- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
1,73 boy sakalsızmiş eşi maddi durumu da çok iyiymiş havada kaparlar bosansa haberi yok:)
sen adami yerin dibine sokmussun, onun kusmesi zoruna gitmiyor bizim kotu davranmamiz mi zoruna gidiyor? ayrica biz kotu davranmiyoruz, neyse onu diyoruz.O bana tavir aliyor ama siz bana kötü davraniyorsunz
Ama ben sinirleniyorum suanda.Yaptı vosvoslugunu
Aynen ya hele bı resmini koysa şuraya dicem de diyemiyorum:))Adamı sağlam övdü ama haberi yok
Fındık kadar şeyim olsun ekolünden arkadaş.Kaybetmek ne alaka ? Simdi makyaj yapip geceligimo giysem aklini oynatir ek ilarak diger kadinlarin benden farki yoksa neden benimle evlendi taa liseden beri unutamamis beni ?
Ama ben sinirleniyorum suanda.
Akil alir gibi degil.
Aman vallahi. Bu insanlar nankörBizimle dalga geçmeye çalışıyor sakin ol vosvosum
Kocami baskasina kaptirmam onu aklinizdan cikarinAynen ya hele bı resmini koysa şuraya dicem de diyemiyorum:))
Valla kendi kaybeder yalnız ego tavan:)
Aynen ya hele bı resmini koysa şuraya dicem de diyemiyorum:))
Valla kendi kaybeder yalnız ego tavan:)
1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
Dsinizle hergun berabermi oluyoesunuzOhooo.. problem tamamen sizsiniz. 15 gunde bir beraber olmak nedir? Adam sizinle kardes kardes yasamak icin mi evlendi? Cinsel olarak sizi arzuluyor diye gorgusuz mu oldu? Neden adama sunepe diyorsunuz? Ona hic saygi duymadiginiz o kadar belli ki... sevmeden evlenmissiniz. Hata zaten burda baslamis. Ama bari biraz saygi duymaya sevmeye calisin.
Zorla guzellik olmaz
Kocami baska kadinlar benden alamazBence normalde bu kadar kendine güvenen biri değil onun için bunca savunma..
Onun da şurası şöyle burası boyle derkeeen
Bir bakmışsın kuş uçmuş
ahahahaahahahahah.Kocami baskasina kaptirmam onu aklinizdan cikarin
Adam daha ne yapsin.çoğu bayanın istedigi seyi düsünerek seni mutlu etmeye calisiyor.adam aksama kadar calisiyor.o yorgunlukla da mutlu olacagini düsünüp biseyler alarak eve geliyor.ne yapsin başka.takla mi açsın.o da böyle mutlu edecegini dusünüyor.hem annen de seviyormus damadini.demekki iyi bi adam annen de seviyor.Eve gelirken cicek yiyecek kiyafet alinca mi mutlu olunuyor ? Size gorede o zman bu adam sirf cinsellik icin benimle evlendi
Neden alamaz arkadasim ?Kocami baska kadinlar benden alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?