda kadin 3 gunde kendini erkegin eline birakirsa birak öpüşmeyi deler gecer opmek istese bile vuracaksın agzinin ustune bak bir daha cesaret edermi hani bir laf var ya bilmem ne bilmem ne kendine gelince el degmemis kiz ister diye azıcık akıllı olun genc kızsın gençliğini heba etme

Mesajına İSTANBULUN EN ZENGİN ADAMLARINDAN BİRİYLE TANIŞTIM diye başlamayaydın iyiydi..Bir de başlığa ....ÖPÜŞTÜM demek ne? Ne yaşadıysan yaşadın artık bırak.Yaş 20 sanırım? Anlamıyosun galiba adamda para var karakter yok.Evet adam evli. Herşeyden belli bu.Sen de lutfen bal gibi anladığın şeyi zengin diye acabalarla kendine kamufle etmeye çalışma.Herif evli evli! Sen gibi kaç kişinin canını daha yakacak o da meçhul.

Hanımlar burda suçlu tartışılmış bana göre en başta suçlu erkektir eğer hemcinsim bunu bilerek ilişkiye devam ederse o hemcinsim de aynı oranda suçludur.Kadın 2 soyadı kullanıyor demiş Allah aşkına hangi boşanmış kadın eski eşinin soyadını kullanır belli ki hala evliler.Zenginliği menginliği boşver de bacım ah almaktan kork inan ah almak zenginlikten daha önemli.

Açtığınız konu bana aynı dizi hikayesi geldi hep televizyonlardan örnek aliyorsunuz he bunları .. Adam evli ama başka kadına aşık peh ne hikaye ne hikaye .. he sizinki aşık mı o da meçhul. Sizin gibi ikilemde kalan gel deyince gelen git deyince giden insanlarin içi nasil rahat ediyor ben anlamıyorum bu adamın hayatında sen yoksun ve olmayacaksın da sadece zaman geçirdiği heyecan aradığı kişiciklerden sadece birisin..

Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Sen kendine hic mi deger vermiyorsun da kendini bu durumlara sokuyorsun?
Sevgi kirintilariyla yetinmek niye?
Muhtemelen baba sevgisi gormedin sen. O yuzden bu tiplere kendini altin tepside sunuyorsun.
Su duruma dusen evlafin olsa ne derdin ona annesi olarak? Kizim sen degerlisin, yapma kendini degersizlestirme demez miydin?

Adam bu bayana deseki EVLİYİM AMA SENİDE İSTİYORUM,bence kızımız devam edicek.Sadece bulmacayı çözmek için burada soru soruyor.Adamkn neden ilgisiz olduğunu anlamak için.Yani adam evli olduğuny söylese ve bu kızla ilgilense sorun ortadan kalkacak.Mevzu evli olması bile değil

Adam bu bayana deseki EVLİYİM AMA SENİDE İSTİYORUM,bence kızımız devam edicek.Sadece bulmacayı çözmek için burada soru soruyor.Adamkn neden ilgisiz olduğunu anlamak için.Yani adam evli olduğuny söylese ve bu kızla ilgilense sorun ortadan kalkacak.Mevzu evli olması bile değil

Bence de öyle ama ederse kendi kaybeder. Bu kadar kısa sürede öpüşen, yarın yatağına girer. Bazı kadınlar da var bu, karından çok daha iyim, çok daha iyi sevisirim diye evli adamlara kendilerini ispatlayip, karılarını gözünden dusurmeye calisiyorlar. Evdeki kadınla bir nevi yarışa giriyorlar. Tabii bu yarıştan zavallı kadının haberi bile olmuyor. Adaletsiz bir yaris... neyse işte, birkaç maceradan sonra kızımız mesajlarına geç cevap almaya başlar. Karşılık olarakta çocuğumla oynuyorum diye cevap verir evli adam. Karımla yataktayiz diyecek haki yok ya. :)

Evli erkek avcılığı yeni moda bir sürü bekar erkek var onlardada zengo vardı derdin zengoluksa...

Back
X