galiba ölüm artık yakın bana

anastasya2010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
312
341
103
ben ölüyorum yüreğim kalbim ruhum yavaş yavaş ölüyor...neden hayat böyle acımasız senin sahip olmak için yırtındığına bir başkası canı istediğinde sahip oluyor...çok çok yoruldum artık ölümün gelmesini bekleyebilirmiyimki çok zor..

ben ölüyorum yüreğim kalbim ruhum yavaş yavaş ölüyor...neden hayat böyle acımasız senin sahip olmak için yırtındığına bir başkası canı istediğinde sahip oluyor...çok çok yoruldum artık ölümün gelmesini bekleyebilirmiyimki çok zor..
Hasta falan mısınıZ..

Hayat neden acımasız olsun, kısa ve net, acımasız olan insanlardır. Doğumun, evleneceğin insan ve ölümün kaderdir ve biliriz ki kaderin önğne geçilmez. Diğer geri kalanlar senin tercihlerinle ilerleyen durumlardır. Mutlu olabilmek için daha çok çabalaman gerekir belki de.
Anlıyorum, tükenmiş hissettiğinde çabalamak içinden dahi gelmez ama çabalamadığında bu durum tekerrür halini alır.

Sorun eğer bi hastalık kaynaklı değilse lütfen böyle konuşma. Şu dünyada insanın isteyip de başaramayacağı şey yok. Yeter ki azmin olsun.
Daha detaylı Anlatırsan ona göre yorumlayabiliriz.

Eğer sizin ve ailenizin sagligi yerindeyse diğer şeyleri cok da takmamamak gerekiyor.

Noldun ayol yazdın kaçtın ....

Bi önceki konunda çocuğun olmadıgından bahsetmişsin,sanırım sorun bu
Rabbim inş en kısa zamanda hayırlısıyla seninde kucağını doldurur, bu mübarek günlerde bizlerde bol bol dua edelim inş

Bir erkek için ölmeyi istiyorsan henüz iki saat önce İstanbul'da iğrenç teröristlerin patlattıgi bomba ile yavrularını kaybeden o anne ve babalara bakta utan olurmu?!
Haa kanlar içinde yardım bekleyen masum insanları da unutma..ya o sevdiklerine kavuşma umudu ile yola çıkıp ölenler??

"Herkes kotu, bir tek ben iyi."
"Herkes istedigine sip diye sans eseri kavusuyor, ama esas hak eden bendeniz kavusamiyorum"
"Ben hep iyi niyetimden kaybediyorum" vs vs vs minvalinde bir konu daha.

Bunlari yiyen cok insan var mi bilmiyorum da, bana cok samimiyetsiz geliyor bu minvalde konular. Bir derdiniz varsa yazarsiniz yani. Her sey sizin gordugunuzden, sandiginizdan ibaret degil.

Bir erkek için ölmeyi istiyorsan henüz iki saat önce İstanbul'da iğrenç teröristlerin patlattıgi bomba ile yavrularını kaybeden o anne ve babalara bakta utan olurmu?!
Haa kanlar içinde yardım bekleyen masum insanları da unutma..ya o sevdiklerine kavuşma umudu ile yola çıkıp ölenler??

Bir erkek için ya da belki bir kız için ölmeyi istiyor sanırım. Yanlış anlamadiysam çocuğu olmuyormuş konu sahibinin. Kastettiği şey çocuk olabilir.

"Herkes kotu, bir tek ben iyi."
"Herkes istedigine sip diye sans eseri kavusuyor, ama esas hak eden bendeniz kavusamiyorum"
"Ben hep iyi niyetimden kaybediyorum" vs vs vs minvalinde bir konu daha.

Bunlari yiyen cok insan var mi bilmiyorum da, bana cok samimiyetsiz geliyor bu minvalde konular. Bir derdiniz varsa yazarsiniz yani. Her sey sizin gordugunuzden, sandiginizdan ibaret degil.
Haklı olabilirsiniz fakat samimiyetsiz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmaz geçersiniz.belki de bunları dile getirecek kadar kötü bir noktada konu Şahibi belki çok büyük dertleri sıkıntıları var ve kimseye anlatamıyor,nereden bilebiliriz ki..

Haklı olabilirsiniz fakat samimiyetsiz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmaz geçersiniz.belki de bunları dile getirecek kadar kötü bir noktada konu Şahibi belki çok büyük dertleri sıkıntıları var ve kimseye anlatamıyor,nereden bilebiliriz ki..
Ben ne zaman yorum yapip ne zaman yapmayacagima kendim karar veriyorum, mudahalenize gerek yok. Samimiyetsiz buldugumu soyleyebilirim, bunda sorun yok zira.
Zaten yazsin diyoruz burada sorun varsa. Siz kendi yorumunuzla ilgilenin lutfen.

Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa o hakkınızda hayırlıdır.
Olur ki bir şeyi seversiniz ama o sizin hakkınızda bir fenalıktır.
Allah bilir siz bilmezsiniz. Bakara 216
Allahtan hayırlısını dileyelim senin için.
Şu dünyada Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.
Hz. Yusuf'u kör kuyudan çıkaran rabbim sizide selamette kavuşturur inşallah.
Yeter ki dua etmeyi bırakmayın.

Back
X