Galiba hamileyim :(

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Kizlaarrrr aciill bisey diyin bana dogum yapali 2 aya yakin oldu 41. Gün esimle iliskiye girdik hamile kalmadan önce geri cekilme yoluyla korunuyoduk yine oyle yapicaktik güya ama esim kendini tutamadi :KK43: üzerinden 20 güne yakin gecti yani kac oldu midem bulaniyo az önce yine basim döndü oturdum oldugum yere. Ama 2 gündür adet gibi kanamam var. Cok korkuyorum hamile olabilir miyim acaba icinizde yasayan kırkı çıktıktan sonra hamile kalan var mı :110:

hamile kalan varda sen neden ertesi gün hapı falan almadın
madem korkuyorsun
eğer varsada test yap mutlaka
allah kolaylık versin

hamile kalan varda sen neden ertesi gün hapı falan almadın
madem korkuyorsun
eğer varsada test yap mutlaka
allah kolaylık versin
Ertesi gün hapı çok sonradan aklıma geldi hiç düşünmedim onu :( dün gece test yaptım dayanamadım negatif çıktı allahtan 3 haftadan fazla geçti üzerinden olsaydı çıkardı mutlaka :) çok korkmuştum ya :KK46:

Ertesi gün hapı çok sonradan aklıma geldi hiç düşünmedim onu :KK43: dün gece test yaptım dayanamadım negatif çıktı allahtan 3 haftadan fazla geçti üzerinden olsaydı çıkardı mutlaka :) çok korkmuştum ya :KK46:
Çok dikkat et bebişine süt lazım annesi:KK46:

Biliyorummmmm :KK39: eşime de hak verdim 2 ay uzak kalınca adam haliyle :KK70: neyseki bisey çıkmadı. Spiral taktırıcam ama çok korkuyorum :110:
Canim spiral taktirmak cok kolay bende cok korkuyordum cesaret ede bilmiyordum adet oldum ve bitdkden hemen sonra doktora gitdim adet bitminen sonra cok kolay olur cunki rahim ağzi acik oluryor ve hic acimadi

Canim spiral taktirmak cok kolay bende cok korkuyordum cesaret ede bilmiyordum adet oldum ve bitdkden hemen sonra doktora gitdim adet bitminen sonra cok kolay olur cunki rahim ağzi acik oluryor ve hic acimadi
Bilmiyorum ya. Zaten taktirmak zor degil dediler arkadaslarim taktirdi. Ama arkadasim kontrole gitmis ultrasonla kontrol edildigini sandigini ama ebenin elini sokup yokladigini söyledi cok korktum ben de daha dogumda yasadiklarimi unutamadigim için :KK17:

Bilmiyorum ya. Zaten taktirmak zor degil dediler arkadaslarim taktirdi. Ama arkadasim kontrole gitmis ultrasonla kontrol edildigini sandigini ama ebenin elini sokup yokladigini söyledi cok korktum ben de daha dogumda yasadiklarimi unutamadigim için :KK17:

Aslında hap da kullanabilirsiniz. Ama bence geri çekilme yöntemi çok sağlıksız tehlikeli yani. Hem rahat rahat cinzel hayat yaşamak verken sürekli tedirgin olmaya hiç gerek yok dimi:)

Back
X