Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Ohooo.. problem tamamen sizsiniz. 15 gunde bir beraber olmak nedir? Adam sizinle kardes kardes yasamak icin mi evlendi? Cinsel olarak sizi arzuluyor diye gorgusuz mu oldu? Neden adama sunepe diyorsunuz? Ona hic saygi duymadiginiz o kadar belli ki... sevmeden evlenmissiniz. Hata zaten burda baslamis. Ama bari biraz saygi duymaya sevmeye calisin.

Zorla guzellik olmaz

Adamın tavır almasi normal degil mi peki..sen burda kimseyi tanımadan esin hakkında saygısızca konuşuyorsun kim bilir esine neler diyorsundur .yazik adama .
Adami küçük gördüğün bir seye tutmadigin belli ... kendini savunma hakli degilsin inan ..

Makyaj yapıp gecelik giyerim demiş yaa.. Yapar onu her kadın.. Ama her kadın görgüsüz, sünepe demez eşine.. O sizin için bu şekilde bahsediyor olsaydı..
Ve alacağını almış, lisede sevdiği kızı hayali ile bağdaştıramaz ve yarın karşısına çıkan bir kadına gönlünü kaptırıverir.. Zor değil bu işler.. Millet tipemi bakıyor, parası varmış işte.. Neticede siz sünepe dediğiniz halde evlisiniz.. Demek ki para daha cezbedici..

Aynen ya hele bı resmini koysa şuraya dicem de diyemiyorum:))
Valla kendi kaybeder yalnız ego tavan:)

Bence normalde bu kadar kendine güvenen biri değil onun için bunca savunma..
Onun da şurası şöyle burası boyle derkeeen
Bir bakmışsın kuş uçmuş

1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?

Siz niye evlendiyseniz ona sebep: Para

Bursa sünepe görmemiş vs yazıp atıp tutarsınız ama yarın öbür gün kapının önüne korsa sizi o zaman kıymetini bilemedim diye kafayı taşlara vurmayın!

Dsinizle hergun berabermi oluyoesunuz

Eve gelirken cicek yiyecek kiyafet alinca mi mutlu olunuyor ? Size gorede o zman bu adam sirf cinsellik icin benimle evlendi
Adam daha ne yapsin.çoğu bayanın istedigi seyi düsünerek seni mutlu etmeye calisiyor.adam aksama kadar calisiyor.o yorgunlukla da mutlu olacagini düsünüp biseyler alarak eve geliyor.ne yapsin başka.takla mi açsın.o da böyle mutlu edecegini dusünüyor.hem annen de seviyormus damadini.demekki iyi bi adam annen de seviyor.
Ayrıca cinsellik icin evlendigini dusündügümü de nerden ćikardin.sen belki sevmiyorsun diye adamin bu istegi sana abarti geliyor.severek evlenseydin belki sen ısrar ederdin.niye sürekli yapmiyoruz diye kavga cikarirdin.

Üzüldüm eşinize sirf eli bos gelmiyor diye bir erkek sevilmez he ayrica herkes derde bir eş kocasina sünepe nasil der yazik cidden. Gorgusuze kalsa( sizin tabiriniz ) hergun beraber olur ya sizinle olmuyor işte artık istemiyorda neden üzülüyorsunuz ki. Eli bos geliyor diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…