Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

randevu alsın olmadı .. adamın karısı bu spontane gelişen bi olay olmalı haftalık şu kadar ayda bu kadar senede şukadar.. hesap yapılmaz !!! Sevmeden adamın parası için evlenirsen Onuda böyle iş gibi mesai gibi görürsün işte ..

Görgüsüz ve sunepe derken? Sen de gorgusuzun ve sunepenin karısısın o halde?

Nekadar kötü laflar yazmışsın adama ya ayıp bi seviyo gibi yazmissin bi sevmiyo gibi değişik iki haftada bir çok az haklı adam sonrada gelip burda kocam beni niye aldattı diye yazarsın hemde günah yani esin istiyorsa musaitsen yapacaksın hasta filan değilsen

Beklenen konu gelmişbastan sona kadar haksızsınız. Çocuk olur, çalışır yorulursun, hastalanirsin vs ama durduk yere uzun süre birlikte olmamanız adama haksızlık. Cinsellik evliliğin büyük kısmını oluşturur. Hem sizden istemeyecek de kimden isteyecek. Yazık ya bir de tavırlı diye kızıyorsunuz. Burada doğruyu söyleyene de kızıyorsun. Adamdan sen bir sürü şey istiyorsun da en doğal hakkını isteyince vay efendim şöyle. Adamı zorla başka şeylere yönlendireceksiniz. Erkekler için cidden ihtiyaç biyolojik bir sey.

Nereye koyuyor orta cagdami yasiyoruz

Ablacım sev sevme edepsiz insana 1 gün katlanırsın 2 gün katlanırsın 3.de kapının önüne koyarsın

Ev adamın, sen de yeni evlisin çoluğun çocuğun da yok boşansan 1tl alamazsın çünkü adamın malında hiçbir hakkın yok

Adamın yerinde olsam bavulunu eline verir kapı önüne koyardım seni

Adam efendi bir tip ama buna da çok güvenme bıkarsa senden 5 parasız kapının önünde kalıverirsin

Seçim senin. Adamın parasını yiyorsun madem, anladığım kadarıyla bir işin gücün de yok...o zaman edebinle oturmanı tavsiye edyorum

1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
Bi insanı dış görünusü icin aliyorsa zaten almasin.önemli olan huydur.bi insanla evliyk3n onun huyuyla ömür gecirisin nasil goründügünu düsünüp düsünüp hayal kurarak degil.
Esinden böyle beğenmez bi tavirla bahsetmen hiç hos değil.
Benim esimdr benden kisa.kendisine göre yakisikli biri degil ama o benim gözümde pırlanta.Rabbim onu korusun.

Kaybetmek ne alaka ? Simdi makyaj yapip geceligimo giysem aklini oynatir ek ilarak diger kadinlarin benden farki yoksa neden benimle evlendi taa liseden beri unutamamis beni ?

Yaw aksam aksam
Eminim Rihanna senin yaninda Feristah gibi kalir
Bundan sonra ellerim bombos sarkisini soyle soyle avun, yuzunde sakali dahi olmayan kocan eve elleri bombos dondukce.
Adami bunca insan icinde yerin dibine soktun, tipinden gorgusuzlugune.. ayip ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…